Movietajm imorn

Idag har det varit en ytterligare skön fikadag.
I morse kom Johanna hit efter att våra barn blev lämnade på dagis och småpratade innan vi skulle åka till stan. Vi skulle in och fika hos goa Emilia under förmiddagen och sen var det några ärenden som behövdes göras på vägen. Jag har köpt lådor och börjat sortera upp alla bebis/barnkläder i storleksordning och så har jag köpt stoppning till den blivande kattbädden. Ska bara hitta ett mysigt och bra tyg som kissarna kan ligga på innan symaskinen åker fram.
Väl inne hos Emilia hade vi det toppen. Johanna hade tagit med sig alla grejer till att göra våfflor och till det bjöd hon på sin hemmagjorda smarriga sylt. Det är väl dock lite tur att man har tider att passa som att hämta på dagis annars hade vi nog ännu suttit uppe och snattrat strunt :).

Här ikväll kom pappa med familj upp på fika. Pappa skulle kolla på datorn om den gick att ordna och resterande var fikasugna. Lilla Emilia blev så himla speedad när dom kom och höll full låda ända tills dom gick. Hon somnade direkt i sängen efter en läst bok och med öppen dörr.
Det visade sig tyvärr att datorn nog behöver lämnas in och vi får väl se vad det hela kalaset kommer gå lös på.

Nu är nog alla mina fikareserver från frysen slut så imorn ska ugnen få testa att grädda kakor. Vi har inga planer imorn vilket känns väldigt skönt. Det blir att ta en dag hemma och fixa lite i trädgården, baka, leka och dona lite. Finfina syrran kommer mot kvällen så då blir det filmtajm. Vi brukar titta på något som passar oss i humorn och asgarva tills tårarna sprutar.



Om vi vuxna ska lira Guitar Hero så ska ju hon också få såklart. Den lilla gitarren spelar hon med så gärna och dansar till musiken samtidigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0