3 Augusti


Hu vad tomt det blev här hemma efter familjen åkte. Det har varit så trevligt när folk har kommit och hälsat på oss här uppe.
När dom kom i onsdagseftermiddag så tog vi en sväng till Factory Outlet för att göra lite fynd sen åkte vi hem och åt god mat. På torsdagen tog vi en heldag och åkte till Skara sommarland. Jag har aldrig varit där förut men det var ett jättefint ställe. Milla var ju dålig men hon hann åka en karusell med lastbilar (såklart) tillsammans med Johan innan hon somnade. Efter nån timma grillade vi och regnet började ösa ner. Efter det fick vi inte så mycket mer gjort för regnet slutade aldrig och åskan var just över oss så vi fick ta skydd. Vi tjejer sprang till köpcentret som låg brevid och killarna stannade kvar på sommarland för att åka lite radiobilar och skjuta slangbella trots vädret. På Fredagen tog vi ännu en heldag på resande fot fast nu till Örebro. Ikea, köpcentrum och badhus var det som gällde. Efter en lång dag med shopping så åkte vi hem och spelade spel och åt god pizza. Dagen efter fick bli lugn efter allt farande och på eftermiddagen skulle familjen åka mot båten.

   
  

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi trodde vi hade tvättid men den var visst igår. Kanske att det blir en sväng till Johans morfar i stugan, då ska jag passa på att dra en sväng till Ikea och köpa ett tyg jag vill ha :). Eller så ska vi ta en utflykt på cykel någonstans.
Johan försöker få bort våran micro som står på bänken och tar en massa plats, det verkar som att kan få in den i överskåpet på kylen, hoppas det för det vore perfekt, den är ju inte ful men vi behöver den platsen.
Förkylningen börjar bli bättre på både mig o Milla. Snuviga är vi ju men det kan man stå ut med sålänge det inte är värre.

Kram på er alla ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad mysigt med karusell. snart ses vi igen!

2009-08-03 @ 22:17:42
Postat av: Ann-Sofie

Vi har haft det så bra hos er och det var så roligt att träffa er och se hur ni har det. Vi saknade er redan på vägen hem...kramar

2009-08-04 @ 20:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0