28 Juni



Här kommer det lite bilder från de senaste dagarna. Har blivit en hel del sol och bad  men också mycket bus såklart :).


   
       I Parken                    Luktar på blommorna                        Fular sig                           Ser inte så smart ut

   
             Busfrö                                    Dags att bada                     Swisch              Läser i parken

  
          Bus med pappa                 Hej på er!



Varm dag på Djulö




Ännu en fruktansvärt varmt dag har det varit. Jag och Malin tog med våra barn till Djulö för att bada och leka. Hon vill att jag ska sy en barnvagnsdyna till lilla Gustav så hon ska bara hitta ett passande tyg. Kul att folk gillar det jag gör. Imorn tänkte jag, Johan och skruttan åka till Viala och bada...eller jag och Emilia blir det som badar^^. Bra om hon får vänja sig vid det blå så hon kan ha riktigt roligt i vattnet. På eftermiddagen har vi tvättid sen blir det nog lugnt resten av kvällen.
 
Sov gott! Kram ♥

Hot day



 

Shit vad varmt det har varit idag! När klockan närmade sig 18 här ikväll så hade vi 36 grader ännu på balkongen. Förut idag så blåste jag upp en liten bassäng till Milla som hon fick av sin farmor och ställde ut den på våran balkong. I med lite vatten och leksaker sen på med baddräkten så var Milla badklar. Hon blev så himla söt i sin nya baddräkt. Innan badet så proppade hon i sig jordgubbar så på bilderna är hon insmord med  röd gegga i ansiktet så ingen tror hon har slagit sig eller nått. Hon har varit sjukt trött idag men hon har ätit som ordentligt. Under hela vistelsen i Gbg så åt hon nästan bara välling på morron och kväll, hon vägra äta nått annat...så jag antar att hon tar igen sig med både mat och sömn nu.

Sussa gott alla!  ♥



22 Juni, dagen efter Ac/Dc



Vilken härlig weekend! I torsdags for vi ner till svärmor i Gbg där vi skulle bo tills idag. I fredags blev det lite shopping sen kom min mamma och Urban dit vi bodde och vi åt god midsommarmat med god dricka. På lördageftermiddag när alla hade piggnat till åkte vi till Marstrand. Det är en av de finaste platserna jag vet, helt underbart. Efteråt lämnade vi Emilia med svärmor hemma och åkte in till stan för att äta thaimat med mamma och Ubbe. Vi tog en sväng på avenyn och spanade in bra ställen att gå till på söndagen. När det efterlängtade dagen väl var framme så åkte vi först till Nordstan för att inhandla kvällens outfit vilket blev en svart skinnklänning med svarta leggins. Efter lite mat i magen så bar det av mot Liseberg där Ubbe och Johan åkte Balder sen gick vi en runda där och bestämmde oss för att åka till nån förfest på avenyn. Vi kom till nått FanZone där det uppträdde ett band som gjorde riktigt grymma covers till AcDc. Vi hade kanonfint väder, gott sällskap, god dricka i handen och ljuvlig stämning...det här kunde bara bli en riktig superkväll. Klockan närmade sig sju och vi började röra oss mot Ullevi, väl inne så stod Bullet på scen som följdes av The Answer, scenen var enorm och det var redan sjukt mycket folk i publiken och ännu strömmade det in folk från alla ingångar. 21.35entrade dom stora grabbarna scenen. Konserten dom gav oss var sju resor bättre än när vi var i globen i Februari. Så jä*la skitbra så det är inte klokt.

I fjor såg vi Iron Maiden på Ullevi, AcDc i år...vilket band ser vi 2010 tro?

Nu är vi hemma igen och allt är tillbaka till verkligheten. Nästa att se fram emot är resan till Gotland.

Hoppas alla har haft en bra Midsommar!

Kram på er  ♥

    
   Vill inte sova                  Ny klänning                        På med kransen             Hmm är jag mätt?

    
    Cowboysare                     Milla får glass                    Marstrand från ovan            Våran lilla löpare

          
                  Vi                           Coverbandet Tre Drag       På Avenyn      På Ullevi
       
Luftballong över Ullevi                  AcDc                           Whole Lotta Rosie



Glad Midsommar!



Kl. 11.20 vaknade jag idag...väldigt sent men det värsta är att då hade inte Milla vaknat än. Så jag tog mig en dusch och när jag var klar då vakna den där slöhögen!! Det är ju bra att hon är utvilad inför resan till Gbg idag men det är ändå lite väl sent att vakna för henne...

Johan är nu på väg hem från sthlm sen ska vi hämta johans brorsa sen bär det av åt västkusten. Midsommar och AcDc på Ullevi, kan inte bli bättre. Mamma och Urban ska också göra samma sak som oss så vi kommer ha riktigt kul.
Om det är fint väder där nere så tänkte jag plocka blommor och göra en krans till Millas huvud, om jag nu minns hur man gör.

Igår gjorde jag klart Albins dyna till vagnen, önskemålet var brun/beige manchster vilket det blev. Hoppas den passar deras vagn, lite svårt när man inte riktigt vet hur den ser ut.

Nu blir det städa och packa så vi är klara när våran trucker kommer hem. Ska bara sy ett litet påslakan till täcket Milla ska ha i vagnen när det är kallt ute.

Bamsekramar till er alla och Glad midsommar!  ♥





17 Juni



Ett nytt fodral som är lite mer välgjort än det första jag gjorde.
 Gjorde en liten nåldyna till syskrinet  



Idag har man inte åstakommit med mycket. Gjorde ett nytt blöjfodral från tyget jag fick av mamma, blev också en enkel nåldyna som passa perfekt i det nya syskrinet. Solen dök ju upp och vi passa på att njuta ute på balkongen, orkade inte ge mig iväg nånstans. Milla försökte sig på tröskeln vid våran ingång...in gick bra men det var värre när hon skulle ut igen, men efter lite träning kommer det nog bra.

Nu ska jag gå o lägga mig, är trött efter inatt. Gick och la mig halv tre efter att ha suttit med bloggen i flera timmar och ännu är det inte bra.

Go natt gott folk!

Pussar o Kramar  ♥



16 Juni

Som ni ser så försöker jag få ordning på det här med utseendet på bloggen. Går sådär..så himla mycket koder och grejer så man blir helt snurrig. Men jag hoppas att det kommer bli bra tillslut.
Vi har bokat biljett hem. Vi kommer till ön Fre 17/7 kl 02.45 och åker Mån 27/7 kl 08.50 och är två tusen spänn fattigare för den lilla båtresan. Har lagt upp en liten nedräknare under min profilbild^^.

Jag betällde 120 kort för framkallning häromdan som har kommit :). Får köpa mig nya fotoalbum så man får ordning på alla fotografier. Så har vi varit hos fotografen och kollat vad det ska kosta att plåta våran sötnos sen förstora och rama in det....4000 spänn skulle det kosta!!! Nej fan heller, vi kollar nog en annan fotograf.
Idag var jag med Johans bror på stan där han träffade på en kompis. Han frågade om jag var Johans brorsas mamma...ajajaj han är ju bara tre år yngre än mig, kanske dags för en massa rynkkrämer och botox!!??

Såg att El giganto här uppe har en tjänst ute som jag ska söka. Måste ju börja söka nu för det är inte länge kvar tills skruttfia börjar dagis.
O dagis...längtar inte efter att lämna ifrån mig henne. Vad fort ett år har gått. Så här års i fjor gick jag runt med en liten bebis i famnen hela dagarna och tuttarna var som sprutfulla juver, nu springer hon runt för fullt själv och är allt annat än en liten bebis. Kanske dags för en till snart..?

Fan vad jag är nöjd med överkastet :)

Auf Wiedersehen  ♥

14 Juni


Go kväll allihopa!

Idag har man fyndat :), varit på auktion och köpt en jättefin gammal fåtölj, två höganäs krukor och en sylåda full med massa gosaker, allt för 170kr. Häromdan fick jag ett jättefint syskrin från Ingela som jag har kunnat fylla med både nya och gamla saker.
Igår var det studentfirande hela dagen, det var Johans bror som gick ut skolan. Johan körde runt med lastbilen med en massa studenter på flaket så han kände väl sig lite ung igen när han hade så ungt sällskap hihi.

Emilia kommer snart ha fler par skor än vad jag har...senaste veckan har hon fått tre par!!! Nu är det köpstopp till henne på ett tag. Var på factory i fredags och skulle handla ett par skor till henne...men i när vi kom till kassan så blev det en Frank Dandy-luvtröja och en J.L Wesc t-shirt till mig, Pumaskor och en kjol till Emilia och ett par adidasshorts till Johan. Man hittar alltid bra grejer där.

Ikväll blev överkastet till sängen färdigt, det vart tufft med dom nysydda kuddarna till. Nästa projekt är en beställning från min moster och från svärmor som jag hoppas jag hinner klart med innan gbg i helgen.

Ha det så gott! Natti
Kram

 
  
  
          


11 Juni

Några favoritbilder


Igår var jag med skruttan till BVC för hon har haft lite sömnproblem dom senaste nätterna... Jag pratade med sköterskan och allt gick bra sen frågar hon om jag har träffat någe nytt folk här i stan? Nej inte fler än sist jag var här på besök svarade jag (besöket var en vecka innan). Okej, men här får du ett nummer till psykolog säger hon... Psykolog??!!! Vad fan ska jag med det till hahaha, jag vill inte ha en kompiskrets med psykologer, nöt. Jag tog snällt emot lappen och började snabbt packa ihop våra saker och gick innan jag skulle garva ihjäl mig.
Imorn ska vi hälsa på Andreas som nu är vice butikschef i en mataffär som öppnar här imorn, får man minsann gå in bland alla pansionärer med rullatorer och trängas med våran smärta vagn :S.
Sen det bästa av allt så kommer ju Johan hem efter en veckas arbete också Ingela kommer hela vägen från Gbg och hälsar på i helgen, ska bli väldigt trevligt.

Snart är det en vecka kvar så står vi på Ullevi och ser AcDc än en gång i år, vad jag läääängtaaaar!!! Armarna i skyn och sjunger "Thunder"!!!!! I globen var dom väldigt bra men den 20 Juni är dom nog ännu bättre.
F*n vad vi ska rocka den kvällen!
Ken ringde idag som nyss är hemkommen från SweRock...grabbarna verkade ha haft det tungt men jävligt roligt.

I dag köpte jag ett skitsnyggt svart skinntyg och sydde två stora örngott till kuddarna på sängen. Imorn ska jag ner till samma butik för att handla vitt skinntyg och sy överkast, very najs.
Samtidigt i allt syande försöker jag mig på det här med att styla bloggen, jag hinner bara inte med det... Hoppas att Ingela kan vara lite barnvakt så kan jag få lite tid för det i helgen.

Nu har Emilia ökat från tre tänder till FEM! De ni! Hon är sjukt söt med sina riskorn. Jag har försökt få henne att äta hemmagjord mat i två dagar nu men hon förstår inte varför jag ger henne pannkakor och köttfärssås med spagetti när man kan få grönsakslasagne på burk varje dag...

Jag älskar min familj.

Gonattkramar ♥

Minisemester på Gotland och nytt soffbord



Vilken härlig helg vi har haft på ön, ska bli skönt att få åka tillbaka snart igen.
Tack för alla fina presenter! Vi har köpt ett ovalt Ikea Stockholm-soffbord för pengarna vi fick, blev skitbra. Idag har man inte gått utför dörren, blivit städa städa städa, konstigt nog blir det skitigt även om man inte är hemma.
Jag funderar på att sy en sån dyna till vagnen som jag gjorde förra veckan och sälja på tradera...skulle vara intressant och se om nån är intresserad. Johan tycker jag ska sy överkast till sängar i lastbilar och sälja men jag vet inte...han tror att jag ska försörja oss med att sy, knasboll.
Jag saknar honom redan även om han åkte inatt men det är nog för att man vet hur länge det är kvar innan han kommer hem och så är det vecka ut och vecka in.
Imorgon ska vi träffa Millas faster Anna som kikar införbi en sväng sen blir det nog en vända på stan. Tänkte handla ett svart skinntyg och göra fodral till våra stora kuddar på sängen.
Emilia har lyckats bli förkyld, snorig och grining. Hoppas hon kan sova hela natten.

Ta hand om er!
Puss o Kram ♥

3 Juni



Så har man varit på stan och handlat presenter och haft inslagning här hemma...så vems paket är vems nu då? Vet att jag har en syster där hemma som är hur nyfiken som helst. Ett paket är till Johan, kunde inte låta bli att köpa till världens underbaraste.
Äntligen Gotland imorn, båten går 11 så det blir en tidig morgon för Milla som vanligtvis vaknar runt 10 som måste upp 7.30. Börjar bli dags att packa nu, ska ännu färga håret med :S.

Vi ses i helgen!
Kraam!!!!  ♥

1 Juni



Kolla vilken skitunge! Skulle promt äta själv annars tänkte hon inte ha nån mat...och se vad lycklig hon blev. Sen vart det raka spåret in i duschen.
När hon sov under dagen så passade jag på att göra en sittdyna till vagnen, jag vart riktigt nöjd. Lite pillrigt att få öppningarna för selen bra men annars var det inte så svårt. Ska göra en till när det börjar bli kallt med fleece tänkte jag.
Imorn ska vi till BVC för 1årskontrollen, dags för henne att få spruta och läkare ska titta på henne och se om hon är någe normal. Om det är fint väder så blir vi nog i parken en stund som vanligt. Idag när vi var där så tänkte hon inte vara hos mig utan sprang till alla andra runt om och skulle sitta på deras filtar, så jag fick springa som en jojo fram o tillbaka för att hämta henne. Tillslut fick vi gå hem så hon kunde få sova middag, 2 1/2 timme sov den lilla sömntutan. Häromdan vaknade hon halv tolv vid lunch och då ska hon ha frukost...hon är en riktig glidare.
På lördag brakar det loss för att fira Milla, Johan och mig. Det börjar hos mamma vid lunchtid sen åker vi vidare och firar hos pappa på kvällen. Om ni inte vet vad man ska ge Milla så vill hon gärna ha roliga leksaker eller ett bidrag till en fotografering. Jag och Johan vill köpa ett nytt vardagsrumsbord som vi önskar oss pengar till eller mattallrikar i servisserien Corona som vi samlar på. Också ett överkast behöver vi.

Ta hand om er!
Puss o Kram♥

RSS 2.0