Bus för barnen.

Igår var vi på 3-årskalas i Väskinde. Det var kul att få träffa alla igen för det var så längesen sist. Barnen lekte och hade jätteroligt tillsammans. Bäst var nog det stora utrymmet som alla kunde springa runt i och sparka boll. Smarrig fika bjöds det på och sen blev det fiskdamm för barnen. Emilia har aldrig gjort det förut så hon var livrädd. Någon med fisk kan ju inte vara bra trodde hon. Men när det kom ett litet troll på metspöt blev hon överlycklig och har inte släppt trollet sedan dess. När vi kom hem fick hon en nyckel att hänga på ringen trollet hade så nu går hon runt och försöker låsa överallt.

Efter kalaset åkte vi till stan för att stoppa i oss lite käk innan Johan skulle med båten. Vi hamnade på Joda och jag och Milla delade på en bautanachotallrik och Johan tog bakad potatis.
När Johan hade lämnats så for vi till min mamma en sväng eftersom Milla gav det som önskemål. Väl hemma sen somnade hon direkt och även jag var helt slut efter den långa dagen på vift.

Idag har vi varit ute och rensat bland syrénbuskarna som är helt igenväxta och sen varit till skogen och plockat påskris. När vi stod i skogen fick Milla för sig att hon skulle ju ha påskägg idag eftersom vi plockar riset... Jag sa att i helgen kommer påskharen till alla snälla barnen så hon får gott vänta till dess. Hon var ju snäll idag sa hon så inte kunde hon förstå att det behövdes vänta tills dess :).

 
När vi kom till bygdegården hade dom flesta kommit.


Brorsan roar dom Caspian och Milla.


Förväntansfullt innan fiskdammen.


Emilia plockade lite blommor idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0