Nytt i garderoben

Idag for vi till stan en stund i regnrusket. Jag ville ha tag i en vaxduk som kan ligga på bordet dom gångerna Emilia ska måla eller leka med lera sen skulle vi ha balsamspray till hennes hår och jag hade lovat henne en långärmad klänning. Hon står ju ständigt vid sin garderob och pratar om att få ha på sig klänning men vi har bara med korta ärmar vilket blir lite kallt nu.
Vi gick in på Lindex för att kika på kläderna och det visade sig att de hade ta 3 betala för 2 på alla barnkläder. Jag passade på att köpa en lång skjorta som jag har letat efter och ett par jeans eftersom hon bara har ett par och hon hittade en klänning hon ville ha.



Någon vaxduk hittade jag ingen passande. Kollade bara på Åhléns men dom hade ingen med lite barnstuk så jag får kika på fler ställen. Känns bra att ha något på bordet ifall hon får för sig att rita brevid pappret.

Jag hade tänkt att plocka lite äpplen i trädgården men det regnar ju så dant. Vi ska musta äpplen om 10 dagar och dom jag hade plockat har hunnit blivit gamla så nya behövs tas in.

Usch, jag måste ner i tvättstugan och ta vara på all tvätt. Det är fullt på linorna med torra kläder som ska vikas ihop och någon hög ligger och väntar på att få tvättas. Inte riktigt vad jag har lust med men det måste ju göras och tvätten viker sig inte av sig själv.
Något luktar fult i köket med. Soporna är kastade och det finns ingen disk framme som kan lukta. Blir väl att skura soputrymmet. ÅHHH vad kul!!!


Det tränas för fullt med att stänga en dragkedja.

Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Jättefina kläder.. Du man kan leta ihjäl sig när det är nått som luktar lycka till..Hihi. Kram.

2010-10-20 @ 18:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0