Måndag

Det tycks aldrig sluta snöa här. Imornbitti är det jag som får kliva upp en stund tidigare och skotta fram bilen innan det är dags att åka mot dagis.

Den här dagen har varit lugn. Vi har varit ute och ordnat på gården, gett fåglarna mat, tvättat, kört Johan till båten, jag och Milla gjorde det enkelt för oss och tog mat från pastavagnen hem, handlat och fixat lite hemma. Absolut ingen märkvärdig dag men ändå mysig.

Igår hade vi en supertrevlig 1a advent. Vi gick en sväng på julskyltningen (snorhalt och kallt), såg fyrverkerier sen åkte vi till mommo på fika. Väldigt kul att träffa allihopa och det kommer vi göra nu varje söndag fram till jul.


Vi gjorde lite varm choklad mot kvällningen och åt våra egna pepparkakor, Milla valde såklart den största :).


Promenix

Igår skulle vi ner till affären och handla lite lunch. Vi bestämde oss för att ta en promenad ner med Emilia i pulkan trots det icke så fina vädret.


Hon blev superlycklig när hon fick veta att hon skulle få åka pulka.


Men det dröjde inte länge innan hon ville dra pulkan själv.


På hemvägen, efter ett besök hos moffa, ville hon ligga ner och vila lite.


Första ljuset tänt.

Äntligen första advent! Det har vi firat med att baka pepparkakor, pyntat och lyssnat på julmusik. Lite senare åker vi till stan för att först lämna Johan vid båten, möta upp mamma med familj och sen gå på julskyltningen tillsammans. Vid 17-tiden är det fyrverkerier sen åker vi till min mormor på 1a adventsfika. Den här dagen kommer att svischa förbi.




Johan gick ut för att skotta snö förut. Då kom grannen in och lånade ut sin snöslunga till oss. Han sa stt det vara bara att använda när det behövdes. Vilka goa grannar va? Snöskyfflen vi köpte i fredags gick sönder redan idag...

God Jul kan man väl säga nu för visst har julen börjat?


Perfekta

Vad hon blev fin i sina nya vinterkläder :). När hon hade fått på sig dom gick hon till spegeln och kikade på utstyrseln. Hon var nöjd.
Ute åt hon väldigt mycket snö medan jag höll på med riset...lär bli en del kissande snart kan jag tro.




Jag är väldigt nöjd med den måste jag säga. Hon sprang igenom dom stora vattenpölarna flera gånger och overallen stötte ifrån sig allt. Varken hon eller den var inte ett dugg blöta när vi kom in. Det fanns även några finesser som jag inte sett på andra overaller. Supernöjd och glad över vårat val och när det gäller ytterkläder så är det värt att lägga lite extra pengar helt enkelt.



Hela munnen full med snö.


Fint ute :)

Emilia vaknade i våran säng imorse och jag hörde henne tjuta av lycka. "MAMMA snö ute"!!!! Hoppas verkligen att det stannar kvar till julskyltningen på söndag, brukar alltid vara blaskigt så lite riktig snö hade varit mysigt.

Vi gick ner och tände änglaspelet jag satte upp igår och drog igång årets första julmusik, Lars Vegas Trio var det som kom igång, finns ingen bättre julskiva :).

Nu ska vi gå ut och plocka granris till bägge trapporna och Millas lekstuga. Det blir en invigning av hennes overall och vintermössa.




Hon var väldigt nyfiken och ville väldigt gärna blåsa ut ljusen.


Sweeties

Jag är så himla sugen på polkagrisar. Såna där stänger i massa olika smaker. Vad gott det hade varit med viol, lakrits, salt lakrits, gräddkola, supersur, hallonsalt eller dynamit. Jag får hoppas på att någon utav mina fyra småsyskon tänker sälja åt sin klass eller något snart.


Källa


Choklad




Till dagens fika blev det den goda chokladkakan som innehåller bl.a. digestive och kondenserad mjölk. Sockerbomb så det heter duga men väldigt smarrsmarr.


Raringar

Lite fina bilder på två fina barn från dagens lek.


I väntan på fika diskuteras längden på snor.



Dom borstade varandras hår.


Gömde varandra under soffkuddarna.


Snart så.

En liten titt på den blivande adventsljusstaken som inte är riktigt färdig än.


Exakt en månad till Julafton.

Nu är bilen klar. Så skönt! På fredag åker vi till stan och hämtar den medan Milla är på dagis. Innan dagis ska hon på sin 2 1/2 årskontroll hos BVC. Jag tror vi var på koll i mars senast. Mycket har hänt sedan dess. Hennes mage bara växer och växer av all mat hon stoppar i sig så jag hoppas att dom inte ber mig sätta henne på diet.

Jag ska nu passa på att städa huset för ser ut som ett bombnedslag. Sen ska jag baka eftersom Johanna och Isabelle kommer på fika efter dagis. Mycket fika blir det men det är ju så gott.

Jag har kikat runt lite på julgodis man kan hitta på att göra snart. Förutom det vanliga julbaket med lussebullar och pepparkakor ska jag åtminstone göra polkagrisknäck och lakritskola. Jag älskar både polkagrisar och lakrits så det passar perfekt. Ska se om jag kan hitta lite fler roliga recept. Gott att smaka på något man inte äter varje jul.


Igår ville hon leka med lera. Max 15 minuter sen tröttnar hon. Under den tiden får man vara effektiv och göra något annat viktigt.


Plåtning

Imorn ska Milla fotas på dagis för första gången.
Sist bestämde vi oss för att inte göra det eftersom hon var så ny på det förra dagiset och skulle fotas nästan direkt hon hade börjat varit där utan mig. Så det ska bli riktigt roligt detta. Hon vet gott och väl vad som väntas när hon kommer dit. "Ta kort" säger hon och "ha klänning" för det har hon bestämt. Vi får väl se om vi kan samsas imornbitti om klädvalet för jag tror inte att vi delar samma åsikt på den punkten. I vilket fall som helst ska det bli väldigt spännande att få se resultatet på goingen.


Förmiddag.

Vi är just hemkomna efter en lekstund hos lilla Isabelle och Johanna. Hon hade bakat jättegoda färskostmackor som vi fick äran att smaka :). Himla goda!
Ungarna busade och tjoade i tre timmar innan det var dags att åka hem. Dom små åt lite mat strax innan hemfärd och jag hoppades på att Milla skulle somna i bilen sen men nej då. Jag har lagt henne i sin säng men jag hör att hon försöker smyga runt i rummet men det går inte så bra...


På samma stol ska dom sitta :).


Isabelle ville vinka hejdå i fönstret.


Puss till er

Milla skickar en slängpuss under julkortsfotograferingen.


Tröttnar aldrig.

Märkligt nog är leksakskatalogen ännu lika bra...


Montag in unserem Haus

Idag har jag äntligen putsat fönstrena. Vad skönt att få det gjort. Sen har jag städat och varit ute på gården och grävt mossa till mina grejer som sak stå på trappen. Även adventsljusstaken börjar ta form bara en sak som saknas. Eftersom Emilia har varit på dagis så har jag kunnat göra allt i frid och fröjd.
Nu är hon hemma och har ätit mellis för två. Hon stoppade i sig en risifrutti, en mandarin, ett glas mjölk och ett digistivekex. Herregud hon äter mer än en annan.
Hon sitter och tittar på barnkanalens film, som är en favorit, sen ska vi upp på rummet och leka lite innan det blir dags att krama ihop lite biffar till kvällsmat.


Hörlurarna lyckades hon hitta i en låda, himla söt blev hon.


En sådan vill jag ha.

Hur mysigt hade det inte varit med en sån nedanför trappen?


Källa


Gårkväll

Igår vart vi bjudna på mat hemma hos min bror. För en gångs skull tog vi cyklarna dit trots vädret men jag kände mig lite drickasugen och ville slippa köra.
När vi kom fram visade det sig att flera av våra vänner var där så vi spelade spel och åt gott hela kvällen. Vi kom hem igen vid tolv och Milla somnade direkt. Någon gång ibland får det lov att bli lite sent för henne. Milla fixade det utmärkt och vi provade med att lägga henne i deras säng men hon ville ju vara med allihopa såklart så hon fick vara vaken.




Utan

Våran bil står på verkstaden. Den har dessutom körförbud... Hmm det där har inte riktigt gått våran väg. Vi lånar mammas bil under tiden och hon lånar brorsans. Vad omständigt allt blir när man är utan den fyrhjuliga saken.
Det är någonting med bromsarna som verkar vara svårt att hitta felet på och dom på verkstaden såg att våran tid för ombesiktning hade gått ut för några dagar sedan vilket resulterade körförbudet. På fredag lär vi får tillbaka den när Johan har kommit hem, besiktigad och klar och vi många tusenlappar fattigare.

Hela fredagen gick åt till att vara på stan medan bilen var på lagning. Vi åkte till biblioteket med Milla en stund och där hade hon det riktigt mysigt. Inte för att hon gärna sitter still och läser utan det fanns ju mycket annat kul hon kunde titta på. Samtidigt var det sångstund där för barn upp till 6 år. Hade vi vetat det innan så hade vi helt klart varit med. Nästa gång var 3e och 10e december så jag ska se om vi inte kan pricka in någon utav dom.

 


Milla läser katalogen från leksaksaffären och verkar fundera på något.


Zeke är våran snygging här hemma.


Oss

Den här veckan måste jag säga har gått otroligt bra. Emilia har nästan inte trotsat i mot mig alls och vi har kunnat haft det mysigt istället för bråkigt. Det underlättar väldigt mycket när man har henne själv. Jag hoppas verkligen på att den här perioden är förbi och att det tar ett tag innan nästa kommer.

Igår var vi hemma nästan hela dagen. Hon sa på förmiddagen att hon hade ont i halsen och det kan jag förstå efter allt hostande på nätterna.
Vi tog det ganska lugnt, hon drack en del te med honung och hon kände sig bättre senare. På kvällen åkte vi till mamma med nybakta bullar och fikade. Emilia bad om att få äta bulle! Hon har bara tagit åt sig förut men aldrig ätit mer än pärlsockret. Igår åt hon så fort dom kom ut ur ugnen och hos mamma. Märkligt hur det kan vända.

Idag ska jag se om jag kan få en del gjort här hemma. Städa köket, dammsuga huset, bädda, tvätta, räfsa sista löven, städa bilen och putsa fönstren. Antar att jag får prioritera lite för allt lär inte hinnas innan kl 14 men en del hoppas jag.



Emilia åt frukt ute i lekstugan efter middagsvilan.



Rött te med honung gillade hon skarpt.


Bakning igår

Igår bakade vi bullar här hemma. Emilia hjälpte till med degen och skulle baka "bullur" som hon säger. Som vanligt gjorde vi hälften med vanilj och hälften med kanel. Nästa omgång blir nog bara med vanilj för kanelbullar är inge gott.




Vaniljbullar är för himla smarrigt!


Jag gillar.

Nu har jag funderat på denna sen jag såg den igår för första gången. Gilla, gilla inte, gilla, gilla inte...
Jag kom fram till detta.
Så himla cool tapet! Om jag hade ett stort rum någonstans i huset så skulle denna lätt få pryda en del av väggen. Grym!


Källa


Fika

Vi fick besök av Johanna och Isabelle idag på eftermiddagen. Barnen har lekt fantastiskt bra, inge gnäbb eller någonting. Vi åt lite mellis, jag hade bakat hålkakor med råg, och efter det fikade vi gott. Ungarna har hoppat som tokar i soffan och jag hoppas då på en lätt nattning ikväll för hon bör vara helt slut.


Kuddarna åkte i backen så det fanns plats att hoppa.



Brevid varandra skulle dom vara vid fikat så det var bara att dela stol.


Ännu en.

Det vart en mindre variant av krans till våran andra dörr ut mot vägen idag. Johanna plockade lite fint ris i sin skog och tog med till mig som jag kunde använda :). Jag lyckades få igång lampan vid den dörren med så nu vart lite finare där.


Framtiden?

Jag har en liten känsla att Emilia kommer bli som den här tjejen om några år. Med tanke på Millas humörsvängningar så är det ju inte helt omöjligt.


Nää slopa skogen

Den här tjejen hade jag med mig i skogen idag för att leta lingonris. Vi hann gå kanske fem steg sen sa hon "jag vill stanna vid bilen, inte vara i skogen"...
Vilken naturvan tjej man har till dotter.
Igår när jag talade om för henne att vi skulle dit tittade hon upp i taket sen blundade och slängde ner huvudet i soffan, typ en åå neeeeeej. Ja herregud. Men jag fick säga till henne, när hon ville gå tillbaka till bilen, att man kunde göra massor med roliga saker och att det inte fanns något att vara rädd för så jag hoppas på gladare miner nästa gång. Och någe lingonris fann vi inte.


Helt förvirrad.


Köpte till sig själv men jag fick den :D.

När jag träffade mamma i fredags fick jag en sån himla fin blomuppsättning. Självaste fatet är gudomligt och passar mig perfekt, kommer att komma till användning många gånger..




Jag hoppas jag kan hålla den skimmrande orkidén vid liv.


Krans

Min första krans någonsin blev gjord idag. Nu ska jag bara få upp den på dörren och nästa gång jag är i stan får jag se om jag hittar ett mer passande band som den ska hänga i, det svarta gjorde sig inte riktigt.
Med en näve granris, kanel, nypon och ett hjärta blev den så här. Lite fyrkantig men det får gå.



Änglar

Jag sa just till Johan att vi har ju inget änglaspel??
Han hade ingen aning om vad jag menade och när jag visade en bild sa han bara att det var fult och aldrig sett det förut. Visst det är inte världens finaste dekoration men hur mysigt är det inte då? Jag vill verkligen ha ett i år och jag vet att våran lilla kommer tycka samma som jag, tror jag i alla fall...
Vi har alltid haft ett framme till jul så länge jag minns i min uppväxt och jag får fina minnen av plinelingelingandet.


Källa


Världens finaste sambo


Har fått önskemål om att lägga upp denna på bloggen :D.


Frukost sen ut.

Idag är det kanonväder så vi passade på att kila ut en sväng och räfsa löv. Emilia sprang mest i vattenpölar och lekte i lekstugan.
Nu är vi inne igen för lite lunch.
Jag ska snart gå ut igen när hon har somnat och plocka lite tillbehör som jag ska göra en dörrkrans utav. Har aldrig gjort någon förut så det ska bli spännande att se om det blir någe bra.
Sen är det dags att åka mot båten och efter det ska vi till min pappa och fira honom.





Pappas dag och Millas namnsdag

Visst lyckades pappa Johan med att lirka ur Emilia vad som fanns i ett utav paketen... Nu vet jag det att hon inte kan vara med vid inslagningen :). Men det är rätt gulligt ändå och Johan får skylla sig själv när han frågar ut henne annars hade hon aldrig sagt något.

Så imorse klev vi upp medan han låg kvar i sängen, vaken men låtsassov. Hon fick bära ett paket och sen gå upp och väcka honom. Hon var så himla ivrig att när hon just fått tag i paketet for hon uppför trappan som ett skott.








Det vart en grå härlig kofta som passade perfekt och en bok om whiskey. Han verkade i alla fall nöjd och Milla tyckte det var roligt att ge honom paket på sängen :).


Smart?

Hmm jag insåg rätt snart att det nog inte var så smart att låta Emilia vara med på inslagningen utav Johans fars dagpresenter. Hon har talat om för honom att han ska få paket och frågan är hur lång tid det tar innan hon talar om det eller att Johan lyckas få henne att säga det...


Emilia ger Isabelle fruktsallad.


Första advent om 17 dagar, har ni tänkt på det?

I våran familj så har vi fika varje advent. Vi turas om och är hos olika varje söndag i December innan jul. Så har det varit i många många år. Och i år så ska vi få ha ett sånt mysigt fika hos oss :D. Jag måste börja komma fram till vad som ska bakas och bjudas på. Första advent är vi hos mormor. Andra vet vi inte men då är vi ändå i Gbg hos svärmor och går på julmarknad. Antingen blir det tredje eller fjärde här hemma. Självaste julafton firas hos mamma. Även det turas vi om och har hos olika varje år.
Eftersom det blir så långt in i dec så får jag klura ut något nytt som alla inte redan har fikat sig mätt på under månaden.

Himla mysigt ska det bli, trångt men mysigt.


Pysseldags snart

Nu har jag all anledning till att börja med scrapbooking. Typ sist av alla.
Min moster hörde av sig förra helgen om lite pysselsaker hon ville göra sig av med. Jag åkte genast dit och kollade på alla fina saker. Jag tog allt. En stor kartong fylld med scrapbookingsaker, burkar och askar som ska målas, pappersskärare, papper, färg och en massa mer. Nu måste jag bara leta efter ett fint album som jag kan börja pyssla med.
Tack så himla mycket fina du!


Några av dom sakerna som fanns i kartongen.


Jag har även, äntligen, tagit tag i ordningen på mina sysaker. Jag plockade ur en garderob som inte användes till något speciellt och tryckte in mina grejer. Alla tyger fick komma ur den stora väskan och läggas på hög så man kan se dom. Väldigt skönt att få ordning på det för jag har alltid dragit en stor suck varje gång jag skulle sy och plocka fram alla saker som låg lite här och var.


Ett par tyger som äntligen har hamnat där dom ska.


Underbart

Jag skulle bli väldigt imponerad av den människan som skulle klä sig och framför en låt så här idag.
Helt fantastiskt.


Mjölig

En katt som ska hjälpa till med baket kan se ut så här.


Blött emellanåt

Idag är det en sådan dag då Emilia kissar, eller läcker, i allt. Hon hade bytt underkläder och byxor tre ggr på dagis och hemma än så länge fem par. Jag förstår inte. Ena dagen är det torrt hela dagen och går gensat på toan när hon är nödig och andra är det helt tvärt om. Vad ska jag göra? Jag tvättar sönder hennes underkläder och byxor och torkar kiss efter kiss. Jag har frågat henne om hon vill ha blöja men såklart inte. När hon sover om dagarna fixar hon det galant.

Jag vill ju inte tjata på henne heller men vad ska man göra dom dagarna hon inte hinner i tid?


Myskväll

Ikväll har vi varit hos mamma för att påbörja tillverkningen av slånbärssaft. Min morbror med familj var också där vilket gav ett ypperligt tillfälle att få umgås med bebis igen :).
Saften blir färdig på lördag och det ska bli väldigt spännande att få smaka.


Mys med kusinen.

 


Bani lekte så fint.



På väg att få bamsepuss av min fina dotter.



Jag hade gjort minimuffins med karamellfärg och smarties i.


Hmm finn ett fel.



Gissa  om Milla tyckte det var roligt att lägga legobitar på henne? Hon asgarvade varenda gång och Stella gillade läget och låg kvar.


Fläskis

Någon har ramlat och slagit hål på läppen idag... Det ser ut som att hon har en prilla stackarn. Jag hoppas hon kan få i sig lite mat om en stund även om det är stelt.


Chokladbröd blev det idag, Milla provsmakar.




Igår

Igår fyllde min mamma år. Vi åkte dit ganska tidigt med bullar jag hade bakat och sen var vi kvar ända fram till sjusnåret. Mitt i allt körde jag in Johan till båten och handlade lite i stan medan jag ändå var där inne och snurrade. Emilia stannade kvar hos sin mormor under tiden och fick leka med dom andra barnen.


Johan bar min sovande kusin.


Födelsedagsbarnet busar med min andra lilla kusin.


Emilia tror hon är dockornas minimamma som nattar och matar dom med välling.



Även en bok lästes innan hon la en filt över deras huvuden sen det var sovdags...


Kan man vara duktigare?

Min kära mamma har gjort ett par skitfina vantar till mig :D!!! Varma, sköna och passar perfekt. Hon är duktig hon.


Stan och en present med hem.

Nja riktigt så bra gick det inte på stan. Det som skulle handlas till svärmor var slut fram till Mars. Det mamma skulle få köpte jag men bytte tillbaka för att sen köpa en annan grej...och tandkräm glömde jag.
Men dessa finingar fick följa med hem.



Eftersom Milla och jag för det mesta bara tjafsar om just allt här hemma så känade jag att en liten present kunde lätta på stämningen. Jag köpte ett spel/pussel med Barbapappa som gick ut på att para ihop rätt gubbe med rätt aktiviet och sen pussla ihop dom.
När hon kom hem från dagis fick hon gå upp på sitt rum och leta efter paketet och hon blev så himla glad.


Hittar paketet i vaggan.


Skitglad.


Hmm vilken hör nu ihop med vilken?


Det pusslades om och om och om igen.

City idag

Emilia har äntligen fått kommit till dagis idag och som hon har längtat. På två veckor har hon varit där endast tre dagar så det här var behövligt för oss båda.
Jag ska snart börja åka mot stan och handla lite presenter. Både mamma och svärmor fyller år i helgen och jag vet nog vad som ska handlas till båda. Sen ska jag kika runt lite efter några fina lyktor och efter det blir det att handla mat.
Syrran kommer ikväll, sent dock för hon har praktik. Emilia tycker det är så kul när hon kommer hit och leker.



Hon lär sig att göra kullerbytta.


Hmm vet inte vad

För några månader sedan skickade jag efter några kort jag har tagit på förstoring. Men...jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom, dom blir bara liggandes i sin pappmapp i väntan på väggen.





Badning

I nättres klockan två kom det in en pigg tjej och la sig brevid mig i sängen. Hon tittade på mig och sa "Mamma Milla pigg nu, åka och bada med Isabelle".
Neejjeee inte vaken nu tänkte jag och fick snällt tala om för henne att hon kunde sova hos mig en stund till innan vi skulle åka till badhuset.
Klockan FEM imorse somnade hon!!!! Hur förväntansfull kan man vara???
Jag väckte en trött tjej klockan åtta och det första som hon sa, som brukar vara "morron" eller "nu Milla sova färdigt" var "åka bada Isabelle".
Det var riktigt lyckat att åka dit och pappa Johan får minsann komma med nästa gång tyckte hon :).
Efter badningen åkte vi till ett café och fikade gott med våra hungriga barn en stund innan det var dags för hemfärd.
Milla somnade genast i bilen och jag fick lägga över henne i vagnen hemma där hon sov ytterligare i 3 och 1/2 timme innan jag fick väcka henne.







Kymigt om kvällarna

Hmmm dessa mörka kvällar har börjat skrämma mig lite. Speciellt när man har varit iväg och kommer hem när det är kolsvart ute och man ser knappt handen framför sig.
Som i nättres vid tre-tiden vaknade jag av ett jättebrak i huset. Ögonen spärrades upp och började genast lyssna efter ljud. Man skrämmer ju sig själv alldeles för mycket innan man kollar vad det egentligen är. Antingen var det någon i huset, Emilia kanske för första gången gick i sömnen och ramlade i trappen eller så var det katterna som sprang ner något. Jag gick ner i mörkret för att kolla och i det läget känns det väldigt kymigt.
Jag hittade två fönsterlampor som låg på golvet och katter som verkade väldigt skyldiga. Ingen annan fanns här hemma.
Konstigt när man hör en smäll att det första jag alltid tänker på är att någon har tagit sig in i huset.
I sådan stunder önskar jag extra mycket att Johan låg brevid mig i sängen och talade om för mig att det var nog inget utan det är bara att somna om.
Fram till fyra var jag vaken och det känns idag.

Nu blir det snarkningar på hög nivå.


Värme i vinter

Kika in på vart jag och Johan ska spendera en vecka i Januari. Kanarieöarna :D.




Tack vare Johans underbara mamma som är hemma hos oss och är barnvakt, hade det inte varit för henne hade vi inte kunnat åka :).
Vi har aldrig vara utomlands tillsammans förut så detta ska bli underbart och vad vi ska njuta varenda dag att få tillbringa all tid åt bara varandra.
Resesällskapet är några av Johans arbetskamrater och det ska bli så himla kul.
Allt är klart så nu är det bara att vänta.

Dagen

Jag är helt slut. Den här dagen har känts som en evighet och klockan är inte ens 22.
Vi har idag vaknat, ätit frukost, bakat bröd, dansat, sett film, ätit lunch, sovit (inte jag dock), ätit mellis, handlat till dagens fläskfilégryta, räfsat i trädgården, haft fikabesök av morbror med familj, lagat mat, fått besök av AnnSofie, badat och sen nattläsning innan sängdags. 

Jag ska bara kasta mig in i duschen när Hollywoodfruarna är slut innan jag kan slänga mig i sängen. Prata med min efterlängtade sambo i telefonen måste jag också göra för att kunna sova gott sen :).

Imorn kanske vi ska åka med Johanna och bada. På kvällen ska vi en sväng till mamma med hennes del av äppelmusten.


Borsta borsta och kamma kamma. Emilia är helt såld på det. Eller som hon kallar det "att klippa"...


Grönt

Nya favoriten som jag köpte förra veckan.


Rågkakor med hål



Jag bakade några rågkakor i förmiddags. Det var väl kanske inte det lättaste att få dom helt runda men dom vart rätt okej ändå. Goda som tusan i alla fall :D!


RSS 2.0