Söndag

Vilken vemodig dag. Sista dagen på jobbet och Johan har åkt med båten. Det är typ det som har hunnits med för den delen. Först jobb sen hem och vända så vi kunde åka och tömma och lämna firmabilen. Sen lite käk på stan innan Johan skulle med båten. Efter det åkte vi hem till pappa på en fika innan det var dags att vända hemåt.

Milla är inte ett dugg glad över att pappa har åkt. När han berättade det för henne igår att idag skulle han åka så vart hon jättedeppig. "Ska du inte vara hemma länge nu då"? undrade hon nästan gråtandes.
Då var det dags för sängen och hon kunde inte riktigt komma till ro...när jag la henne igen så frågade hon efter pappa. Antar att hon var rädd för att han skulle åka när hon sov fast han hade förklarat att han var kvar när hon vaknade på morgonen.
Det vanliga tjurarhumöret kom såklart tillbaka när vi åkte från båten som alltid dyker upp just då.

Egentligen skulle hon börja på dagis imorn men eftersom mitt arbete slöt en vecka tidigare än tänkt så vill jag gärna ha henne hemma. Det är så mycket vikarier och barn på dagiset som hon inte känner till nu under sommaren och vi två kan ta och hitta på lite kul medan man ännu kan åka på stranden o så.

Nu sover hon gott lillfisan. Imornkväll ska vi på kalas på stranden med grillning och fika. Vi längtar!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Förstår att hon inte tyckte det var skoj att pappa åkte inte lätt att förstå, men ni får ha det mysigt o hoppas ni får fint väder så ni kan bada. Kramar till er.

2011-08-08 @ 10:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0