K-holmen igen


Emilia ligger ännu och sover så då får man passa på att sitta vid datorn en stund. Hon gick och la sig vid halv nie igår och suusar ännu nu kl elva..varför kunde hon inte sova så under resan?? Vi hade en jättebra weekend på lilla ön...haft kräftskiva, badat, varit på slite marknad och träffat familj o vänner. Nu är vi tillbaka till verkligheten och Milla ska börja på dagis imorn. Vi åkte dit igårkväll för att hitta avdelningen hon skulle gå i men det kunde vi ju glömma för det fanns inte nån man kunde fråga så jag ska dit idag när allt är öppet och se om det går bättre. Det är ju skolfotografering idag men det hoppar vi över för visst är hon väl lite liten ännu?

   
           På promenad              Luktar på blommorna        I mommos djungel                    Milla och Isa
   
           Albin                      Det där var skitkul              Ny sida av Johan              Hej, vad gör du?
  
       Roligt med karusell...         gunga är också  kul...          men det här nja...


Nu ska jag nog ta och väcka milla klockan är ju halv tolv...
Ha det så gott!
Kram ♥


Hemma!


Nu var man hemma på ön igen! Vi bokade om biljetten så jag och Milla åkte ner i onsdags istället. Hon har nu gått och lagt sig så hon är pigg när vi ska åka in på gutavallen och se när pappa och matte ska spexa på firmafesten. Efter det så ska vi ta en runda på stan och äta lite för kl 19.00 ska vi till svenska spel och bada med Albin o Caspian. Imorn blir det Slite marknad och kräftskiva :). Igår träffade vi Johanna och Isabelle. Vi tog en fika på romafiket och sen fick barnen leka på lekplatsen tillsammans och ha roligt. Halv ett i nättras kom Johan med båten så jag åkte in och hämta han, känns som förr när han kom med båten varje vecka. Stumpan tänker inte sova som hon ska som vanligt när vi är iväg. Igår vaknade hon lite efter fyra på natten och var vaken till halv sju sen fick hon minsann sova vidare...och imornse vaknade hon 05.50...vart tog halv tievakningen vägen??? Jaja det blir nog bra hoppas jag.
När vi är inne på stan sen ska vi köpa Uggs till Milla :), hittade sånna på HM och dom var sjukt söta.

Ha det gott och kram på er! ♥

" There is a lot to think about but nothing to worry about"



25 Augusti



06.50 imorse vaknade Emilia!!! Det brukar oftast inte vara fram mot halv tie som pärlan ska upp...Då tänkte jag passa på att gå till bcv på deras öppna mottagning mellan 10-11 för att väga och mäta, är ju intressant och se om det händer nått med henne men det känns som att det står still...hon har ännu byxor som är stl 68...Men vi hade otur, såklart kom jag fel dag, hade läst fel på lappen så det blev att vända hem igen. Milla gick fram och tillbaka dit i sin ärtgröna dress så nu när vi kom hem ville hon sova igen.

I fredags kom Johanna från gotland med sin familj och hälsade på. Hennes karls släktingar bor i grannstan så dom svängde förbi. Jag önskar att vi kunde träffas oftare det är ju så kul för både oss och barnen. Kameran glömde jag hemma när vi åkte med dom till Factory och sen till grisarna...men det är bara att gå in på http://guldrupemamma.blogg.se så kommer ni till hennes blogg med fina bilder.

I söndags var vi och grillade hos Erik, Malin och Gustaf med två bekanta. Grillat äter man ju inte varje dag när man bor i lägenhet så det var skitgott och vi hade jättetrevligt. Emilia sprang runt och lekte med alla möjliga grejer hon hittade och Gustaf försökte också att gå men håller nog sig till krypandet ett tag till. Han fyllde 1år för nån vecka sen så han fick lite presenter av oss som Emilia gärna hjälpade till med att öppna.
Så var vi och hämtade lastbilen i vingåker och skruttan blev lika lycklig som vanligt när hon ser den så hon fick åka lite med pappa :).

Snart åker vi hem!!! Jag och Milla åker själva med båten 11.05 på torsdag sen kommer Johan på natten 00.20. Först tänkte jag boka om så vi åker imorn redan men jag tror inte vi hinner det. I vilket fall så ska det bli skönt att komma hem.
Vi har satt bilbarnstolen fram nu till jag ska åka själv så långt med Millis och hon älskar det, mycket roligare än att sitta bak själv.

   
  

See you soon! ♥


Semester




Hahaha jag älskar den bilden! Här är två stycken som verkligen njuter av att vara
på stranden. Pappa och AnnSofie, klockrent. Fotograf syrran Jessica ♥


Är hon inte söt?





18 Augusti


Då var det tisdag och vi har absolut ingenting planerat. Jag har dammsugit soffans dynor och vädrat dom sen gjort rent under soffan på kattleksaker och damm. Behöver putsa fönstren med men det får bli en annan dag, städa hela dagen igår med så nu får det vara bra på nån dag. Emilia vilar nu sen får vi se vad vi hittar på, tror vi åker till Djulö och klappar djuren där.

  
   Starka grejer detta                  För bråttom till grisarna          Äntligen framme
 
   Ny läshörna               Helt underbart det här

Puss och Kram, snart kommer vi hem!!!! ♥


Gotland!


Jippiii nu kommer vi hem igen!!! Tors den 27 augusti så åker vi och är kvar till söndagen! Gud vad skönt det ska bli att få komma hem. Tack vare mamma som gav oss ett bidrag till resan gör att vi kan komma :). Så himla snällt! Åh vad jag längtar nu.
Bamsekramar!!! ♥


14 Augusti


Härlig kväll det är, sol o skönt. Vi har varit en sväng vid lekparken innan milla skulle lägga sig så nu sover hon gott. Igår kom det en riktig regnskur, jag klädde på fröken regnkappa och stövlar sen ut och plaska(finns inga dåliga väder bara...)hon hade skitkul!
Lilla Gustaf fyller ju år imorn så vi har köpt presenter idag. Vi hittade ett sött pussel med nalle puh som köptes till Emilia, det var kul några minuter sen kastade hon bort pusselbitarna för dom passade tydligen inte enligt henne.
Idag har svärmor åkt hem efter att ha varit här sen måndags. Emilia fick jättefina presenter av henne, ett par jeans, ett par mjukisbyxor, tunika och en häftig skinnjacka. Det har varit trevligt att ha henne här.
Imorgon åker vi till sommarstugan så Johan får bygga lite på stugan. Hoppas på bra väder så vi kan bada :).
Usch vad jag vill hem till Gotland...längtar efter alla.

Kram på er ♥

  
  


Millabus


    
  
Idag har vi varit på äventyr! Jag, svärmor och Milla åkte till Norrköping och gick på Busfabriken. Ett jättestort ställe med hur mycket grejer som hellst för barn att göra. Stumpan hoppade i hopptorn, studmattor, kastade sig i bollhav, åkte pulka i en kana och klättrade i klätterställningar. Pucko som jag är så glömde jag kameran hemma...men det lär inte dröja innan vi åker dit igen och då ska det plåtas. Efter två timmar så var vi rätt trötta, vi åt god mat sen blev det hemfärd. Det var väldigt bra priser på inträde där, 100kr för barn och gratis för vuxna, brukar annars vara svindyrt för föräldrarna.

Jag läste horoskop idag som jag aldrig gör annars. Men det här var väl en lite roligare variant... Om Johan stod det:
Väduren - Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av Säpo eller PRO. Du saknar inflytande över dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtoende och är en allmän nolla.

Och Milla ska tydligen bli såhär:
Tvillingarna - Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig att få för mycket i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är väldigt snål.

Ja det är min familj det hahaha!!!

Eftersom Milla har pajat musplattan på datan så kan jag inte lägga in nya bilder från kameran...Men jag har ju kort från när mamma med familjen hälsade på här och lite annat som inte har visats :).
Jag ligger nu i sängen och ska sova lite, skönt att Johan kommer hem imorrn saknar han ju.
Gonatt puddingar ♥

~Min hjärna är endast till för att hålla isär öronen~


Som fisken i vattnet


Det är så skönt att solen och värmen har kommit tillbaka så man kan åka till stranden och bada, det tycker ialla fall Milla! Bad, bad och bad är det enda som finns i hennes huvud just nu. Idag var vi i valla och badade och nu ikväll fick vi cykla ner till djulö så hon fick plaska fötterna lite. Hon tycker ju att det är så himla kul så då får man unna henne det tycker jag, bättre det än att hon är en badkruka som far sin...
Igår var vi i sommarstugan, grabbarna byggde en ny stuga medan flickorna gick ner till stranden:).
Den nya bilen är perfekt, Johan klagar inte längre på att det är trångt i passagerarsätet, Milla sitter högre o bättre och den är jätteskön att köra.
Imorn kommer kära svärmor på besök och bor här under veckan, det ska bli jättetrevligt och enligt Johan har då milla en arbetsvecka framför sig...men det är ju alltid bra att lära sig nya saker. Vi får se vad vi hittar på, om skruttan får bestämma så ska det badas.
Lägger upp lite bilder från badet vid sommarstugan igår och kvällsdoppet vid Valla häromkvällen.

Kram o Puss från oss ♥
   
  


Familjebil


Jamenvisst blev det en ny bil till lilla familjen en Volvo v70 T5 :). Vi ska hämta den på lördag så jag har inte hunnit testa den än men det ska bli spännande.
Inget bad blev det för oss för Milla sov hela vägen till Uppsala så det var raka vägen till bilhandlaren. Nu sover hon gott igen den lilla damen och dett ska jag också göra snart.

Puss och Kram ♥


Uppsala


Goddagens gott folk!

Idag lär vi hamna i Uppsala av alla ställen. Häromdan bestämde Johan sig för att sälja våran bil och han verkar ha hittat några bilar i Uppsala som lockar bla BWM 525 touring, Volvo V70 och en Ford mondeo. Vi åker nog dit och ser vad vi kommer hem med. Det är strålande solsken idag så vi ska stanna nånstans på vägen och bada lite sen ska jag förbi Ikea och köpa tyget jag vill ha så kanske jag slipper åka dit på lördag. Till Uppsala tar det 2 timmar så vi ska nog snart bege oss så vi kommer hem nångång igen så får vi se om vi har en ny bil då :).

Kram på er i värmen


Grisar och Motorcyklar


   
   

Hej o hå!
På vägen mellan Vingåker och Katrineholm finns det en åker full med en massa griskultingar. Vi har sagt många ggr när vi har åkt förbi att vi ska stanna och titta men det har aldrig blivit av...men idag så :). Vid alla grisar finns ett fik "café med knorr" som vi tänkte fika på men det var stängt så vi gick runt bland kultingarna en bra stund istället. Milla tyckte det var skitkul men inte när suggorna kom för nära, dom är ju bra mycket större än henne. Men hon satt där och sa nöff nöff hela tiden.
Nu ikväll så var det en motorcykelkortege här i stan som vi var och tittade på. Vet inte riktigt hur många som var med men i fjor var det ca 400 st. Alla samlades nere på centrum så där var det smockat. När vi kom hem fick lilla damen välling och en ren blöja sen somnade hon gott direkt. Så snart är jag ensam här för Johan ska med Andreas till öltältet på stan en sväng. Funderar på att sy lite, köpte tyg häromdan så jag kan göra fina grytlappar och nån duk till köket.

Kramkram♥


Sommarkväll


Igår blev det inge sommarstugan eller Ikea för vi ska dit ihelgen verkar det som. Vi var hemma istället och senare på kvällen åkte vi ner till Djulö så vi fick bada fötterna och Milla fick göra sig av med lite energi. Så fort hon ser gångvägen blir hon helt överlycklig och börjar springa mot vattnet.
Ikväll var vi nere på stan och såg Katrineholmsjoggen. När dom tävlande kom springandes började publiken att applådera och heja på löparna. Milla sken upp som en sol för hon trodde såklart att alla klappade händerna åt henne. När alla hade sprungit förbi då började hon också klappa händerna och skulle heja men det var ju lite försent...men det var riktigt kul o se alla springa.
Johan fick bort våran micro och helt plötsligt vick vi ännu en bänk att utnyttja. Micron åkte upp i överskåpet på kylen och där står den bra.  
 ♥
   


3 Augusti


Hu vad tomt det blev här hemma efter familjen åkte. Det har varit så trevligt när folk har kommit och hälsat på oss här uppe.
När dom kom i onsdagseftermiddag så tog vi en sväng till Factory Outlet för att göra lite fynd sen åkte vi hem och åt god mat. På torsdagen tog vi en heldag och åkte till Skara sommarland. Jag har aldrig varit där förut men det var ett jättefint ställe. Milla var ju dålig men hon hann åka en karusell med lastbilar (såklart) tillsammans med Johan innan hon somnade. Efter nån timma grillade vi och regnet började ösa ner. Efter det fick vi inte så mycket mer gjort för regnet slutade aldrig och åskan var just över oss så vi fick ta skydd. Vi tjejer sprang till köpcentret som låg brevid och killarna stannade kvar på sommarland för att åka lite radiobilar och skjuta slangbella trots vädret. På Fredagen tog vi ännu en heldag på resande fot fast nu till Örebro. Ikea, köpcentrum och badhus var det som gällde. Efter en lång dag med shopping så åkte vi hem och spelade spel och åt god pizza. Dagen efter fick bli lugn efter allt farande och på eftermiddagen skulle familjen åka mot båten.

   
  

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi trodde vi hade tvättid men den var visst igår. Kanske att det blir en sväng till Johans morfar i stugan, då ska jag passa på att dra en sväng till Ikea och köpa ett tyg jag vill ha :). Eller så ska vi ta en utflykt på cykel någonstans.
Johan försöker få bort våran micro som står på bänken och tar en massa plats, det verkar som att kan få in den i överskåpet på kylen, hoppas det för det vore perfekt, den är ju inte ful men vi behöver den platsen.
Förkylningen börjar bli bättre på både mig o Milla. Snuviga är vi ju men det kan man stå ut med sålänge det inte är värre.

Kram på er alla ♥


Äntligen!!!!


Äntligen funkar det igen!! Jag ska genast lägga upp lite bilder från våran vistelse på Gotland.
Pappa med familj har idag åkt hem. Vi har haft det skitbra, fullt upp varje dag. Milla blev dålig natten till i torsdags. Så när vi skulle till Skara sommarland i tors så var hon väldigt snorig o hängig så hon sov mest hela tiden. Nu har hon smittat mig och det känns som att jag har tie ton snor i huvet. Johan har varit handyman här i eftermiddag och fått upp lite lampor o tavlor vi köpte på ikea igår.
Hoppas allt är bra med er, nu kommer det upp lite bilder :).

   
 
Här är bilder från första dagarna när vi bodde hos pappa. Milla har sin supersöta kopyjamas och foppatofflor och sprang runt med klädnypor upp och ner för trappen. På kvällen satt hon och stekte i deras fåtöljer.


   
  
Sen bar det av till mamma. En tur till glassbaren var ju givet. Också Fårö var man ju tvungen att åka ut till för att äta god pizza och låta milla bada i havet. Hon var lite rädd för vågarna i början men det gick över.


  
En dag tog vi en sväng till Guldrupe för att hälsa på familjen Björnlund. Isabelle och Milla lekade och visade varandra olika bus.

   
  
Vi var också och hälsade på Albin som stolt visade upp sina blommor för Milla och Caspian. Dom
hade väldigt kul tillsammans och nått som var väldigt spännande var Albins väderkvarn :).

Helt underbar semester har det varit ♥




RSS 2.0