Det var väl att ta i ändå!

Kul början av spelet...det hela slöt med att hon passerade 1000-poängsnivån.


Ett byte ska ske inom kort.

Min iphone behöver bytas ut...

källa

och jag har beställt en vit 4S 16 GB. Får den förhoppningsvis innan helgen, dags för mig att leta efter ett snyggt skal :).

källa
Lyckan är total!!!


Den står så grön och grann.

Och detta är årets julgran hos oss. Det vart en med vita, silvriga, bruna och guldiga toner (pyntet alltså). Det är precis så det går in under taket och på bredden mellan dörrposterna. Svårt att f fram detaljerna men det får gå så här.

God fortsättning :).


Skolan är slut.

Att jag saknar min klasskamrater och skolan är bara förnamnet. Jag vill tillbaka! En termin till hade varit så bra men så vart det inte tyvärr. Vi hann inte tröttna på varandra efter den korta tiden... Men snart är det fest och jag hoppas de flesta kommer så man får återförenas. Jag ska bjuda de närmsta från klassen på fika snart hade jag tänkt.

Här är mina skolisar men det är några som saknas. Med tre olika kameror som blixtrade samtidigt var det inte lätt att få alla att titta in i samma kamera samtidigt...


Källa

Allt kämpande och slit lönade sig på betygen tack och lov. Plugg på heltid kombinerat med jobb under de lediga helgerna, familj och hus så får jag nöja mig med resultatet även om jag egentligen ville göra ännu bättre ifrån mig.



Nu så jobbar jag kvar på Cervera ett litet tag till, hur länge det vet jag inte. Jag trivs så otroligt bra med arbetskamraterna, chefen och butiken så jag hoppas innerligt på att få vara kvar. Längtar till Formex-mässan som är i slutet på Januari :D.


Remember it's me

Steve Lee i alla ära och heder men Nick Maeder...vilken fantastiskt människa som tar över sångarpositionen i Gotthard. Jag ser verkligen fram emot ett kommande album.




Så två kanonlåtar från tidigare skeden i karriären:




Något för bluesgillaren.




Bättre sent än aldrig

Det är 4.e december och äntligen har jag fått upp Millans paketkalender :).


RSS 2.0