090930

Idag har vi haft besök av Andreas hela dagen. Vi har nyss ätit äppelpaj och Milla tyckte vaniljsås var skitgott. Dom har busat och sett på filmer ihop. När han kom idag blev hon skitsur och han fick inte vara i samma rum men nu leker dom för fullt och har skitkul.

Jag mår mycket bättre idag. Tog en kopp te och lindade in mig i en filt igårkväll sen sov jag gott och vaknade pigg som en lärka. När hon var på dagis så passade jag på att fixa lite med sänghimmel eftersom jag inte orkade igår, blev rätt bra med det ska ännu fler figurer på.

Trots huvudvärken igår så fick man ändå laga matlåda till Johan. Han hade önskat sig fläskpannkaka (bläbläblä säger jag), det har jag aldrig gjort förut men den blev godkänd förhoppningsvis.

Ikväll är det Superstars sen Efterlyst på tv, så har jag köpt lite godis att proppa i mig till det. Man får ju passa på att äta sånt när Johan inte är hemma för då blir det minsann inget annat än salta pinnar om man ska ha någe gott.
Har inte blitt promenad varken igår eller idag så resten av veckan får vi gå extra långt.

Imorn ska jag sy små handdukar till Millas spis. Som ni ser på bilden över hennes rum så är det två röda krokar vid hennes spis som är toma. Antingen blir det ett förkläde och en handduk eller två handdukar...kanske nån grytlapp, jag vet inte än.

Den 27 september var det ett år sedan Milla döptes. Det var en himla bra dag. Ska se om jag kan rota fram nån bild.





Pannknack

Nu har jag varit nere på tygaffären och handlat lite. Tänkte piffa upp Millas tråkiga vita sänghimmel men lite motiv och Johanna har gett mig lite tips. Så när jag har varit på dagis och fröken har ätit och lagt sig ska jag sy lite.
Igår så var vi mest hemma och lekade, på kvällen tog vi en långpromenad och på vägen hem stannade vi vid den stora lekplatsen. När vi kom hem var hon riktigt trött och det var dags för sängen. 
Idag så tar vi nog det ganska lugnt för jag har en ordentlig huvudvärk som har hållit i sig sen igår. Får knapra lite piller och se om det känns bättre sen.


Milla åker rutschkana hos Jenny och Jens.


Ny vecka

I helgen blev det lite ändringar. Vi skulle ju till Motala i lördags men det blev igår istället för den säljaren kunde inte ta emot oss i lördags. Så det blev en liten utflykt på 30 mil. Först var vi i Vingåker sen åkte vi till Motala. Där skulle ju Johan titta på en lastbil och Milla stormtrivdes där för det bästa hon vet är just lastbilar. Kommer det en på vägen pekar hon och skriker Tittaaa!
Vi tog en vända med den och Milla satt i mitt knä helt överlycklig och skrattade hela tiden, man ser ju så bra när man sitter där uppe. När vi var klara åkte vi därifrån till en rastplats vid Göta Kanal och fikade lite och tittade på alla fåglar vid vattnet. Sen åkte vi till Norrköping och storhandlade på Ica Maxi. Vi var väl hemma igen runt halv sju så det var bara att byta om på Milla och ge henne välling så var det dags för sängen. Hon går ju och lägger sig sju om kvällarna numera. När hon hade somnat lagade jag och Johan tacos som vi fick äta i lugn och ro och det
händer ju inte varje dag.

I lördags så var vi bjudna hem till Jenny och Jens på middag. Han lagar så himla god mat, en riktigt bra kock. Vi pratade lite om det här med att börja med potta och toalett och jag fick lite bra tips av dom. Fick också en röd Baby Björnpotta, två pallar i olika höjder som Milla kan använda och lite leksaker som lego och My little Ponny hade dom plockat ihop från deras barns uppväxt som skruttan fick också.

Nu är hon på dagis och jag behöver passa på att städa.
Här är lite bilder från gårdagen :). 



 


Sova utan blöja

Tänkte slänga upp en bild jag tog på Emilia när hon hade somnat igårkväll. Jag gick in i hennes rum för att se att hon låg bekvämt och med täcke på. Hon hade bara snuttefilten på sig och täcket låg under henne. När jag skulle rätta till allt kände jag att hon minsann inte hade nån blöja på sig. Den hade hon kastat av sig och sen dragit på sig snutten och somnat. Hon brukar ha pyjamas men den hade Johan glömt att satt på henne av nån anledning så då tog hon tillfället i akt. Vad jag kunde känna så hade hon inte kissat som tur var men ändå blir det rena sängkläder ifall det redan hade torkat.

                        



Titta så fint hon har slängt blöjan brevid sängen ;).


Friday

Emilia ligger och sover så jag ska passa på att skriva lite. Hon vaknade kl 9 imorse så det var skönt för oss alla med lite sovmorgon.
Vi började dagen med att ta en promenad i en timma och sen åt vi frukost på Sultans Café.
Imorn ska vi en sväng till Linköping och Motala. Johan skulle titta på nån lastbil till firman i Motala så då ska vi svänga förbi köpcentret i Linköping med.
Han kom hem igår och ställde sig på vågen, 1kg till är borta. Ska se om jag kan få ta ett kort på han så ni får se hur han ser ut nu.

Brorsan och Emma kommer upp 9 okt och ska bo hos oss över helgen, fan vad kul det ska bli! Får se om lillsyrran är här med då för hon ska eventuellt ha praktik på fastlandet den veckan, plats får vi här så det är lugnt.

Är det nån mer än jag som tycker det är lite svårt att läsa med den vita texten i mina inlägg? Känns som man blitt bländad av texten sen när man tittat bort från den för då är texten kvar i mina ögonlock.

När Milla har vaknat ska vi åka till Vingåker och hämta Johan som redan är där sen ska vi till banken så jag får lämna in min gamla internetdosa och Visakort så dom kan skicka det till min gamla bank. Sen ska vi handla mat, det ska bli kycklingsallad ikväll och Emilia ska få potatis med kyckling och sås.
Vad ska ni göra ihelgen?


På första bilden sitter milla nyvaken i soffan, ser på tv och äter vindruvor. Andra bilden läser hon reklam och äter äpple :).


Today

Mötet på dagiset gick bra idag. Fick beröm för hur jag skötte det här med inskolning så det var skönt. Dom gillar Milla skarpt och hon funkar väldigt bra med dom andra barnen. Om en vecka typ börjar en jämnårig till henne annars har det varit något äldre barn på samma avdelning så det kommer bli kul för henne.
Hon har varit i skogen idag med dom andra barnen medan jag var där på möte. När dom kom tillbaks så gick Milla raka spåret in på toan och ställde sig på en pall för att tvätta händerna men hon når inte kranen själv. En lite söt tjej som är något äldre än hon kavlade upp Millas ärmar och hjälpte till så hon blev ren, så himla gulligt.

Hon fick lite nya badleksaker av mig idag dom gamla hade blivit fula som dom blir efter tag så ikväll lekte hon länge i badet. Ska försöka hitta sånadär stickers man sätter på badrumsväggen http://www.svenskabarnrum.se/product_info.php?cPath=81&products_id=991 fast jag vill slippa beställa på nätet tänkte jag, hon skulle verkligen gilla dom.
Hon är lite trotsig just nu, får hon inte det hon vill ha så blir hon arg och ledsen men hon får lära sig att man inte kan få allt jämt. Har läst lite på nätet att det är vanligt att barn är såhär i den åldern och ett tag framåt. Familjeliv.se är en riktigt bra sida om man undrar över saker och vill fråga andra föräldrar som då ger en tips, har fått många goda råd därifrån.

Imorn ska jag till blomaffären. Måste kolla efter nya blommor till Emilias rum för dom mår ännu inte riktigt bra efter flytten, sen ska jag se om det finns stora vita krukor att ha i vardagsrumsfönstret för dom vi har är för små så blommorna välter snart. Ska bege mig dit efter jag har hjälp Andreas med att sy iordning tyg han har köpt till sitt bord.

Vi var ute på promenad ikväll igen efter att ha städat och donat här hemma, måste passa på att vara ute innan all snö kommer, har ju ingen aning om när den anländer hit på fastlandet.

Zeke gör mig galen här hemma. Han sitter och mjaular vid balkongdörren och vill ut hela tiden. Han är ju ute flera timmar om dagen redan och för en månad sen tog han inte en tass utanför balkongräcket. Han är ju kastrerad så det måste vara annat än damer som lockar. Om dom nu ska kunna vara ute ständigt utan att vi ska behöva ha balkongdörren öppen jämt nu när det börjar bli kallt så finns ju denna lösning http://www.smartasaker.se/ProductPopup.aspx?filename=Dorrklocka_for_katter_2708.jpg skitbra idé tycker jag.

Jisses vad mycket text det blev, tänk om man kunde varit lika flitig på att skriva när man gick i skolan;). Nu ska jag ta mig en dusch sen sova så man orkar upp imorn.
Ta hand om er!


Ute i stormväder

Ja här blåser det nästan storm. Jag som trodde att man skulle få slippa all vind när man flyttade från öjn. Ändå satte jag i fötterna i gympaskorna och Milla i vagnen och tog oss ut på en kvällspromenad, likaså igår.
Imorn ska jag på "utvecklingssamtal" på dagis där fröken ska tala om hur det går för Emilia, håller tummarna att dom har goda ord att säga till mig.
Filmen jag la upp var många som tyckte om, hade besöksrekord igår tjiihooo, tack alla som läser och följer oss.
Idag var ja nere på stan innan jag skulle hämta fisfia på dagis. Fick inhandla en "fuskolle", regnmössa och tygvantar. Hon hatar redan regnmössan men dom är ute mycket på dagis så den får hon lära sig tycka om minsann.
Go natt kära vänner och familj!


MovieTime

Nu har jag knåpat ihop ett filmklipp med Milla på. Hoppas ni kan få er ett litet skratt av våran knasiga dotter :).



Millabus i farten

Gooda morgon!

Äntligen sov Emilia ut idag. Igår vaknade hon 06.15 och i fredags inte så mycket senare. Det här med dagis har verkligen styrt till det i hennes rutiner men idag fick jag och Johan vakna innan henne så det var skönt. Min lilla familj har gått på en promenad så jag är ensam hemma, det behövs diskas och lite efter igår då vi hade bjudit hit Johans pappa, bror, faster, farbror och farmor på fika.

Emilia har mycket hyss sig för nu mera. Härom kvällen så tappade jag upp ett bad till henne, medan vattnet fylldes på skulle jag springa bort och stänga balkongdörren för båda katterna hade kommit in. När jag kom tillbaka till badrummet så gissa vem som satt sig i baljan full med vatten med byxor, tröja, blöja och strumpor på sig??
Sen ska hon klättra på allting hela tiden. Vi köpte en leksaksspis till henne för ett tag sen och igår så kunde hon minsann visa att på den kunde hon står.
I vårat sovrum har jag en liten saigkorg som är fylld med filtar och sånt. Det plockar hon ur och så klättrar hon i och sätter sig i den...Jag flyttade på den nyss så hon inte kommer åt korgen för den håller ju inte för vad som hellst.

Igår innan folket kom hit så bakade jag lite kakor. När jag var färdig så fick snuttan en sked med chokladsmet och gissa vem som blev poppis i hennes ögon då? :)

Idag är det sista dagen på Johans diet. På dom här 14 dagarna så har han gått ner 5,5 kg. Sammanlagt 9 kg sen vi flyttade hit. Det syns en himla skillnad kan jag lova i ansiktet och på kroppen. Nu har han börjat motionera på mornarna och då tar han med sig Milla så promenerar dom i 1 timme.

Ha det gott vänner! ♥


Burnin' bridges neighbours

God morgon sunshine!

Nu har jag just lämnat milla på dagis med bilen...Jag vet att vi skulle cykla men allt blev så krångligt. Igår fixade jag sadeln så den passade mig och nu på morgonen så visade sig att sadeln var för låg för att få fast barnstolen. Emilia stod snällt brevid och väntade på att få sätta sig men istället puttade jag in henne i bilen och hon blev jätteledsen. När jag ska hämta henne sen så ska jag se till att komma på cykeln.

Igårkväll försökte vi oss på det här med pottan igen. Hon satte sig ner, ställde sig upp, satte sig ner, ställde sig upp hela tiden. Efter ett tag så sprang hon in och kissade på badrumsgolvet. Typiskt.

Våra kissar lever numera uteliv. Men vi har lite problem med grannarnas ungar som beter sig illa mot dom. Åhhh jag var så arg igår! En unge sprang och sparkade grus efter Vilda, först sa jag inget för man vet aldrig vad dom gör med katterna sen när man inte är där, men efter andra gången så sa jag väldigt argt åt föräldrarna att sådär gör man fan inte och dom bara skrattade!! Så jag tog Emilia under ena armen och Vilda under den andra och gick in. En annan unge sprang och spottade på katten häromdan. Var man inte rasist innan så blir man det snart av att bo i det här jävla kvarteret. Våra katter ska väl inte behöva vara inne för att dom inte kan uppfostra sina satans ungar!?
Johan ringde igår till en bekant som har en massa lägenheter och frågade om det fanns nått ledigt för vi vill flytta. Vi säger inte upp lägenheten nu för då får man flytta lagom till jul så vi väntar lite. Den personen som Johan ringde till tar inte in invandrare i sina fastigheter. Jag vill inte dra alla utlänningar över en kam för det finns ju dom som är jättetrevliga men nu har vi haft problem länge med dom här så vi drar.

Imorn ska jag till banken SEB, jag har bestämt mig för att byta till samma bank som Johan har. Allt blir smidigare med överföringar och sen kan vi ha konton ihop. Banken jag har nu känns osäker just nu så jag tror det här blir bra.

Så vill jag önska Pappa med familjen som åker till Turkiet imorn en trevlig resa :)!
Och grattis Violet som numer är gift.

  
O det kommer inget. Det här gillar hon. Så ser våran barnstol ut.             
Puss o Kram♥

"Är man tyst så säger man inget, och säger man nått då tystnar man efter ett tag och går där ifrån." - Steffen i Playa del sol

Plommon & druvor, bästa medicinen

Gårdagen blev rätt lugn. Efter Milla kom hem från dagis så åt hon och gick o la sig för att sova middag. När hon vaknade tog vi en promenad runt kvarteret och besökte lekplatserna här runtom så hon fick springa av sig lite. Sen gick vi ner till Brio för i förrgår så var vi där med Andreas som gärna ville köpa nått till henne. Han köpte en sån leksak hon fick av Violet i julklapp fast lite större (en bondgård man trycker på djur så låter dom och sjunger). Den funkade inte som den skulle utan hakade upp sig på kolätet på alla knappar så den var inte så kul tyckte Milla. Vi gick ner och bytte till en traktor med vagn där föraren tuffar iväg med maskinen och sjunger och djuren på släpet trallar med.

Jag ska ge mig på våran barncykelsadel som vi köpte för ett tag sen. Den är riktigt trög i knäppningen och jag måste få in rätta knicksen så jag kan spänna loss henne. När man ska åka till dagiset på mornana så ligger solen på ordentligen så det går knapp att se vägen när man kör bil så därför tänkte jag att vi kunde cykla, skadar ju inte att röra på sig heller. Johan tycker också att spännet är riktigt trögt att få upp så jag får väl se om jag får nån ordning på det.

Tro det eller ej men Zeke var ute i flera timmar igår. Han håller nog på att bli en vildkatt...Jag ska åka och köpa ett halsband till han med nu ifall han springer bort, Vilda har ju redan ett i guld så jag får se om jag hittar ett som passar.

Milla har varit hård i magen i flera dagar nu så igår åkte jag upp till affären och köpte vindruvor och plommon som hon kunde smaska på när hon kom hem. När hon hade ätit lunch fick hon en skål med frukterna och det tog inte mer än 5 min så fick jag byta en full blöja. Hon blev konstigt nog skitlycklig när hon fick skålen så det var tydligen väldigt gott. Skönt när knepen är enkla.




  

Ett tips, lyssna på Pink - Bad Influence, sjukt bra!
Love you all ♥

15 September

Jag sprang nyss runt i lägenheten och letade efter Vilda hon fanns ingenstans...efter en liten stund så förstod jag vart hon säkerligen var. Innan jag hämtade Emilia vid dagis förut så städade jag här hemma och la upp våran tvättkorg full med rena kläder på sängen för att jag skulle dammsuga golvet. Så jag kikade in i den och visst låg hon där och sov gott.
Zeke han tog en tur utanför balkongen igår och det händer typ aldrig för han är ju...feg/fjantig/omanlig. När Vilda är i slagsmål nedanför balkongen så står han på en stol bakom räcket och tittar på och han jamar och tror att han ska skrämma bort fienden, så nån riktig karl är han inte. Han kom iaf tillslut väldigt stolt in igårkväll efter att ha utforskat buskagen här utanför.

Johan kommer nog hem ikväll, det var inte så mycket att göra på jobbet idag så han skulle passa på. Han börjar bli riktigt sugen på mat nu iaf att få tugga mat. Som tur är så är det bara fem dagar kvar på dieten.

Igår beställde jag lite höstkläder till mig. Eftersom jag slängde alla mina stövlar när vi flyttade hit så beställde jag ett par. Jag har så dåligt med varma och sköna kläder så det blev också två koftor och två linnen.

Jag var hos läkaren i våras och fick veta att jag hade närainpå blodbrist. Jag var sjukt trött och låg ofta på soffan och var ständigt blek. Så har det varit enda tills för nån vecka sen. Jag besökte läkaren förra veckan och blodvärdet såg bra ut, hade lågt blodtryck och hög puls men annars var det bra. Nu är jag riktigt pigg och mår bra.

   
Där var hon minsann           Snygg snuttning               På promenad     Dessa stövlar fast svarta

Take care now bye bye then ♥


Åter Måndag



Våran gosiga dotter för ca 13-14 månader sedan. Helt otroligt vad tiden har gått fort.




Milla och Caspian


Lilla Vilda är nästan större en Emilia.


Vaddå tjock? Och så har vi söta Isabelle.







Sthlm och Skansen


Japp så har vi spenderat våran lördag. Johan ville sthlm för på eftermiddagen för det var nån lastbilsutställning där...vi packade ihop oss imorse för att hitta på nått i sthlm under dagen och det blev Skansen. Jag har ju aldrig varit där så det var kul för en annan med och titta på alla djur. Milla tyckte det var skitkul när det var djur som hon kände igen i burarna. Vi har haft en jättemysig dag där uppe.

 


BARN SOM ÄR FÖDDA:
MÅNDAGSBARN: Kan få det slitsamt.
TISDAGSBARN: Vackra men lata och okunniga.
ONSDAGSBARN: Argsinta och envisa.
TORSDAGSBARN: Kloka barn med extraordinära egenskaper.
FREDAGSBARN: Har tur med sig.
LÖRDAGSBARN: Starka.
SÖNDAGSBARN: Livsnjutare.

Alltså är Emilia en livsnjutare ;).
Ha det gott!! Kram ♥


Fredag


Äntligen är det Fredag och Johan är hemma! Underbart tänkte jag att få umgås lite med Johan dom här timmarna Milla är på dagis men det kunde ju jag få drömma om. Efter vi lämnade henne fick jag åka med upp till Volvo och lyssna på lastbilssnack i en timma sen skulle Johan till sin chef och prata sen vidare och byta däck på bilen och ytterligare efter det så ska han ut och provköra lastbilar...Stopp där sa jag och han fick lämna av mig hemma efter besöket på Volvo. Och så blev det med våran kvalitetstid.

Förkylning håller på att smyga fram på mig, knaprar halstabletter och har dunkande huvudvärk men det är väl så man kommer må nu när Milla släpar hem alla baciller från dagis.

Johan har nu gått ner 3 kg på fyra dagar och han är stolt. Han hoppas på att gå ner 7-10 kg sen får vi hoppas att han kan hålla sig nere där med ändrad kost och motion vilket han verkar motiverad för.

Igår var Milla mannekäng och visade upp sig i dom nya kläderna. Ytterkläderna var lite stora hahaha hon såg ut som en rymd/michelingubbe. Sen fick hon på sig understället och där kan man ju vika upp benen och armarna på kläderna så det passade lite bättre.

   
Vilken planet ska hon till?        En mysig tjej i underställ.             Nya klänningen från faster.

Ta hand om er! Puss & Kram ♥





Pottaträning


Halloj!
Som ni ser så håller jag på att göra om bloggen lite, har velat gjort det länge men har inte haft tillgång till photoshop förens i måndags. Hoppas ni som läser tycker den är bättre än innan med den irriterande blomman.

Ikväll har jag försökt få Milla att sitta på pottan men det gick sådär. Först efter en stund blev det ju tråkigt att bara sitta där så jag fick springa efter en bok hon kunde läsa på pottan. Men efter två vänd i den så var det också trist och jag fick resa på arslet och springa efter kex i hopp om ett nytt bra försök, hon blev glad för kexet men tyckte det var bra med pottaträning för idag.
Allt har gått fint på dagis idag med, när jag kom så sa dom att dom här 2 veckornas inskolning redan var klar för det har gått så bra för henne.

Igår och idag har vi fått en massa bra grejer till Milla. Hennes mormor har stickat två supersöta raggsockor till henne, hennes faster har köpt en jättefin höstklänning (ingen bild på den) och hennes farmor har inhandlat 1 fodrat, regntätt höstställ, 1 underställ, 6 par strumpor, 2 par strumbyxor och 2 par vattentäta tumvantar. Jag fick på posten idag tröjor och byxa som jag har beställt till henne. Tack så jättemycket för alla bra och fina kläder dom kommer att komma till stor användning.

Just det, Johan påbörjade en bantningskur i måndags med Nutrilette. Det enda han stoppar i sig om dagarna är nått pulver han blandar med vatten som smakar choklad och så knaprar han morötter. Han kom hem igårkväll och vägde sig och på dom två dagarna så hade gått ner 1 kg. Han får max hålla på i 2 veckor så det ska bli spännande och se hur det går.

  
 

Ta hand om er! Kram ♥


8 September



Ja igår var jag ju på Iittala och pratade med chefen, det var inte riktigt som jag hade hört utan dom behövde folk främst över jul och sommar...mer än så vill ju jag jobba så vi får se, dom vill att jag lämnar in ett Cv och personligt brev i alla fall.
Imorse så skulle ju Milla vara på dagis en timma tidigare, alltså kl 8.15. Hon är ju van att vakna runt 9,10 och idag skulle hon upp vid sju. När klockan var tjugo i åtta fick jag väcka henne, hon var riktigt trött, jag hade förberett allt så när hon vaknade var alt framplockat och klart. När jag lämnade henne så grät hon idag igen men det gick över fort när hon fick syn på alla leksaker.

   
Farbror Andreas tog med Milla till lekplatsen                                                                 Svårväckt imorse

Puss och kram ♥


7 September


Hej på er!
Nu sitter jag hemma helt själv...Milla har lämnats på dagis och Johan är på jobbet, väldigt tomt utan skruttan här hemma. När jag lämnade dagis blev hon jätteledsen och var otröstlig en stund men det gick över, ska hämta henne om en timma igen.
Igår åkte ju Johan till Jysk för att se om han fick byta bäddmadrassen mot en större men det kunde vi glömma eftersom förpackningen var bruten, så vi har en bäddmadrass i sängen som är 10cm för liten på varje sida...Men vilken skilland det blev, sängen är nu superskön.
Sen ska jag till Ittala och prata med chefen, hon har bett mig komma in så vi kan prata jobb:), vi firade nyår ihop så vi känner till varandra och hon är skitcool. Önska mig lycka till!!
 
Puss o Kram ♥


6 September


God morgon gott folk! Hoppas allt är bra med er idag.
Jag är den enda som är vaken, tro det eller ej, dom andra slöfockarna sover ännu. Tvättiden började sju imorse så det var bara att sparka sig ur sängen, så är det när man har tvättstuga då får man ta dom tider som finns.
Igår var vi ju i Marieberg. Milla har fått en röd fin potta, får väl se om hon kan använda den till nått annat än o stå i. Johan köpte en bäddmadrass till sängen men när han skulle vara duktig och bädda i den så upptäckte han att den såklart var 20 cm för liten...Vi ska åka upp till Jysk idag och se om dom kan byta tillbaka den trots bruten förpackning annars får vi ha den kvar fast vi får sova lite närmare varandra. 
Innan vi åkte igår så var det ju bara jag och Millabus hemma, hon sprang runt i bara nattlinne och fick för sig att hon skulle ha skor, mössa och halsduk på sig...när allt var på så var hon färdig för att åka tyckte hon.

   

Nu ska jag ner i tvättstugan igen.
Ha en toppendag!!
Kram på er godingar ♥

 

5 september


Idag är det dags för Ikea och Marieberg. Johan är redan i sommarstugan med sin pappa s vi ska hämta upp han sen och åka och handla. Igår var vi på Factory Outlett och inköpte regnställ (ville ha i rött men storleken var slut så det fick bli rosa o brun) och höstskor i Vincent till Milla, hon har ju växt ur alla sina dojar så hon behöver akut nya. Skorna kostade 249:- istället för 500:- och regnstället kostade 199:- istället för 500:-, en betydlig skillnad.
Igårkväll åkte vi till Jenny och Jens på fika och Milla fick göra det hon verkligen gillar, banka på ett piano...stackars grannar för rackarns vad det lät men kul hade hon.
Hennes förkylning har inte riktigt släppt än men det är bara snoren som rinner nu.

   

Ha en bra dag alla! 
Puss o Kram ♥


2 Dagen


Andra dagen har gått och Milla har blivit förkyld. På dagiset idag gick allt prima, hon som har hand om våran inskolning sa till mig att jag ska nu vara den tråkiga mamman och hålla mig en bit från Milla så hon och fröken får rolig tid ihop med dom andra barnen. Allt gick jättebra och Emilia var nästan ingenting med mig under dom två timmarna vi var där, dom andra ledarna var chockade över hur bra det gick. Men sysslolös blev jag ändå inte det fanns ju andra barn som ville vara med mig så jag hamnade i sandlådan och lekade till vi skulle hem. Ledarna tyckte jag skulle skriva in mig i vikarepolen så dom kunde anställa mig men det skulle ju aldrig funka...för om jag behöver jobba andra tider än när milla har dagistid så kan ingen se efter henne och jag kan hamna vart som helst när som helst.

Igår gjorde jag det nya blöjfodralet, den rymmer mycket och blev rätt tuff i svart skinn och mörkblå satin inuti. Symakinen står ännu framme så imorn ska jag försöka passa på att göra lite annat av tyger som ligger och väntar.
Johan kommer ju imornkväll, konstigt hur man kan börja sakna nån så mycket varje vecka. Han ska med på dagiset på fredag så han får se hur våran stora flicka klarar sig.
När vi kom hem igår så fikade vi med bullar och saft och det var inte helt ouppskattat, den där fröken skulle kunna leva på gosaker om hon fick, står ständigt och hänger vi skafferiet och vill ha kex.

   
"Åh den där bullen har jag                           Ja hon är minsann överallt dit man kan komma
   längtat efter"
 
Här är den svarta knubbisen

Hörs imorn/ Love you all ♥


Dagisdags


Så har vi äntligen kommit till 1 september och inskolningen har börjat för milla och jag kan äntligen pusta ut. Dagiset var jättebra och hade bra personal. Vi var där i över en timma sen var det färdigt för idag, Milla grät när vi gick därifrån...Imorn ska vi vara där mellan nio och elva som hon också ska vara resten av veckan sen blir det från kvart över åtta till elva mån-fre. Nu känns det riktigt bra när man fått vara där och sett sig runt och pratat med personalen.
Ikväll kommer det nån konstig typ som ska se på vårat soffbord och lampbord, om det blir nån affär så ska vi köpa en bäddmadrass till oss för just nu har vi ingen.
Min moster Martina tog jättefina bilder när vi var och badade hemma på Svenska spel som jag fick, dom hade nått skydd för sin digitalkamera så man kunde ha den med i bassängen. Hon har även gett mig fina bilder från när vi hälsade på dom sist vi var nere.


  
  
        Stolta pappor                          Skvätt skvätt                 Det var väldigt kul med bad

Idag ska jag ta och ta fram symaskinen, ska göra ett nytt blöjfodral fast denna gång en annan modell så ska jag göra en likadan fast mindre som jag kan ha lite tjejgrejer i. Ska ta och lägga upp lite bilder på saker jag har gjort får se om jag hinner det ikväll.

Kram på er ♥


RSS 2.0