Hemma igen.

Nu har vi varit iväg på våran minisemster till Göteborg. Jag hade gärna stannat kvar några dagar till för vi hade det så himla bra.
I torsdags så bilade vi ihop med mamma och Urban tvärs över Sverige. En riktigt skön tur med många stopp på vägen så det inte kändes så långt. Vi stannade även till i Borås en snabbis och dit känns det som att vi får åka igen för det var så fint.
Vi var inte framme i Gbg fören halv åtta på kvällen och då plockade vi upp Johan som nyss kommit av tåget sen gick vi till ett mathak och käkade kvällsmat. Efter det vart det vidare hem till svärmor där vi bodde hela helgen.
I fredags var det ju konsertdag. Klockan fyra började förfesten med fri mat och dryck på ett hotell. Vid halv nio var vi på plats inne på Ullevi och sjudundran vilket drag det var! Precis lika bra som sist. Undertiden var Milla med farmor och Tommy på buslandet och hade det jättemysigt.
När konserten var slut så gick vi tillbaka till hotellet en stund innan det var dags att åka hemåt igen. Halv tre kom vi fram till svärmor och då var vi helt slut allihopa.
Lördagen bestod av Liseberg, Liseberg och Liseberg i princip dagen. Emilia åkte karuseller hela tiden, snacka om lycklig tjej på rätt plats. Vi var kvar till nästan stängning innan vi begav oss hem för att sova upp oss innan kommande resdag.


Kommentarer
Postat av: Ingela

En sån lycklig tjej! Gullefia. Puss o kram på er alla

2011-07-08 @ 18:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0