Textil.

Förutom allt slipande och målande jag behöver bli klar med så ska jag sy lite också hade jag tänkt. Jag hoppas det kommer en riktigt kall och ruggig kväll snart så man kan kan sitta inne och fixa lite vid maskinen. Dom här tygerna ska inom kort få komma till användning.




Rally.

Idag är det gotlandsrallyt här hemma. Emilia fick hänga med oss ut i skogen och jag trodde att det absolut inte skulle gå så bra eftersom hon är så långt ifrån skogsmulle man kan vara. Men så fel jag hade. Hon verkar ha tyckt att det var väldigt mysigt med alla som busade med henne, käka gott och titta på alla snabba bilar. Vi åkte hem lite tidigare än dom andra och hon somnade i bilen på vägen. Nu ligger hon i vagnen och jag ska passa på att rasta snabelhästen innan herrarna kliver inför dörren.

Ikväll ska vi på middag hos pappa. Jag ska göra en efterrätt att ta med oss och klockan 20.00 tänds stora brasan som vi garanterat ska se.


Ingen frisk människa det där.


Dom flesta av oss idag.


Johan fixar campingbordet.


Finfint!

Emilias farfar är och besöker oss den här helgen, han hade köpt en tidig födelsedagspresent till henne som hon fick igår. Gissa om hon blev glad över denna John Deere traktor som stod inför ladudörren när hon skulle hämta sin cykel på morgonen? Som hon trampar, lastar och ordnar med den.




Sorg.

Alltså, jag läser Katrin Zytos blogg varenda dag och ett inlägg som hon la upp förut handlade om Tindras, en fyraåring, kamp mot levercancer. Jag gick in på bloggen www.tindraskamp.se och läste inlägget "Långfredagen" som hennes mamma hade skrivit. Jag grät så mycket så jag knappt kunde se vad som stod bland raderna. Det måste vara det värsta som kan hända en föräldrer, att mista sitt barn. Genast kramade jag om Emilia hårt som satt brevid mig i soffan och sa att jag älskar henne över allt annat. Det var kanske inte så mycket men det kändes ändå så skönt att hon satt där, frisk och glad och att jag kunde krama henne just för att jag ville. Tänk den mamman, hon kan aldrig mer få krama om sin lilla tjej något som är så enkelt. Det gäller att ta vara på tiden med sin familj för man vet aldrig vad som kan hända.

Mina tankar är med dom.


Bildens källa


Att man lyckas.

Jag fick möbeln målad idag och golven inne skurade. SKÖNT. Men jag kan inte förstå hur jag kan ha blivit så klantig... När jag hade målat en liten stund skulle jag kolla ett sms på mobilen som låg i fickan. Fram med luren lite försiktigt och jag försökte trycka och hålla utan att göra massa färgavtryck med mina kladdiga fingrar. Självklart så tappar jag mobilen rätt ner i stengolvet och allt ramlar i bitar. Batteriet som kände för att ta sig ett dopp studsade från golvet upp och rakt ner i den stora färghinken. NEEEEJ skrek jag både inombords och väldigt högt! Ner med hela handen i hinken och gräva efter batteriet sen in i huset för att tvätta rent det. Men då slog det mig att färgen var ju inte vattenlöslig utan behövde lacknafta för att försvinna... Ut till garaget igen där lacknaftan fanns med en putsduk i hopp om att detta skulle funka. Efter lite filande försvann det och jag fick tvätta sen med lite tvål och vatten och nu fungerar den. Jävla klantarsle jag säger då det, tur att inte hela telefonen ramlade i åtminstone. Men hela handfatet är ännu fullt med färg som måste tas bort.

Emilia hämtades klockan 14 och vi fick åka till stan idag igen. Jag hade ringt på en utemöbel som jag skulle hämta och en present till svärfar skulle inhandlas. Jag plockade även upp syrran vid skolan sen åkte vi ner och fikade på stan och gjorde våra ärenden.
När vi kom hem hann jag bara lasta ur alla saker från bilen och måla Millas naglar (hon fick ett eget lack av min syster idag och gissa om hon blev glad) innan det var dags att åka till Matte och Emma på mat och fika. Ikväll somnade hon gott snorig och dan. Imorn har jag lovat henne att vi ska vara hemma så hon får cykla som hon tjatar om ständigt så fort vi lämnar gården :).


Söta små lammungar

Innan vi åkte till mamma ikväll så for vi till Kungsgården för att se om lammungarna hade kommit ut. Sist vi var där så hade dom inte det och Milla vart så besviken. Men idag så var det annat. Hon hade kunnat stått där hela kvällen och slängt in gräs om hon bara fick.




Jag ligger så efter här hemma, hela påskhelgen har jag knappt sett röken av. I torsdags hade vi firande för Johan här som blev en rolig fest. På fredagen fyllde farmor år så dit vart vi på firande. Lördagen blev en lång utflykt och på söndagen vart det firande nr 2 för Johan med andra sidan utav släkten. Så på måndagen åkte Johan med båten. Ja så såg det ut för oss den här helgen och nästa är vi uppbokade varje dag med. Det är roligt när det händer saker, synd bara att tiden ska gå så fort när Johan är hemma.
Dom små stunderna som funnits att göra något inne har vi spenderat utomhus och gjort nytta i trädgården.

Imorn är Milla på dagis och under dom timmarna måste jag få ordning på torpet och måla klart utemöbeln för sen dröjer det innan jag får chansen igen. Det är inte så lätt att få någe gjort när hon är hemma för när jag väl har plockat ihop allt så släpar hon fram någe nytt, kallas evighetsarbete.
Ett bra exempel är imorse när hon öppnade kattvinden i hennes rum och släpade fram alla gamla leksaker och böcker som låg i kartonger och kassar.


Upprustning.

Jag fick ett gammalt symaskinsbord utav Matte och Emma häromdan. Det behövdes rustas upp lite och jag tänkte ha det ute i trädgården.



Först tänkte jag måla allting vitt, det hade jag sett på nätet som en tjej hade inomhus och det var så otroligt snyggt. En annan tanke var att måla benen svarta och lägga en stenskiva på. Men när jag började slipa bort allt färgstänk och fick lite ordning på träskivan så tyckte jag att det fick vara bra så. Den blev fin ändå utan en massa färg och onödigt arbete.



Nu får den stå med mina blommor som ska vänja sig att vara ute om dagarna. Om jag hittar en stenskiva någonstans för ett rimligt pris vid något tillfälle så ska jag absolut slå till.
Jag är himla glad över detta bord :D.

Utflykt till stranden.

Jag, Emilia, Mamma, Andrea, Tina, Thomas, Albin och Linnéa var iväg hela påskaftonen på vift. Först åkte vi till Nyhamn och kastade sten med barnen sen till Slite och äta på Humle & Dumle efter det for vi till Othem på marknad sen Lärbro växthus och vidare till Lergrav på fika. En riktigt kanondag med sol och fint sällskap. Johan stannade hemma för att påbörja renoveringen av våran utemöbel.








Värme.

Trots att det är så varmt och skönt här så längtar jag verkligen tillbaka till Canarias, drar gärna dit med samma gäng som sist :).












Hipp Hipp!

Min fina älskling fyller år idag!!! Hurra Hurra Hurra!!!


Det tar sig :).

Jag har gett mig på ett försök att så lite blommor här till sommaren. Ena sorten växer så det knakar medan resten tar det väldigt långsamt. Tomaterna jag satte tog sig inte alls så dom fick jag kasta, endast två grässtrån stack upp från krukan.
Efter att jag har cyklat och hämtat Milla på dagis så är det dags att ge fjolårets pelargoner ny jord så dom växer och blir stora.


Jag har fått gjort ett litet ministaket av tandpetare och tråd så dom håller sig lite uppe.




Jag hoppas på såna fina blommor tillslut :). Källa


Sommarkänsla över det.

Alltså GreenGate, hur fina saker gör inte dom egentligen? Det blir perfekt att önska sig ett fint uppläggningsfat i årsdagspresent och barnförklädet då, aah det är så man smälter :P.


Allt från forr.se


Förband.

Dom två band som ska spela innan Iron Maiden 1 Juli är Sabaton och Graveyard. Jag skulle jättegärna se Sabaton för det finns ett gänga bra låtar från dom. Men Graveyard, näää hu vad trist. Hoppas Graveyard spelar först så man kan komma till Ullevi lagom Sabaton börjar. Har inte sett något förband tidigare på andra konserter men den här gången kan det vara värt det :).

En av deras, enligt mig, bästa låtar.



Och så Graveyard.

Bus för barnen.

Igår var vi på 3-årskalas i Väskinde. Det var kul att få träffa alla igen för det var så längesen sist. Barnen lekte och hade jätteroligt tillsammans. Bäst var nog det stora utrymmet som alla kunde springa runt i och sparka boll. Smarrig fika bjöds det på och sen blev det fiskdamm för barnen. Emilia har aldrig gjort det förut så hon var livrädd. Någon med fisk kan ju inte vara bra trodde hon. Men när det kom ett litet troll på metspöt blev hon överlycklig och har inte släppt trollet sedan dess. När vi kom hem fick hon en nyckel att hänga på ringen trollet hade så nu går hon runt och försöker låsa överallt.

Efter kalaset åkte vi till stan för att stoppa i oss lite käk innan Johan skulle med båten. Vi hamnade på Joda och jag och Milla delade på en bautanachotallrik och Johan tog bakad potatis.
När Johan hade lämnats så for vi till min mamma en sväng eftersom Milla gav det som önskemål. Väl hemma sen somnade hon direkt och även jag var helt slut efter den långa dagen på vift.

Idag har vi varit ute och rensat bland syrénbuskarna som är helt igenväxta och sen varit till skogen och plockat påskris. När vi stod i skogen fick Milla för sig att hon skulle ju ha påskägg idag eftersom vi plockar riset... Jag sa att i helgen kommer påskharen till alla snälla barnen så hon får gott vänta till dess. Hon var ju snäll idag sa hon så inte kunde hon förstå att det behövdes vänta tills dess :).

 
När vi kom till bygdegården hade dom flesta kommit.


Brorsan roar dom Caspian och Milla.


Förväntansfullt innan fiskdammen.


Emilia plockade lite blommor idag.

HAHAHA

Det här är verkligen ett bevis på manlighet, sjukt kul!!!!


Först samtal sen ute hela dagen.

Imorse var jag på dagis för utvecklingssamtal. Mycket trevligare det den här gången än förra eftersom den nya förskoleläraren är så himla bra. Samtalsstiden for iväg för vi snackade en massa strunt mellan varje punkt vi gick genom.
Det var en sak som hon ville ta upp med mig när det gällde lunchen hos dom. När dom håller på och sätter sig så har Emilia redan börjat vräka i sig utav maten och förskoleläraren liknade det nästan som hetätning. Emilia äter dåligt med frukost och jag kan tänka mig att det beror på det. Hon är väl superhungrig stackaren. Men hemma har hon aldrig gjort så, visst kan hon vara ivrig men aldrig vräka i sig eller hetsäta. Fröken ville att jag skulle tala om när hon har ätit dåligt så hon kan stoppa i Milla lite knäckemacka eller något en stund innan maten så inte får såna blodsockerfall.
Annars var allt super, hon tycker Milla är en väldigt glad och trevlig liten tjej som vill leka med alla och hjälper dom små när dom behöver hjälp vid bl a påklädning.
Jag är så glad över att den tjejen har börjat där, en ung och sprallig med mycket påhitt som alla barnen älskar.

När jag var klar där tog jag en promenad hem eftersom Johan hade tagit bilen till stan för att vara på en kurs. Hemma städade jag sen gick jag en lång rask promenad i det sköna vädret innan jag cyklade ner och hämtade Milla vid dagis igen. När vi kom hem tog vi fram hennes lilla bänk och ställde den i trädgården sen satte vi oss där och åt mellis. Väldigt poppis måste jag säga.
När Johan kom började vi elda alla grenar som har sågats ner sen grillade vid god mat. Snart ska vi mysa med lite Talang och tilltugg.
Imorn har vi mycket att göra på gården. Först tänkte vi åka in till Snicken som har vårmässa men vi får nog hoppa över det om vädret är fint.



Klockrent!

Jag gillar verkligen detta!! Den åker raka spåret in i mp3-spelaren så den kan gå varm under den kommande promanaden.


Fin dag.

Idag har jag haft en liten solstråle till dotter, medgörlig i princip hela dagen. Hon tog sovmorgon och vaknade riktigt utvilad 10.15. Vid lunch åkte vi till Follingbo Trädgård där hon fick stolt välja egna blommor att ha vid lekstugan, sen for vi till Maxi och handlade lite och efter det hämtade vi syrran vid skolan. Efter det spenderade vi ett par timmar ute i det fina vädret och donade i trädgården, Milla nöjde sig gott med att klättra i jordhögen och cykla. Penséer fick jag med mig hem, snarare 10 stycken, och några av dom hamnade i stolen. Brorsan och Emma har just varit här på en fika och Milla ligger nu uppe i sängs. Vid tolv ska jag åka mot stan och hämta Johan vid båten :).
Nu blir det Lyxfällan ihop med syrran och en skål ostbågar.





Jag fick hjälp med planteringen.


Sätter sina spår.

När jag kollade i frökatalogerna för nån månad sedan så var jag fast besluten att penséer det ska jag verkligen inte ha. Dom skrämmer mig. Det är så fjantigt egentligen men sånna blommor var med i en barnfilm som jag tyckte var läskig då. Men nu har jag kikat runt lite på nätet och det finns ju jättemånga olika, en del fina faktiskt och dom skulle passa bra till min stol, tåler temp ner till 5 grader... Jag tror vi ska åka till Follingbo Trädgård en sväng och se vad dom har för sorter, kanske att någon får följa med hem.

Källa
Just den här färgen är nog allt lite skum tror jag.


Top of the line.

Jag vet att jag har lagt upp den här förut men jag bara älskar den. Aldrig någonsin att jag kommer tröttna på varken videon eller låten. Jag har många favoriter men det här är min absoluta favvo.


Slaughter - Burning Bridges (studio + live) by trashking

Påfrestande.

TOKIG är förnamnet! Varför finns det trots för? Vem har varit så ointelligent och uppfunnet det?
Ikväll skulle hon cykla till gamla sågen för att se om korna har kommit ut i hagen. Det gick jättebra ända tills vi kom hem. "Nej mamma pussa inte på kinden jag är smutsig", "Jag kan inte ta av mig kläderna", "Jag kan inte ta på mig kläderna", "Mamma jag vill inte äta", "Mamma jag kan inte komma upp i soffan", "Vill inte äta, gillar inte det". VILL INTE KAN INTE i gnällande-skrikande toner, sparkar, slåss och tjafs har vi nästan mer av än mysiga kramgoa stunder just nu. Vad enkelt det vore med en bebis som bara ligger i famnen och gosar hela dagarna... Känns som att vad jag än gör blir fel. Hon blir så arg med en gång det finns liksom inget mellanläge. Jag hoppas innerligt att hon växer ifrån det här snart.


Från en glad tjej...


till en arg och ledsen på nolltid.


Idag.

Emilia är på dagis och vad har jag gjort under tiden? Jo ingenting :). När jag hade lämnat henne åkte jag hem och la mig på soffan och sov tills en timme sedan. Otroligt skönt. Hon sov i vår säng i nättres och gnällde i drömmarna för jämnan så jag kunde inte få en sammanhängande blund. Hade det varit för 3 år sedan så hade man ju inte blivit speciellt påverkad eftersom man då var van med att vakna flera gånger per natt. Nu blir man som en zombie hela förmiddagen om man blivit väckt 1-2 gånger under natten någon enstaka gång.

Jag ska ta tag i övervåningen nu med nya lakan till sängarna, städning och sortera ur Millas garderob. Men först behöver magen få i sig lite frukost känner jag.


Emilia och hennes morbror gjorde hyss hos dom igår.


Färgklickar till sommarn'.

Alltså hur fina här inte dom här kläderna???

 

 

Kika in på hemsidan här

Tisdag.

Idag har vi varit ut till min farmor en sväng, hon hade gjort en matta av lammull som jag skulle hämta. Pappa åkte med oss ut också. Det är så mysigt där, var så längesen jag var och hälsade på. Vi får snart åka ut igen och kika på lammungarna som finns en liten bit därifrån och i sommar ska vi cykla ner till stranden som jag alltid var vid som liten.
Jag har även städat, tvättat, bakat muffins, varit och handlat och ikväll gjorde vi fläskfilégryta. Om en liten stund ska vi bege oss till Matte och Emma på ännu mer fika. Dom röjer så dant i huset så det ska bli kul att se deras projekt.

Emilia trotsar mig mer än någonsin nu. Vi har varit uppepå varandra i en vecka här hemma utan avbrott och imorn ska hon äntligen på dagis (om jag får säga så). Jag är helt slut över henne och det verkar som att hon gör allt för att få tjafsa med mig just nu. Men det blir förhoppningsvis lite bättre när hon får börja på dagiset igen och få pausa lite från mig.


Igår blev det mera cykling.


Och idag muffinsbak :).


Vid fammo tog vi en promenad till hästarna.


Blandade ting som jag...

lätt kan tänka mig att ha i trädgården/uteplatsen.


Källa


Källa



Källa


Källa


Källa


Källa


Källa


Källa


En skön dag ute.

Idag tog Emilia fram cykeln i det fina vädret. Vi har verkligen ingen bra väg på tomten att cykla på men hon tar sig fram ändå. Johan höjde stödhjulen så långt det gick så nu är det lite vingligare för henne men det går jättebra.
Hon är långt ifrån frisk men kunde ändå inte sluta trampa när den äntligen kom fram.



Sen kom grannen och Milla studerade lastaren noggrant medan den var här.


Det var inte igår.

Jag hittade lite gamla bilder på ett usb från Katrineholmstiden. Galet hur stor hon har blivit sedan dess.














Jag längtar sjukt mycket.

Där nere någonstans bland alla människor står vi och sjunger så högt det bara går.




Från 2005, en av deras bästa låtar.

Så fint!

Syrran tipsade mig om det här klippet som skulle vara känslosamt. Det var nog det finaste jag sett på länge och tårarna kunde inte hålla sig borta.
Jag menar vilket lejon skulle krama sina "föräldrar" efter att han levt i det vilda i ett år???



Måste träna.

Vi har gjort släta saffransbullar under dagen. Så förbaskat gott men jag är så usel på att knyta ihop dom, dom ser lite missbildade ut. Jag får ta upp det med farmor nästa gång vi ses så hon kan lära mig.


Sjuk, sur och trött.

Jag har varit borta i 15 minuter, i affären, och syrran stannade hemma med en sur Emilia. Nu när jag kom hem igen så sa Andrea att Emilia gick upp på sitt rum och ville inte gå därifrån just när jag hade åkt.
Den här tjejen fann jag på sitt rum.


En liten stund får hon sova innan det är dags för lite kvällsmat.


Post till lillan.

Emilia har haft en kämpig natt och vaknade inte fören 10.20 idag. Hennes falska krupp dök upp igårkvälls som inte har visat sig på 1 1/2 år. Jag kommer ihåg att läkaren tipsade då om att hon skulle vara ute mycket, dricka vatten och gärna ta mollipect. Mollipecten hade visst blivit gammal men blir det värre så vet jag att det finns hos pappa. Vatten dricker hon hela tiden, även under natten när hon vaknade och vi får ta en promenad i vagnen sen så hon somnar ute.
Och till hennes stora glädje så hade hon fått ett paket på posten idag från sin farmor. Jättefina kläder låg det där i och Milla sa direkt att klänningen skulle hon ha på kalas :). Strumporna satte hon på sig direkt och resten får åka ner i tvätten innan de används.

Syrran kommer snart hit och jag ska nu börja med en deg till släta saffransbullar.



Skruttfia.

Imorn blir Milla hemma från dagis för hon har blivit dålig. Det var ikväll när vi cyklade ner till affären och sen hem till pappa som hon började hosta, sån som sitter långt ner och bränner så dant. Syrran färgade mitt hår och under tiden blev Milla allt hängigare. Tillslut gick hon in i deras soffa och la sig under en filt framför tv:n och sa att hon frös. Jag la handen på hennes panna och visst var hon varm. Vi cyklade hem på en gång efter att färgen hade sköljts ur. Väl hemma la hon sig på vår soffa och fick alvedon för hon var riktigt varm och så ville hon dricka mycket vatten. Nu sover hon i sin säng och jag hoppas hon kan få någelunda sömn inatt.


Da da da da da daaa.

Hur söta är inte dom här tvillingarna?? Orginalklippet, som är en bit längre, har setts av över 15 miljoner människor...helt otroligt.



http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY är hela filmen.

Tråkigt väder.

Idag regnar det, skit också. Jag ville ut och tänkte att vi skulle titta på lammungar men det verkar få bli en annan dag. Har ingen aning om vad vi ska hitta på. Emilia säger att hon har ont i halsen och att hon inte mår bra, i mina ögon verkar hon frisk som en nötkärna men jag får tro på henne.


Igår vart det lite lerbak.


Jag är med.

Just nu är jag med i en tävling där man kan vinna tuffa tyger :). Vore fräckt med ett retrolapptäcke.


http://pysselewa.blogspot.com/2011/04/tavling.html


Första bladet.

Ikväll tog jag mig i kragen och satte mig ned med scrapbookingsakerna. Åh herregud, vart ska jag börja, jaja ett ark kan jag väl ändå få ihop tänkte jag. Hmm jo då, det vart väldigt tjejigt och färdigt är det inte för det saknas ännu text. Äntligen så kanske korken kan lossna från arslet så man kan komma igång med det här innan korten snart går ur fotolådan av sig självt.
Det är långt ifrån perfekt men det är åtminstone en början.


Snittar

I söndags kom pappa med familj över på fika, vi skulle kika på alla kort som hade tagits från resan. Alla samlade sina bilder på samma usb-minne och det visade sig vara över 400 stycken :S. Jag fick ialla fall tillfälle att baka och det vart marängsnittar. Syrran gjorde goda muffins och tog med sig. Jag ska försöka få Milla och baka med mig idag, har köpt kesella så någe gott kan man ju göra :).


Nu är det äntligen vår.

Vad skönt det är att kunna gå ut utan att behöva klä på sig tonvis med kläder. Vi tog en sväng på gården igår och bara njöt av det fina vädret.


Emilia ordnade fika åt oss.


Katterna var med oss överallt.


Idag har jag planterat lite påskliljor. En får stanna inne och den andra får stå på trappen ute.

Kanske inte så känd men otroligt bra!


Inspiration.

Vi ska inte ha någon ny soffa nu men jag har verkligen fastnat för en modell. Jag kan tänka mig två stycken som är ljusa med blåa ränder.



Källa


Källa


Källa


Fåtöljerna är lika fina dom.
Källa.


Just den här färgen hade varit perfekt.
Källa.

Tjusiga flickor.

Vi har varit över till mamma en sväng och hälsat på. Jag, Milla och syrran lekte lite med photobooth som Milla tycker är skitkul.


Det är bara en period som kommer gå över...

Jag är ganska säker på att våran lilla dam har kommit in i treårstrotsen, åhhh så härligt det är!
Hon är av i alla ändar, tjafsar ständigt emot oss, ska banka och slå, ska minsann göra som hon vill annars blir det liv och öronen stänger hon igen så hon inte behöver lyssna på oss. Vi blir helt slut över henne och igår kollade jag runt på nätet för lite info. Här hittade jag en sida med bra råd om hur vi ska kunna överleva detta otroligt jobbiga humör.
Hon har såklart sina ljusa stunder också men för det mesta är det tvärtemot just nu.


Mera bilder.

Nu är vi hemma igen och vi har verkligen haft det bra. Emilia har tyckt det varit roligt att få åka och näst sista dagen i backen köpte vi en lina som hon kunde sitta fast i. Då fick hon vara i dom stora backarna och det var ju skitkul. Ända upp till toppen kom hon på två olika ställen och Johan tog med henne i en röd backe vilket hon tokgillade. Sista dagen sa hon att hon hade ont i benen så då tog hon det lugnt, inte konstigt efter sex dagar på skidor.


Glidar'n.


Härligt med käk i solen.


Vi tar en bit kyckling och Milla ville också ha brillor på huvudet.


Jag fick springa som en tok för att hinna stoppa henne innan hon kom ner till alla barn.


Färdig för dagen och helt slut.


Här är vi i Björnriket och dom tar sig ned för röda backen.


Vädret var riktigt kasst när vi väl tog oss upp till toppen. Pappa och Ann-Sofie tar täten.


Vi försökte hålla ihop.


Man skymtar Johan till höger med Milla tätt till sig.


Syrran stannar upp en sväng.


Sista dagen var vi tillbaka i Vemdalsskalet och Milla ville upp på stora berget så hon fick åka upp till toppen här med.


När vi skulle åka hem så var det skitmycket renar på vägen. Vi kom till tre platser där det var tjockt med renar som inte ville flytta på sig.


Jag och syrran ville gärna hoppa ut och krama om dom fina djuren.

RSS 2.0