Hemma



Nu är vi hemma igen efter en toppensemester på ön. Jag hade mer än gärna stannat kvar lite längre...
Nätet krånglar ännu, hoppas det löser sig snart så man kan lägga upp fina bilder här snart. Skruttfia var lite trött efter en lång hemresa igår så imorse fick vi väcka henne nästan halv elva :S.
Idag har det blivit lite fix här hemma, hängt upp lite tavlor, köpt blommor till köksfönstret, gjort en ramp för kissarna till balkongen och så tänkte jag sy en bordduk snart :).
Johan och Milla har åkt till Jenny o Jens för att åka lite båt så jag är ensam så jag ska passa på att dona lite. Imorn kommer pappa med familjen hit!!!!! Ska bli jätteroligt! Vi ska ta en sväng till Skara sommarland, där har jag aldrig vart så det kommer bli kul. Sen blir den en tur till Örebro och Ikea nån dag.

Jag hoppas verkligen att nätet funkar snart för vi fick jättefina kort från gotland som jag vill lägga upp.

Ta hand om er godbitar! Kraaam!!! ♥


Semester


Hallå Gotland!!

Nu är vi äntligen här! Just kommit från en grillning hos brorsan och en snabbvisit hos morsan. SÅ SKÖNT att va hemme igen. Just nu bor vi i Roma hos pappsen sen bär det av mot mamma på onsdag resten av semestern.
Imorn får jag hit alla papper jag behöver, oh yes, tack Andreas!!!
Hoppas kissarna har det bra där hemma :).

Kramelikram ♥


Gotland!


Om några timmar är det dags att bege oss hem till ön! För er som vet så fick jag goda nyheter med posten idag :D!!!!!!

Vi ses hemma!
Kraam!!

Kan ännu inte lägga upp bilder :(


15 Juli


Jag kan inte lägga upp några bilder för tillfället :(. Hoppas att det löser sig snart. En nyvaken Milla står här brevid mig och äter en chokladmuffins och dricker sunkis. Johan kommer hem ikväll, äntligen börjar hans semster. Han ringde till Destination gotland idag och skulle höra vad det skulle kosta om vi bokade om färjan till lite tidigare på dagen...700 spänn skulle dom ha! Helt tokigt! Så vi får åka kl.23.30 på fredag kväll.

Vi ses snart!!

Kraaam!!!


Flashback


    
    Massa väck på kropppen            Glad el. magknip på BB?                    Gosfia     

    
     Superglad                          Snuttan                     Nyduschad                   Tjockisben

Nyss satt jag och kollade på våran andra dator bland alla gamla bilder på när Milla är bebis. Jag har försökt att ladda upp filmer från när hon är liten men det är nått på datan som måste fixas först. Fast bilder hittade jag såklart! Jag har valt ut några favoriter som jag tagit med mobilen från när hon är pytteliten och tjock. Vi tog en sväng förbi åhlens och handlade små klisterhörn så jag göra färdigt fotoalbumet på Millis.

Mommo och Martin kom och hälsade på förut. Först tog vi en fika på stan sen blev det hemgång till oss. Mommo och skruttan busade mycket tills det var dags för en tuppis. På stan köpte jag två pelargoner att ha på balkongen i höganäskrukorna sen gick jag ner igen och köpte en orkidé till sovrummet.

3 dagar kvar nu... :D

Kram på er alla!!!  ♥


Fikadags



Tjenis!

Vi har just kommit hem från en jättetrevlig fika hos Erik, Malin och Gustaf. Ungarna är helt underbara tillsammans, dom pussas, kramas och petar varandra i ögonen. Emilia har gått och lagt sig nu hon var helt slut. Vi började dagen med att åka på auktion. Vi tänkte se om det fanns nått fint vitrinskåp vi kan ha våra tallrikar och glas i men nej. Sen tog vi en sväng förbi Factory outlet, Millas farmor har gett henne pengar till regnkläder så vi tog oss en titt. Inga regnkläder fanns i hennes storlek men vi hittade annat såklart. Sånna där kortbyxor och t-shirt i baddräktstyg i svart/vit-randigt av märket Laban för 199kr som i vanlig butik kostar 329kr (med solskydd 50), Johan hittade snygga O'neill badbyxor för 450kr som annars kostar 850kr. Factory är riktigt bra, mycket märkeskläder till bra priser. Jag ska kolla lite efter regnkläder till henne nere på stan istället när vi kommer till Gotland.

När vi var och handlade förut så såg vi en som hade bilbarnstolen mitt bak i bilen. Där sitter ju barnet säkrast av alla ställen men jag kan tycka det verkar knepigt att få in och ut bebisen... Vi funderar på att testa. Någon som vet hur det är, om det funkar bra?

Nu ringde min mormor, dom kommer förbi imorn innan dom ska med båten till ön, hemskt trevligt ska det bli!

 
   
      Lyckliga pappor              Familjen Henriks/Ryhammar           Dags att rensa                  Millas nya badkläder


Home Alone


Johan har just tagit med sig Emilia och åkt med Andreas till deras morfar för att bygga stuga. Så jag har barnfri och karlfri...ändå har man häcken full, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, 5 maskiner ren tvätt ska vikas ihop och packas in, jag ska sy en ny dyna till vagnen (Johan har valt ett tyg)...det är väl bara att börja ta tag i allt.
Igår var vi på ett jättemysigt fik som låg längs hjälmaren, fick nog nån bild på kråkan när hon är ute och springer.

Snart kommer vi hem!!! Om en vecka är vi där! :)

   
               På fiket                     Johan jagar Milla                Mycket bus                     Sen sov Johan väldigt gott


En dag i Eskilstuna


Igår var vi på kalas i Eskilstuna. Där fanns det massvis med hästar och lilla Milla fick rida på en ponny, hon tyckte det var skitkul! Snart ska vi åka till Jens och Jenny för att fira deras dotter och Emilia. Dom har en sommarstuga just vid en sjö som är 27 grader i så ett litet dopp får det nog bli.
Imorn kommer mamma med familjen!! Ska bli så himla roligt, dom stannar tills onsdag! Emilia lär bli riktigt glad när hon ser dom kliva inför dörren.

Innan vi åkte på kalas så stannade vi vid Tuna Park i E.tuna. Där hittade vi skitsöta croctofflor till stumpis...Hon behövde verkligen inte några men vi kunde inte låta bli.

Nu ska vi åka. Ha det så gott alla!

    
  I bilen påväg                Milla brottas med                   Ponnyn nafsar                 Det här var roligt!
      till kalas                          hundarna

   
   Nu vill jag av                     Gammelmorfar                  Johan och Bosse                     Ute och springer



Gott för örat


Favoritlåten just nu. Hittade den på spotify och nu kan jag inte sluta lyssna på den..nog för att sångar låter lite som Vince, och vem gillar inte Vince's röst? Kvalitén på videon är kass men det är ju låten man ska lyssna på ;).



Den här videon har jag filmat från den senaste AcDckonserten på Ullevi, en kort snutt från Angus gitarrsolo, awsome!!



Här kommer ytterligare en riktig favorit. Det tar 1.40 minuter innan riktiga videon börjar. Jag gillar scenkläderna, jag tror min syrra kommer
älska dom eller vad säger du sis?



Visst blir det roligare med musik när man ser videon?


Kvällsdopp


Johan köpte en cykelstol till Milla idag, jättfin och hon är så sör i sin lilla rosa hjälm. Jag lånade Andreas cykel så tog vi en tur ner till Djulö för att ta en kvällsdopp. Det var bara jag och Milla som badade lite, Johan stod som vanligt vid kanten och tittade på...
Nu ska vi se "Vi hade i alla fall tur med vädret igen".

Ha det gott!

   
Dags för avfärd                 Badtime                          Härligt                    Självklart skulle det gungas


3 Juli


Hej gott folk!

Klockan är 10.54 och Emilia ligger ännu och sover så jag tänkte passa på att lägga upp lite bilder från gårdagen. Hon har på sig den nya klänningen och den passade perfekt. Mössan var dock 10cm för liten så jag fick snabbt sy en huckla som hon kunde ha på huvet. Hon blev sjukt söt.
Vi tog en promenad till stranden efter lite bad så gick vi till 4H som håller till där med en massa djur. Vi fick klappa jättesöta lurvtusskaninungar, Milla klappade försiktigt och hon charmade såklart alla.
När vi kom hem dök Johan upp :). Vi gick ut till lekaparken så att skruttan kunde få gunga, helt klart det bästa som finns är att gunga.
Han fick se klippet från tvn och han asskratta! Varför då? undrar ju jag. Ja men, sa han, alla vet att du inte är så smart och här låter du ju klok, det stämmer liksom inte...
Visst är han snäll??
Han har just varit och sett på en barnstol till cykeln, kostan 900kr med hjälm, den verkade vara riktigt bra till skillnad mot sånna för 250kr, får väl sova på saken.
Nu ska det städas, Johan o Milla åker på äventyr medan jag får rydda undan, great!

Grattis Isabelle på 1 årsdagen!!


   
Sitter på alla                  Knasar sig                               Sötis                  Hittat lekparken
böcker

Kramar ♥


Klätterungen





Jag har just knåpat ihop en liten klänning och mössa till Emilia. Tänkte sy en ficka på klänningen men det får bli imorn.
Som en del kanske har  sett så var man med på tv idag. Usch. Jag gick ner på stan helt utan smink, inte ens mascara, så hade jag sovit med blött hår och inte gjort iordning det för jag skulle ju bara ner en snabbis. Såklart kommer svt fram och ska filma! Katastrof!
Imorn blir det stranden med Malin och Gustav om vädret tillåter. Idag har vi hållt oss mest inne för det har varit sjukt kvavt så det har knappt gått att vara ute.
Nu är det inte så länge kvar tills vi kommer hem!!! Jag saknar alla så himla mycket så det ska bli så skönt att få komma hem.
Idag har Milla förstått sig på att klättra upp i sin lilla fåtölj hon har i sitt rum, där sitter hon så fint och läser böcker. Men förut tyckte jag det blev väldigt tyst från hennes rum och var tvungen att kika in. Och vad gör hon? Jo, hon har klättrat upp på armstödet på fåtöljen och håller i sig i fönsterbläcket och tittar ut! Så det blev bara att smyga fram så man inte skrämmer henne för då lär hon ju ramla...hon gör sina hyss, har också börjat klättra på underugnshandtaget...inte poppis.
Våra katter håller på att smälla av för det är så varmt. Vilda kan ligga raklång mitt på golvet för där är det svalt, så vill hon gärna att jag ska blåsa på henne så det svalkar i pälsen trots att vi har en stor fläkt i vardagsrummet. Zeke han är mest korkad som vanligt, hade jag blåst på honom hade han väl fått hjärtklappning och kolat av.
 
Naj nu får det bli bingen. Soleld förresten, det ordet finns inte här, ingen vet vad jag menar...

Puss o Gonatt ♥






RSS 2.0