En dag full med bus.

Kneippbyndagen vart helt perfekt! Ojoj vad våra barn hade kul tillsammans och superglada över att få se varandra igen. Det var på tiden annars hade dom små liven nog blivit lite bittra på oss mammor :).
Vå träffades vid Kneippbyn vid 13-snåret sen gick vi direkt på sångstund med pippi och gänget. När Milla fick se pippi första gången vart hon helt tagen. Inte en min rörde hon och hon bara stirrade på pippi som klättrade ner från sin balking via en stege. "Mamma, det är ju pippi" lyckades hon få ur sig efter en liten stund. Inte i sin vildaste fantasi kunde hon tro att pippi skulle vara där och dessutom som Milla vid ett senare tillfälle gav en stor kram efter teatern som var lite senare.
Efter många timmars lekande och åkande med karuseller så somnade dom gott i bilarna när vi skulle hem till familjen Björnlund och käka kvällsmat. Lilla Isabelle har fyllt år under sommaren så vi hade med oss paket och det vart ett litet minikalas.
Vid nio på kvällen var vi hemma igen efter en toppendag och Milla sov väldigt gott den natten. Ett evigt tjat har pågått sen dess att Isa ska komma hem till oss och glittra så får hoppas att kunna få till det snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0