Impad

Jag är impad över min 3-åring! Imorse när jag hade väckt henne så ville hon se en Queenkonsert istället för barnprogram. Likadant när vi kom hem från dagis idag, Queen för hela slanten!
Hon är så grym och går i helt rätt fotspår :).


Min söta!

Emilia säger go natt :).


Störande moment.

Hur ska jag kunna läsa och skriva när det kommer en lerig och blöt tjockis och ställer sig mitt på allt?? Vägrar dessutom att flytta sig till han har fått rätt mängd uppmärksamhet.


Tisdag.

Ah, det är så typiskt. I lördags hade vi en jättebra kväll med vänner hitbjudna på mat och sen gick vi ut på krogen men inte ett enda kort lyckades jag ta. Det var på tiden att vi fick ses och ha lite roligt tillsammans igen. Nästa gång vi träffas hoppas jag är på en inflyttningsfest hos lilla Tenne :).
Annar rullar det väl på som vanligt. Skolan har kommit igång igen, skönt att vara tillbaka. Men det är bara i två veckor till innan det är dags för nästa praktikperiod. Känner mig stressad över hur mycket som ska hinnas med eftersom skoltiden snart är slut (allaredan). På något vis hoppas jag att det går ihop.
Imorn ska jag på en liten utbildning på jobbet efter skolan, ska bli väldigt intressant och jag hoppas på att få lära mig massor :).
Det är så härligt att Johan är hemma. Jag skulle just gå ner för att hänga tvätt när Johan kommer upp för trappen och säger att det redan är gjort (!). Inte riktigt sånt jag är van vid efter dessa år men gud så skönt det är. Jag känner mig nästan bortskämd när sånt händer även om det ska vara en självklarhet.

RSS 2.0