Vår midsommar.

Vi hade en helt perfekt midsommarafton. Den firades hos brorsan och Emma med god mat, massor utav lekar och gott umgänge. Det vart inte så sent för oss utan vi drog runt 23-snåret eftersom jag skulle köra på morgonen igen. Batteriet på kameran tog ju såklart slut lagom när vi hade som roligast men några kort fick jag åtminstone.

Gott med egna gubbar.

Jag har blivit med iphone, jihooo!!! Så gött! Den ligger kvar i påsen men ska tas vara på under helgens gång när tillfället kommer :D.

Idag har det varit full fart kan man säga. Först jobb fram till halv ett (Johan hängde med) sen dags att hämta Milla och sen kom morbror med barnen och busade i ett par timmar och efter det vart det kvällsmat och en sväng förbi Maxi för att handla käka. Sen drog vi vidare till mamma för att hämta luren och så på hemvägen stannade vi förbi brorsan och lämnade av lite käk inför imorn. Jag känner mig knappt levande och jag behöver verkligen en dusch innan jag kan somna gott.

Imorn ska det jobbas likaså hela helgen. Men när jag är färdig imorn så blir det hem och göra sig snabbt i ordning för att sen dra sig bort åt borsan där det blir ett härligt midsommarfirande.


Glad över röda gubbar i landet.


:D

Jag kom in på skolan!!! Dyker det inte upp något jobb så blir det plugg i höst. I första hand så har jag sökt Butikskommunikatörsprogrammet, andra valet blev matte och webbdesign. Blir att sova på saken vilket man ska göra.


Gammelt.

Jag har saknat bilderna helt galet mycket och kikar igenom mina mappar. Här är några på min lilla raring.
















Dags att få ner någon rad.

Alltså det är så jäkla skönt!!!! Jag sitter vid våran nya stationära och har äntligen fått tillbaka alla mina bilder och musik som jag inte har sett röken av sen i början på förra hösten. Äntligen :D. Det tackar jag min fina morbror och pappa innerligt för.

Jag stormtrivs på jobbet by the way. Åker hemifrån strax innan 08 och är hemma senast 13.30 varje dag. Perfekt när jag ska hämta och lämna Milla själv. Även några helger blir fulla med jobb framöver men det gör mig bara gott efter att ha varit hemma så länge.
Milla trivs super med att få vara mer på dagis också. Hon lämnas 07.30 och hämtas 15.00 mån-fre istället för 08.00-14.00 varannan dag.

Vad har annars hänt då sen jag skrev här sist, en evighet sen känns det som? Hmm förutom jobb så har vi träffat Isa o Johanna, varit på årssdagskalas, middag hos pappa, käkat ute med min lilla familj, umgåtts med mamma, satt i diskho och kran i Millas stuga, mer eller mindre småplock ständigt, idag har syrran varit med mig på körningen, vi har testat våran hemodlade färskpotatis, jordgubbar och smultron är mogna i landet som Milla smaskar på, jag tvättade både firmabilen och våran bil igår, syrran sov här igår...och listan kan göras lång men det var i det stora hela.

Just det, denna vecka får jag veta om det bli någe plugg för min del i höst :D.

Musik.




Vår finaste.


Trött.

Ja vad kan jag säga mer än att det har varit mycket idag och jag är helt slut. Än så länge är Milla vaken men när hon har somnat ska jag gå raka spåret upp till sängen. Jag har inget tålamod, ork, vilja eller någonting som gör att jag borde vara i vaket läge just nu. Go natt.

För ett halvår sedan...brrr.




Snart så.

För ett tag sedan så bestämde jag mig för att göra i ordning Millas lekstuga lite grann. Inget märkvärdigt utan bara lite smågrejer som skulle förnyas.
Allt är inte klart ännu ska bara hitta dom rätta sakerna först.

Så här såg det ut när jag började. Kaos är rätta ordet.



Mycket kvar men jag är på god väg.




Hon blev så himla glad för bänken och bordet med stolarna. Det var en dag när hon hade varit på dagis som jag gjorde lite där inne och bad henne titta in i stugan när hon kom hem. "Åh mamma vad fint, är det mitt"? Samma reaktion som Lotta på B.gatan när hon får sin cykel är en god liknelse. Den dagen såg jag inte mycket utav Milla för hon bakade, lagade mat, fixade och donade så dant :).

Kortis.

Jag har slängt mig i soffan och har för en stund studerat min dotter som sitter och sover brevid mig. Märkligt att dom är som sötast i sovande läge.

Allt har gått bra idag och här hemma väntar nu städning , upplockning av packningen och klippning utav gräs. Inte vad jag har någon lust med för tillfället men några val finns inte direkt.

F*n vad jag saknar min sambo!


Milla fick en grävskopa av sin farbror med familj. Den blev väldigt poppis. Hon satt där i en timme och pulade när vi hade packat upp den igår.


Done for the day.

Ja där var i alla fall en del utav alla kort från helgen som var, får lägga upp flera imorn. Och på tal om imorn vad händer då?? Jo jag börjar jobba!! Så otroligt skönt. Jag behöver verkligen ta mig en dusch (innebär att jag måste ner i snigelkällaren) och sen lägga mig så man får sova ut efter en hektisk morgon. Ååå vad jag hoppas att allt kommer gå bra.


En stund i lekparken.

I fredagskväll grillade vi allesammans hemma hos Johans pappa. Efter det lyckades barnen flörta med sig nästan alla vuxna till den närliggande lekplatsen. Verkligen lycka för dom små som självklart ville visa upp alla sina konster <3.


Busfabriken

Självklart tog vi en sväng förbi Norrköping och åkte till Busfabriken med våra barn. Emilia blev så himla glad när hon såg dom stora dinosaurierna vid ingången för då visste hon precis vart hon var. Sin kusin Noel (som är världens sötaste) tog hon i handen och visade vägen :).


Lördags.

För ett par timmar sedan landade vi hemma igen efter en skön tripp till det fasta landet. Vi hann nästan med att träffa alla men inte riktigt. Det är alltid så att en del får man träffa nästa gång och andra denna gång för vi har inte en chans att hinna på några dagar men det hoppas jag att dom har överseende med.

Jag får slänga upp lite bilder från helgen nu innan jag ska ner i helveteskällaren som invaderats av klibbiga, äckliga, stora svarta sniglar. Jag avskyr dom, finns de något värre djur?! Dom sladdriga sakerna slemmar sig upp genom avloppet i tvättstugan och krälar omkring som om det vore deras hängställe. Och jag har för tillfället inte det bästa utgångsläget med tvätt i maskin som måste plockas ur...

Hmm vi börjar med bilder från självaste studenten.


Bort en sväng.

Imornbitti åker jag och Milla med båten till Nynäs. Sen ska vi bila till K-holm där det blir ett stopp och efter det vidare mot Vingåker. Det är en av Johans bröder som tar studenten och ska firas på Lördag. Under Fredagen får vi se vad som sker, möjligt att vi tar en sväng till Busfabriken i Norrköping :). Hem igen blir det på Söndagkväll och på Måndag börjar jobbet, jippi!
Jessica bor här under tiden och det kommer bli prima.


Så här ljust var det när pappa cyklade från oss klockan fem i lördagsmorse.


Fläktande.

Det märks på katterna att dom tycker värmen är jobbig. Dom går runt och lägger sig på olika ställen hela tiden och kan inte riktigt komma till ro.
Igårkväll så tog jag upp den stora fläkten och ställde den i vardagsrummet och nu så lockade jag in Zeke till soffan där det blåser lite. 
Jag tror det blev godkänt. :D


Våra små bästisar.

Igår hade jag och Milla en heldag hemifrån. När vi hade ätit frukost och gjort oss klara så åkte vi till stan för att göra lite ärenden. Kokhett inför murarna var bara förnamnet! Efter en stunds gående så var det dags för lunch och Milla röstade för burgare. Vet egentligen inte varför för hon äter ändå inget när man väl ska äta det. Så jag bestämde att vi åt någon annanstans och vi gick på en liten restaurant och åt nachotallrik som blev väldigt lyckat.

Efter stadsbesöket åkte vi till Isabelles familj och lekte i flera timmar. Badkläder tog vi med oss så dom kunde bada lite med men dom användes knappt på nakenfisen. Dom fick kattungar för ett tag sen som vi var tvugna att komma och titta på, ofattbart söta.








Mina finingar.



Arbete hemma.

Lite i trädgården har hunnit bli gjort tack vare Johan. Han har grusat hela infarten, gjort gång till huset, gång till lekstugan och även gjort iordning vid rabatten runt trädet. Vi är jättenöjda med hur det blev och vi har haft en liten tjej och min lillebror som har hjälpt till.
Johan har även gjort en superfin bänk som jag måste behandla så vi kan ha ut den på gården.












Tjejkväll.

I Lördagskväll så drog jag, Emilia och Johanna ut på stan en sväng. Vi började med käk Trossen (som för övrigt blivit sunkigt med usel personal) sen gick vi till Joda och sen vidare till munken för att dricka gott. Härligt att jag hittade någon mer än jag som gillar sura drinkar :D. Vi hade det supertrevligt sådär helt perfekt som vi hade tänkt oss. Nästa gång så blir det röj :). Jag var rätt matt eftersom det var fest hos oss till fem på morgonen innan och klev sen upp vid nio igen så det blev helt lagom att ta bussen hem klockan 24 plus att jag hade helt galet ont i mina fötter.






Våra fina små.

Igår hade vi en mysig förmiddagsfika med Emilias kusiner. Johan har ju haft lastbilen hemma och det fanns förväntansfulla barn som ville komma och titta. Typiskt att mitt batteri på kameran tog slut men jag fick åtminstone det mesta på film.
Johan hissade upp dom i skopan en pyttebit och det var succé! Dom satt där alla tre som i en stor kaffekopp och fick åka och snurra runt en liten stund. Han tog även med dom in i hytten och körde med dom lite här på gården. Överlyckliga 3åringar hade vi kan jag säga och dom minsta barnen var också mycket nyfikna men dom får tyvärr vänta ett tag till.







Kass på klipp och klistra.

Det här med scrapbooking är nog inte min grej tror jag. Allt blir bara ett mischmasch och man kan tro att jag har ett gravt synfel om man ser resultatet. Jag har två bilder i mitt huvud om hur jag vill ha två ark men jag har inget material för att göra dom och innan dess blir allt bara blä.
Någon vänlig själ som vill skänka lite fantasi?

Om drygt en timma kör Johan av båten. Det var endast 1499 pers med på den och båten tar 1500. Johan undrade vad alla ska hit och göra? Han ska agera fyllechaffis (med lastbilen...) så man vet aldrig när han dyker upp, kanske imorn...
Funderar på att se "Baksmällan" som ska vara rolig. Jag har precis suttit och sett "Grown ups" och den var mycket bättre än förväntat.
Antingen sätter jag mig med alla bilder och försöker knåpa ihop något eller så hämtar jag täcket och lägger mig i soffan och ser ännu en film, svårt val, eeeh nej.


En avslappnad 3-åring läser Lekstugan-bladet.


Hmm men det var någonting som inte riktigt stämde på tvn.


Plantorna.

Jag tror det är dags att ta ut tomaterna :). Dom står i fönstret inne i matrummet och snart kan man knappt se ut så höga som dom har blivit. Jag behöver bara köpa jord vilket blir att göra på Fredag för imorn är nog det mesta stängt och idag har vi lånat ut bilen. På dom åtta plantor jag har hoppas jag på att få någon liten tomat tillslut.


Lekdag.

Våra söta små barn var till Tallunden igår och lekte. Det var kokhett där men dom tappra själarna stod ut och spelade bus hela tiden i 2 1/2 timma. Jag och Johanna kunde ta det lugnt och sitta ner med fika och snacka strunt. Man får passa på medan dom små klarar sig lite själva för rätt som det är sitter vi med varsin liten till i famnen och kommer knappt hinna prata med varandra mellan bebisskrik och blöjbyten :). Men det dröjer nog ett tag till i alla fall.

På Lördag ska jag, Johanna och Emilia gå ut en sväng på stan. Det ska bli så himla skönt att kunna prata vi tre ostört med lite god mat och dricka. Ser verkligen fram mot det :). Då får Johan och Milla liten egen tid med varandra och det behöver dom som hon tjatar efter honom varje dag när han är borta.








Mer bilder finns på www.guldrupemamma.blogg.se.

Nytt till henne.

Igår efter att vi lekt klart i parken så åkte vi in till öster för att leta solhatt till skorpan. Äntligen hittade jag en efter flera veckors letande. En sån där bra som går ner lite bak i nacken :). Det vart även ett par söta badtrosor till henne.




RSS 2.0