Mitt minne sviker

Ni ska veta vilken tabbe jag gjorde i torsdags...
Mina småsyskon kom hit på kvällen för att umgås lite. Jessica klippte Emil och Felix sen färgade hon mitt hår som hade en utväxt som hette duga. Vi gjorde marängsviss, spelade Buzz och hade det väldigt trevligt. När klockan började bli mycket cyklade Emil och Jessica hem och Felix stannade kvar så jag kunde åka till stan och hämta Johan senare på natten. Felix gick och la sig och jag var riktigt trött och tänkte ta en liten tuppis på soffan innan det var dags att dra. Så jag satte klockan på halv tolv så jag kunde vakna ordentligt innan jag skulle åka.
Klockan gick och min hjärna gillade sömnläge men blir abrubt väckt utav min telefon som börjar ringa (den ringer alltså, inte väckarklockan) och det är Johan i andra änden som undrar vart jag är någonstans???
Shit jag hade försovit mig!!! Ut till bilen för att sticka i väg fortast möjligt då jag vrider om bilnyckeln och bilen startar inte. Skit också!
Då slog det mig, just det, att tidigare på dagen hade bilbatteriet laddat ur och det stod på laddning vilket jag totalt hade glömt bort. Så ur bilen och rycka ur alla kablar och trams som hindrade mig från att åka.
Hade bilen startat första gången jag vred om nyckeln hade jag kört i väg med alla sladdar och kablar som satt fast till batteriet, det hade varit en syn det.
Tillslut kom jag ut på vägen och fick hämta stackars Johan som stod ute och frys i princip ensam.
Han frågade brorsan i helgen om han kunde hämta Johan nu på torsdag så att han vet säkert att han kommer hem...:).
Det var nog inte riktigt min dag för jag hade även glömt att köra ut soporna till sopbilen. Visserligen kan man inte komma ihåg allt men det är ju bra om man kommer ihåg något ;).



I lördags när vi kom hem från bowlingen skulle vi bädda rent i sängen. Johan bäddade sin sida och jag min, han var i ett mindre nyktert tillstånd och det kan man ju nästan märka bara genom att se på ordningen när han var klar.


Kommentarer
Postat av: johanna björnlund

ha snyggt bäddat!! karlar de kan de!!!:)

2010-09-21 @ 13:03:11
Postat av: Ingela Lindström

Stackars Johan som fick stå alldeles själv o vänta på skjuts hade jag varit där så hade jag kommit på en gång..Snyft.. Skoja bara Johanna lätt att somna ifrån o du, tror inte det gick någon nöd på honom, händer ju inte varje vecka..O bäddningen har inte jag lärt han, hemma var det stränga rutiner som gällde slätt o fint, så där får du ta i med hårdhanskarna ingen ursäkt att han inte var nykter..Hihi.

2010-09-21 @ 22:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0