Ikväll har vi varit hos pappa och grillat ...

img_1852 (MMS)

Ikväll har vi varit hos pappa och grillat en sväng. Emilia har badat för fullt i poolen och som roligast blev det såklart när morbror matte hoppade i och busade med henne så hon kiknade av skratt.  . Annars idag så har jag jobbat och Millan, Johan och Matte har varit på folkrace från klockan 08 till 14snåret då dom kom hem. . Jag har just nattat henne och känner att jag också behöver sova. Blir nog att lösa lite kryss innan ögonlocken slår igen.


Försök

img_6378 (MMS)

Nu försöker jag skriva här från mobilen, hoppas verkligen att det fungerar:).  Se min fina tjej på bilden som är så stolt i sin nya klänning som hon fick i lördags. Väldigt förväntansfull också eftersom hon skulle snart få åka med sin Mommo och Urban och campa i tält för första gången.  Det gick jättebra och vi får se till att göra det med henne snart med. Nu återstår det att se om det syns någe på bloggen.


Dags för läsning.

Igår beställde jag lite nya barnböcker till Emilia. Det var dags och vi är dåliga på att gå till bibblan för att låna så en förnying lite då och då får det bli för våran del.
Hon ska kika i brevlådan varenda dag och vänta på sitt paket säger hon :).


Bilderna kommer från Adlibris.


Kalas!

Igår var det dags för mitt lite sena årsdagskalas med mina goa vänner. Det blev en mycket trevlig kväll som höll i sig ända fram till tre i morse.
--
Vi började med lite käk när alla hade kommit. Det vart grillat kött med rostad potatis, coleslaw, basilika- feta och färskostfyllda tomater, tzatziki, grillade majskolvar, bulgursallad, grönsaker, nybakt bröd och flera såser. Mycket gott!
--
Efter det så var det dags för en 6-kamp. Det blir alltid så mycket roligare med lekar. Vi startade med ett skottkärrerace och sen vidare med att spotta gelégrodor, linda in en lagkamrat med toapapper till en mumie, plocka bomullstussar med näsan full av vaselin, ballongstafett och slutligen kast med puckar.
Så här såg det ut:
--
Sen blev det lite fika och en massa prat om tjo och tjim. Himla mysigt!
--
Jag har haft ont i halsen i ett par dagar innan och igår så tog stämbanden sitt pick och pack för att lämna mig en stund. In på småtimmarna lät jag mest som en dryg, nerdrogad häxa som egentligen borde ha knipit igen. Men efter lite nattlig sömn så visade rösten sin tacksamhet genom att successivt börja komma tillbaka ordentligt.
--
Hmm Jag vet inte varför Safari inte använder sig utav sidbrytningar men jag behöver leta efter ett sätt så det funkar. Innan dess så blir text och bilder bara en klump tyvärr och därför gör jag lite streck här och där.

Måndag.

Just nu väntar jag på att degen ska jäsa färdigt så jag kan få knyta lite bullar. På lördag ska det bli lite fest här så det gäller att förbereda så gott man kan. Det är väl i princip bara fika man kan göra innan men det är dock det.

Milla ska hämtas på dagis om en timme sen blir det hem en snabbis och baka klart innan det är dags att cykla till brorsan. Vi ska käka lite grillat där ikväll ihop med mamma och familj. Det ska bli mycket trevligt. Jag gillar sommargrillkvällar även om det är molningt just idag.

På Torsdag jobbar Johan sin sista dag innan semestern. Det ska bli så rackarns skönt att få ha honom hemma ett tag. Jag kommer jobba men vi ses ju mycket ändå och framförallt så kommer Milla tycka att det är jättemysigt att ha sin pappa här hela tiden. Vi har inga direkta planer om vad som ska göras mer än en liten tripp till fastlandet igen men annars blir det nog rätt lugnt och avslappnat med bad och mys.


Hot.

Snacka om sommardänga! Jag tackar syrran för tipset :).


 

Badtjejen.

Nu ligger mitt lilla charmtroll och sover gott efter en skön eftermiddag på stranden. Hon älskar verkligen att vara där och det är en enorm skillnad på hur hon är nu jämfört med ifjol. Då var det knappt så hon ville bada och höll sig mest till kanten och lekte med sanden. Men i år är det helt tvärtemot. Hon har inga problem med att plaska runt i vattnet och är gärna med oss andra när vi badar. Igår badade hon i moffas pool från klockan ett på dagen tills sex på kvällen då hon själmant la sig i vagnen och tog sig en tuppis. När Johan väckte henne efter en stund så var det i poolen igen och bada. Helt galet kul hade hon.

Maiden

Några kort lyckades jag ta när den stora dagen äntligen var framme. Typiskt att kameran skulle ha slut på minne men jag fick radera några kort i taget medan jag tog nya, lite lätt omständigt.
Vi är på väg mot Ullevi från avenyn.
Nu börjar vi närma oss folkmassan som väntar vid ingången.
Det här var vad som mötte oss när vi kom in. Det är en helt fantastisk känsla att få komma dit och alla är där av samma skäl som en annan. Det var bara in i smeten och leta bra plats.
Hemskt kul bild! Inte bara för att Johan ser helt bortkommen ut men kolla Ubbe i bakgrunden...man kan ju undra vad han funderar på.
Helt galet bra!! Jag hoppas verkligen att dom återkommer 2014 igen :).

Evighetsläsning.

Jag smet införbi bloglovin.se och tänkte snabbläsa bloggarna jag följer men jag tror jag struntar i det...175 inlägg hade kommit in sen jag kollade sist, eeee nej tack inte ikväll.

Läget.

Här hemma är det annars full rulle. Jag försöker hinna med men jag får inte riktigt ihop det. Huset ligger efter så det heter duga, vilket jag avskyr. Att inte kunna småstäda hela tiden och plocka med saker och ting har gjort sitt resultat minsann. Igår var vi bjudna till brorsan och Emma på käk och ikväll var grannens dotter införbi med sitt barn och lekte en stund så imornkväll ska jag kanske kunna få till det med dammsugaren. Eller nja, då blir det nog en tur ner till pappa hade jag tänkt. Äh jag får ta det som det kommer och lära mig att prioritera om lite samt släppa kontrollen på allt.
Nu måste jag duscha och hänga tvätt innan det är dags för mig att sova.

Lite bilder från när Danne kom med sina underbara barn för ett tag sedan.

Hemma igen.

Nu har vi varit iväg på våran minisemster till Göteborg. Jag hade gärna stannat kvar några dagar till för vi hade det så himla bra.
I torsdags så bilade vi ihop med mamma och Urban tvärs över Sverige. En riktigt skön tur med många stopp på vägen så det inte kändes så långt. Vi stannade även till i Borås en snabbis och dit känns det som att vi får åka igen för det var så fint.
Vi var inte framme i Gbg fören halv åtta på kvällen och då plockade vi upp Johan som nyss kommit av tåget sen gick vi till ett mathak och käkade kvällsmat. Efter det vart det vidare hem till svärmor där vi bodde hela helgen.
I fredags var det ju konsertdag. Klockan fyra började förfesten med fri mat och dryck på ett hotell. Vid halv nio var vi på plats inne på Ullevi och sjudundran vilket drag det var! Precis lika bra som sist. Undertiden var Milla med farmor och Tommy på buslandet och hade det jättemysigt.
När konserten var slut så gick vi tillbaka till hotellet en stund innan det var dags att åka hemåt igen. Halv tre kom vi fram till svärmor och då var vi helt slut allihopa.
Lördagen bestod av Liseberg, Liseberg och Liseberg i princip dagen. Emilia åkte karuseller hela tiden, snacka om lycklig tjej på rätt plats. Vi var kvar till nästan stängning innan vi begav oss hem för att sova upp oss innan kommande resdag.


RSS 2.0