Det här med plugget.

Alltså det jag har hakat på är otroligt intressant. Speciellt ämnet Miljöteknik som vi hade idag. En sak som läraren sa som har satt sig i hjärnan på mig var att runt år 2050 kan medeltemperaturen på jorden höjts så mycket att golfströmmen börjat flytta på sig. Den drar sig ner mot Afrika istället om det blir för varmt. Vilket innebär att vi får det jäkligt kallt och det kommer vara vi som blir flyktingar från vädret som det är i Afrika just nu. Helt otroligt. Absolut ingenting jag har tänkt på tidigare. Nu var detta inget som är bevisat men det är ändå väntat.

Vi såg även en film som heter "The Planet". En timmes lång informationsfilm som alla borde se.
Jag hittade en liten snutt utav filmen där man får se i Nigeria hur sophanteringen är av elektronikvaror från västvärlden. Bara det är ju helt sjukt att USA transporterar sitt skräp hela vägen till Nigeria... Jag hittade ingen med svensk text tyvärr.


Sanslöst!

Äckligt jä*la skitbra är nog dom rätta orden.


Inte som alla.

Vi har en katt, vid namn Stella, som mer än gärna är uppe i famnen utomhus. Inte riktigt likt dom flesta andra katterna men hon är sån. Sover gör hon helst då.


Emilia har ritat av morbror Felix idag. Rä...

img_1667 (MMS)

Emilia har ritat av morbror Felix idag. Rätt likt faktiskt :).


Födelsedagsfika.

Efter marknaden och allt det där så åkte vi till nästa ställe ute i Tofta för att fira fina lilla Märta som fyllde år. BERSÅ heter fiket/butiken vi var vid som var helt galet mysigt.
God fika, härligt sällskap, bra väder, glada ungar...vad kan man mer begära? Mommo och Martin kom dit och spelade vidare på dragspelade och ungarna vart helt överlyckliga och började dansa med en gång.

Marknad.

Nu har årets marknader äntligen kommit igång. Mamma, syrran, jag och Milla åkte till Slite på förmiddagen för att kika runt. Grabbarna stannade hemma och mekade gräsklippare.
Vi handlade lite smågrejer, åt bakad potatis, lyssnade på min mormor som spelar dragspel och sen åkte Milla givetvis lite karuseller.
När vi var klara där så åkte vi till en stor gård som vi har besökt vid ett tidigare tillfälle och kikade in i deras otroligt fina butik. Emilia somnade i bilen på vägen dit så vi hade turen att kunna gå där inne i lugnan ro. Blev inte så värst mycket till shopping där mer än flera småsaker till hemmet.
Milla älskar när gammelmommo spelar och kan knappt slita sig ifrån det.

Bus med bästa kompisen.

I torsdags kom fina Johanna och Isabelle och lekte lite med oss. Barnen skulle bestämt glittra och det började dom med genast. Det dröjde inte länge innan det var dags för byte utav sysselsättning och dom for upp på rummet en god stund. Jag och Johanna kunde fika i lugnan ro och snacka en massa strunt under tiden.
Sen blev det att se lite Lotta på Bråkmakaregatan innan vi åkte och handlade kvällsmat tillsammans.
Våra fina tjejer har så himla kul ihop :).
Söta små barn som myser tillsammans framför en film.

En present.

Det här var det jag satt och sydde i förrgår, en present till min lilla kusin som fyllde hela 1 år igår. Dom har en likadan vagn som vi fast lite nyare så det var perfekt att sy ihop en sån som jag gjort förut ett par gånger.

Jag har hamnat bakom symaskinen en stund n...

img_4367 (MMS)

Jag har hamnat bakom symaskinen en stund nu på kvällskvisten. Hoppas på ett bra resultat :).


Omställning

Det är en del som händer just nu och min hjärna går på högvarv så det heter duga. Det är så mycket som snurrar där inne så jag vet inte vad.

¤ Emilia har börjat heltid på dagis - mycket bra men en ordentlig omställning för henne.

¤ Mitt plugg har börjar - också bra men det var inte alls som jag hade tänkt mig. Helt annat än tanken men väldigt intressant. Väldigt mycket som ska tas in i skallen.

¤ Det allra bästa är att Johan har fått jobb här hemma! Han ska jobba kvar på sitt i tre veckor till sen kommer han hem på heltid, helt underbart. Idag är han på det nya och får hänga med en sväng.

Det är ju en massa bra saker som sker nu men det är ändå ganska mycket förändringar i vardagen och det kommer ta ett tag innan vi kommer in i det och få en bra rutin. Allting här hemma ska ju hinnas med också vilket tyvärr gör att vi knappt har varit hemifrån på kvällarna under veckan. Vi är helt slut så dags.

Nu ska vi klä på oss och åka.
Ha en bra dag!

Frivillig städhjälp.

img_8138 (MMS)

Frivillig städhjälp.


Förslag.

Jag har läst lite roliga saker man kan göra i hissen...antar att det främst är riktat mot män.

1. Brumma som en motorcykel när nån går in i eller ut ur hissen.

2. Grimasera illa samtidigt som du klatschar till dig i pannan och morrar "Håll käft, för fan! Håll käft, allihop!"

3. Sälj jultidningar eller majblommor.

4. Öppna din handväska eller portfölj, kika in och viska lagom tyst "Har ni nog med luft där inne!"

5. Stå tyst i ett hörn med ansiktet vänt mot väggen. Säg inget, gå inte av på nån våning.

6. Då ni kommer till en våning, försök att bända upp dörrarna med fingrarna och spela oerhört överraskad då dom öppnas automatiskt.

7. Välkomna alla nya passagerare med en handskakning och be dom kalla dig general.

8. Stirra på och grimasera mot en annan person. Säg slutligen "Jag har nya sockar".

9. Skrik "Fallskärm på!" då hissen åker ner.

10. Erbjud namnskyltar till dom personer som går in i hissen. Bär din uppochner.

Måndag med stort M.

Jag sitter nu och inmundigar frukost och börjar bli lite lätt nervös. Om en timma börjar min första dag i skolan och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra.

Senast klockan 12 är det slut och då ska jag passa på att leta barnkläder på stan innan Milla ska hämtas vid 14. Hon har för övrigt sovit inne hos oss inatt och det har resulterat i att ingen har sovit gott. Hon breder ut sig som tre vuxna människor med fötterna på Johans rygg och hennes huvud hos mig, tvärs över sängen verkligen.
Stackars Johan som har fått sovit på kanten, längst ut på sängramen, och som dessutom skulle med båten nu på morgonen.

Kallt, ruggigt och regnigt är det idag också. Blir att rota fram en varm koft att svira in sig i.

Nu är det verkligen dags att göra sig klar för att åka.
Ha det så bra idag allihopa!

Våran helg i korthet.

  • I fredags blev vi bjudna bort till Matte och Emma på god kex och ost.
  • I lördags bjöd vi över pappa, Ann-Sofie och Emil och lagade hemmagjord pizza.
  • Idag har vi varit till mamma och fikat. Min bror fyllde år igår.
  • Jag har upptäckt att nästan alla Millas långbyxor är försmå och dom flesta långärmade tröjorna är väldigt utslitna, det är dock inte det enda som behövs... Även varmare klänningar, tajts, t-shirtar, någon kjol , ja typ allt behövs. Blir en storhandling någon dag tror jag (och där såg jag alla pengarna flaxa iväg).
  • Johan har köpt 3 åkgräsklippor för en billig peng...dock inte hela eller fungerande men målet är att han ska mecka ihop till en hel åt oss. En klippning utav gräsmattan tar upp till 4 tim med handjagaren.
  • Jag ska strax laga kvällsmat, väntar bara på att Johan ska komma hem efter en cykeltur med min bror.
  • Efter maten blir det att beställa förstoringar på foton som ska upp på väggarna.
Våran fining idag.

En liten favorit.

Varför går inte Alfons Åberg på barnkanalen? Det är ju det bästa barnprogrammet som finns. Milla sitter bänkad framför tv.n och ser på det när filmen går igång, helt klistrad.
Bok som tv det spelar ingen roll, bara det är Alfons.

Cyklande filur.

Att cykla är tydligen bland det bästa som finns har vi upptäckt. Hon fullkomligt älskar det och det har hon alltid gjort.
Förra veckan tog vi en ordentlig sväng och cyklade hela vägen till hennes morfar. Enkel väg är det en sträcka på närmare 1,5 km. Inte dåligt för en sån liten tjej. Vi stannade kvar en stund på en fika och kikade lite på växthuset som byggs sen cyklade hon vidare och köpte sig en korv med bröd vid pressan. Efter det var det en lång bit hem men hon bet ihop och höll ut nästan hela vägen. Sista lilla biten fick jag ta cykeln under armen och så hålla henne i handen för gå dom 100 metrarna.
Vi måste höja sadeln för hon står upp ibland och trampar.
En bra sysselsättning om det finns mycket spring i benen :D.

En dag full med bus.

Kneippbyndagen vart helt perfekt! Ojoj vad våra barn hade kul tillsammans och superglada över att få se varandra igen. Det var på tiden annars hade dom små liven nog blivit lite bittra på oss mammor :).
Vå träffades vid Kneippbyn vid 13-snåret sen gick vi direkt på sångstund med pippi och gänget. När Milla fick se pippi första gången vart hon helt tagen. Inte en min rörde hon och hon bara stirrade på pippi som klättrade ner från sin balking via en stege. "Mamma, det är ju pippi" lyckades hon få ur sig efter en liten stund. Inte i sin vildaste fantasi kunde hon tro att pippi skulle vara där och dessutom som Milla vid ett senare tillfälle gav en stor kram efter teatern som var lite senare.
Efter många timmars lekande och åkande med karuseller så somnade dom gott i bilarna när vi skulle hem till familjen Björnlund och käka kvällsmat. Lilla Isabelle har fyllt år under sommaren så vi hade med oss paket och det vart ett litet minikalas.
Vid nio på kvällen var vi hemma igen efter en toppendag och Milla sov väldigt gott den natten. Ett evigt tjat har pågått sen dess att Isa ska komma hem till oss och glittra så får hoppas att kunna få till det snart.

Mysig kväll söderöver med nytt spel.

Förra helgen så var vi ut till Hemse en sväng för att hälsa på i syrrans killes nya lägenhet. Vi åkte ut dit allihopa för att umgås hela kvällen med god mat och fika.
Brorsan köpte ett nytt spel, ett finskt kubb (?). Jag själv såg bara på när dom andra spelade men det såg väldigt kul ut. Roligt med nya saker man kan spela med utomhus.
Vi var kvar där rätt så länge innan klockan vart alldeles för mycke och Milla behövde i säng. Hela vägen hem så busade brorsan med Milla så hon satt dubbelvikt och skrattade. Snacka om att hon sov gott sen.

Fin dag framför oss.

Den här dagen kommer bli både lång och riktigt rolig för min lilla tjej. Nu är hon ju på dagis, vi ska inte prata om hur mycket hon har längtat efter mer än 4 veckor ledigt, jag hämtar henne vid lunch och då ska vi vidare in till Kneippbyn tillsammans med Johanna Ubbe och Isabelle. Våra raringar har inte träffats på nästan hela sommaren så dom kommer bli överlyckliga när dom får se varandra. När vi har varit där så åker vi med Johanna o familjen hem till Guldrupe där det bjuds på mat och marängsviss. Riktig lyx för oss. Det är tur att vi är lediga imorn eftersom den här dagen kommer verkligen att ta på Millas krafter.

Friseringsdag.

img_3959 (MMS)

Min syrra fixade till oss båda igår. Jag har klippt och färgat håret och Milla har klippt luggen. I lördags tog ju lillstumpan sig friheten och hämtade en sax ur lådan för att snagga sig lite. Luggen var ivägen sa hon...


Sångstund.

Egentligen borde jag städa, klippa gräs, tvätta och om två timmar ska Milla redan hämtas från sin första dag på dagis. Men idag är jag oansvarig. Inte ett finger har jag lyft i hushållet men jag har då suttit med gåshud nästan för jämnan, haft tårar som har vänt vid fransarna och varit så kissnödig så jag fått ont i magen och inte haft tid att gå på ett toabesök bara för att jag har lyssnat på alldeles för bra musik. Helt galet vad sånt berör.
Bland annat så har filmen Flight 666 gått heta varv och på maxad volym. Vem kan inte längta tillbaka till ett sånt fantastiskt framträdande? Finns det något bättre liveband?
Grejen var ju att jag skulle att jag skulle hitta en bra låt som ny ringsignal på mobilen men det gick inte så bra. Det går inte att bara lyssna på en låt och sen är det bra, det drar alltid ut på tiden.
Denna fantastiska skulle bytas ut och jag ska kolla lite till innan jag stänger ner.

Hösten är ju nästan här.

Idag har vi varit ute i trädgården en sväng. Skönt att kunna vara ute utan att svettas ihjäl även om det kunde ha varit en aning varmare.
Det här fick jag ihop utanför ingången till huset. Svårt att få en rättvis bild men man ser på ett ungefär. Två blomgrupper har jag gjort utav det jag och Milla har varit och köpt idag, lite annat som redan fanns hemma har också fått hamnat där. Förut stod det en stol med blommor i men detta blev nog bättre. Inte för att jag vet om jag är riktigt nöjd men så får det bli till att börja med. Fint med lite nytt än det här färdigblommade skrotet som bara ser fult ut just nu.
Min pyssel och knåplust har lyst med sin frånvaro hela sommaren. Men nu känner jag att det suger lite i bakningstarmen och kliar en aning i syfingrarna. Ett syningsobjekt har jag framför mig, dock inte till mig själv, och det ska bli väldigt trevligt att få damma av min kära vän. Nästan så att jag skulle ha gjort det när Milla sover om inte det var trippelavsnitt av Hollywood/Beverly Hills fruar. Innesittarkväll med mig själv och en massa intriger får det bli :).

Crocketkväll.

I lördags kväll åkte vi till mamma allihopa och spelade med hennes nya crocket och käkade mat. Jag minns inte ens när jag spelade det sist även om vi köpte ett nytt ifjol (?). Jag hoppas vi gör om det snart för det var himla mysigt.
Då kom syrran med en prima idé som resulterade i att vi såg ut så här...

Pysselstund för dom små.

I fredags innan vi gick ner på medeltidsmarknaden så var vi till lekstugan för att köpa glitter. Tanken med det hela var att hon skulle kunna pyssla lite med klistermärken, glitter, färgade papper och pennor. Vi inhandlade det som behövdes och redan då tyckte Milla att vi kunde åka hem och påbörja knåpet. Vi sa att hon fick vänta tills vi hade varit på marknaden först och det gick hon med på. Glitterförpackningen höll hon hårt i nästan hela tiden. Oturligt nog vart allt lite senare än planerat och när vi lämnade stan var det bara att vända hemma innan vi skulle vidare söderut på kartan.
Som tur var hade vi bestämt med Albin och Linnea att dom skulle komma och leka på lördag förmiddag och då skulle dom få glittra hur mycket dom ville. Sagt och gjort. Dom satt med det där i nästan en hel timme innan det var dags att göra någe annat, snacka om lyckat!

Medeltid.

Så var det Söndag igen och vi har varit och lämnat Johan vid båten i vanlig ordning, lika tråkigt varje gånng.
Vi har varit ett par svängar in till Medeltidsmarknanden som har pågått nu i en vecka. Jag, Milla och syrran åkte in i onsdags och hade det supertrevligt bland alla medeltidklädda människor.

Även i fredags vart det en tur dit och denna gång ihop med pappa Johan och sen kom Tina med familj. Våra små barn hade det så mysigt ihop där när dom fick klättra upp i ringmuren, lyssna på sång o musik, äta god mat, leka tillsammans och bara ha kul.

Lite nytt.

Ikväll så beställde jag lite nya höstkläder till Emilia. Hon är ju helt galen i klänningar och ska ha det varenda dag och jag lyckade ialla fall hitta två stycken som var lite varma och söta. Den gula tröjan fanns inte kvar i hennes storlek så jag ska se om den finns inne i stan vilket jag hoppas. Utöver dessa plagg vart det två par mjukisbyxor som kommer att vara på dagis bland hennes ombyten, ett grönt linne och ett turkost nattlinne med kaniner på. Lite fina överdelar ska jag se om jag kan hitta i stan med för dom hon har är ganska så urtvättade och ser mindre fräscha ut.
Jag mätte henne idag för att se att jag beställde rätt storlek och hon är nu exakt 98 cm min lilla gounge, så några centimetrar har hon växt under sommaren.
Bildernas källa.

Skog.

Igår hade vi en bra idé att åka till skogen och plocka lite blåbär.
Det tog mig, syrran och Milla kanske 10-15 minuter sen var vi klara, inte för att vi hade en massa bär utan det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. Först åkte vi dit där vi var i fjol men där fanns inte ett enda bär, helt urplockat. Då så packade vi in oss i bilen igen och for vidare till nästa skog i hopp om bättre lycka. När vi klev ur så hade Milla kissat på sig och alla ombyten hade jag såklart glömt hemma...stackarn kunde ju inte gå med rumpan bar i en lummig skog fullt med mygg så vi åkte till min mamma och fikade istället.
Bättre tur nästa gång kanske.

Fin kväll.

Jag tänkte visa lite bilder från när vi var på kalaset häromkvällen. Det var så himla mysigt och vi ska helt klart åka dit någon fler gång, Johan måste ju också få se det :).

Lätthanterligt.

Klockan 21 börjar det enda programmet jag följer just nu eller ja ser på överhuvudtaget, The Real Houswives Of Beverly Hills. Om jag inte misstar mig så ska det vara dubbelavsnitt ikväll alltså håller det på i 2 timmar, kan inte bli bättre! Mer avancerade serier än så orkar jag inte följa just nu.
Nu hoppas jag bara att Milla somnar snart så det blir lite lugn och ro.
Vi har varit och firat min mormor som fyller år idag och det gjorde vi vid Gothem Hammar. Vi käkade, fikade, kastade sten i havet och umgicks allihopa vid det otroligt fina stället. Lillfian borde vara trött och somna närsom.


Fort får det gärna gå.

När vi var till mamma en sväng i lördagskväll så fick Milla teståka deras packis. Ubbe körde runt på parkeringen och hon tyckte det var skitkul! Hon som annars knappt vågar sätta sig på en moppe som är avstängd ville nu aldrig att Ubbe skulle sluta köra. Även Johan provade men han körde ju själv :).


Black Tide.

Grabbarna som är mellan 14-19 år är ju grymma!! Jag tokgillar den här låten.


Lite ny dansmusik till mig och Milla.




Söndag

Vilken vemodig dag. Sista dagen på jobbet och Johan har åkt med båten. Det är typ det som har hunnits med för den delen. Först jobb sen hem och vända så vi kunde åka och tömma och lämna firmabilen. Sen lite käk på stan innan Johan skulle med båten. Efter det åkte vi hem till pappa på en fika innan det var dags att vända hemåt.

Milla är inte ett dugg glad över att pappa har åkt. När han berättade det för henne igår att idag skulle han åka så vart hon jättedeppig. "Ska du inte vara hemma länge nu då"? undrade hon nästan gråtandes.
Då var det dags för sängen och hon kunde inte riktigt komma till ro...när jag la henne igen så frågade hon efter pappa. Antar att hon var rädd för att han skulle åka när hon sov fast han hade förklarat att han var kvar när hon vaknade på morgonen.
Det vanliga tjurarhumöret kom såklart tillbaka när vi åkte från båten som alltid dyker upp just då.

Egentligen skulle hon börja på dagis imorn men eftersom mitt arbete slöt en vecka tidigare än tänkt så vill jag gärna ha henne hemma. Det är så mycket vikarier och barn på dagiset som hon inte känner till nu under sommaren och vi två kan ta och hitta på lite kul medan man ännu kan åka på stranden o så.

Nu sover hon gott lillfisan. Imornkväll ska vi på kalas på stranden med grillning och fika. Vi längtar!


Mina små frön.

Som det växer och knakar ute bland tomatplantorna. Det kommer inte bli någon brist på den varan här ett tag framöver. Jag och Milla går och rycker av dom så fort dom blivit röda, det är ju så otroligt gott!

Provar på.

Mamma brukar göra lite lemoncurd då och då, inget jag har provat på ännu och ingenting ens i närheten. Men så såg jag ett recept på flädercurd i förrgår som lät så himla gott. Det har jag har gjort nu under kvällens gång och jag håller tummarna för att det blir gott på min rostmacka imornbitti.


Gårdagen.

Efter jobbet åkte jag hem till pappa och Ann-Sofie där Johan och Milla befann sig. Dom hade varit snälla och tagit med sig mina badkläder så vi kunde plaska lite i värmen.

På kvällen efter kvällsmaten så lämnade vi av Milla hos sin moster och mormor så vi kunde åka in och storhandla. Det var verkligen välbehövligt. Vi testade på Willys, vi handlar i vanliga fall på Maxi, för att se om det vart någon skillnad gällande priser. STOR skillnad var det ialla fall på det vi köpte mot Maxi. Det var nog inte sista gången vi besökte den butiken.
Sen hämtade vi Milla och lämnade av alla matvaror hemma innan det var dags för kubbkastning hos Matte och Emma. Brorsan behövde lite uppvärmning inför kubb-VM som gick av stapeln idag.

Sötnöt.

Kan man bli gladare över en ny tandborste och tandkräm? Samma glädje varje gång :).


Björkhaga.

img_1681 (MMS)

I söndags skulle vi ta en utflykt på min lediga dag ner till hoburgen. Vi var tolv stycken som åkte i ett släptåg på vägen. Vi började med ett stopp i Fardhem på öns största loppis. Johan köpte en gummibåt med åror som sen visade sig vara pyspunka på. Efter det åkte vi till Hemse för att handla på Ladan sen vidare till Verdus veranda och sen Margus. I Hemse började det spöregna och vi insåg rätt snart att det inte skulle bli bättre söderut så vi åkte upp mot Björkhaga och åt mat helt dyngsura. Där sken solen och vi gick sen ner en sväng till stranden innan vi åkte hemåt igen. Inge hoburgen denna gång men förhoppningsvis dröjer det inte tills vi kommer dit.


Hörte enligt skyltarna...

Idag efter jobbet så åkte vi direkt ut till Hertastranden. Jag är ju i Herta varje dag men har aldrig varit nere vid just stranden. Så den här dagen passade perfekt för en utflykt dit och vi tog med oss käk så vi kunde stanna ett tag. Ann-Sofie med bihang var också badsugna och hakade på.

Något jag har funderat på när det gäller det stället är namnet. På vägskyltar står det Hörte men i mina papper och i tal säger man och står det Herta... Mycket märkligt.


Det var verkligen jättefint där, en perfekt strand för oss. Milla och Johan!!! badade flera gånger medan vi var där och det var minst 24 grader i vattnet.


Glidarna var med oss en stund.


Vilken lycka det är att få vara på stranden.


Några badankor.

Det var enligt Johan den bästa stranden efter Ekeviken på Fårö. Herta ligger lite mer tillgängligt så det lär inte dröja innan vi åker tillbaka.
Imorn vet jag inte vad vi kommer att hitta på men något kul brukar dyka upp under dagen :).


Gårdagens färd.

Igår åkte vi till Ardre och provade på den stranden med mamma, Felix och Andrea. Vi stannade kvar ganska länge och åkte sen vidare till Sysne för att köpa lite god fisk. Det var årets första rökta makrill och flundra för min del, väldigt sent ute men himla gott!


Det är ganska så knivigt att få ett seriöst kort på henne utan sina miner :).


Mommo och Milla spelar spel ihop.


I Sysne och njuter av utsikten.


Börjar bli dags igen.

Jag tänkte försöka komma igång med skrivandet här igen lite successivt. Så jag får börja med att visa er lite utav det vi har gjort med en uppsjö bilder.

En del utflykter har det blivit och här är vi i Kattvik en sväng.
Milla tycker det är spännande med maneter.
Jag har provat mig på att göra stora chokladmaränger med krämig mitt.
En blåsig och kall kväll var vi och såg på traktorslalom. Till Millas stora lycka så kom Caspian också dit och dom kunde busa en stund.
En annan kväll var vi och kastade kubb och grillad mat på Nygårds hos en släkting. Då passade vi på att besöka lammen som gärna blev matade med gräs.
Syrran och pluttan tog sig en sväng.
Här förbereds det innan vi ska bjuda på middag, grillad laxkotlett stod på menyn. Milla fick tag på kameran och for runt glatt och plåtade.
Två loppisfynd som Milla pusslar ihop på vårat nya lammskinn.
Traktorpulling cyklade vi upp och såg en eftermiddag innan det var grillningsdags hos brorsan.
Bad i moffas poolen har det blivit gott om för Millas del iår, hon nämner det varenda dag att vi ska dit och bada. Hon har så himla roligt där i.
Glidare.
Milla simmar med moffa och morbror.
Johan försöker dölja sitt klädombyte efter badningen...
Ungefär så ser det ut för oss var dag. Efter jag har jobbat färdigt åker vi i princip bort varje eftermiddag och kväll. Mycket mysigt med sommar när man kan hitta på saker utomhus :).

RSS 2.0