Våran fining.

Så har ytterligare en helg gått förbi och nu har vi bara två kvar att tillbringa i den här lägenheten. Kartongtraverna blir bara högre och högre men ändå känns det som att alla saker blir fler och fler när det borde vara tvärtom.

Emilia och hennes toabesök går ännu bra, hon kissar så snällt på toan men idag gjorde hon nr 2 inne på sitt rum, trampade i det och gick sen runt i rummet innan hon kom ut och sa "bajs"... Men vi fick då ett ypperligt bra tillfälle att tala om för henne att det ska man göra i toaletten också så vi får se hur det går nästa gång nr 2 ska göras utan blöja. Toasitsen vi har till henne ska vi byta. Den hon har är för liten och halkar gärna ner i toaletten om hon inte sitter still. I fredags gick vi ner till leksakaffären och kikade på nya toasitsar och den ultimata kostade 400 spänn!!! Dra mig baklänges! För en toasits till ett barn? Sen fanns det ju för hundralappen med men dom var inte alls lika bra. Så vi bestämde oss för att kika lite på nätet och vi har köpt den dyra för en mycket billigare peng, ska bli kul att se om hon vill sitta på en annan än den hon har.

Igår var vi på kalas hos Johans kompis. Milla är ju den som alltid blir blyg när hon kommer bland nytt folk men inte igår. Hon tog kommando direkt och roade många genom att springa runt i huset med presentsnören, dansades och hoppandes. Helt olikt henne. Dessutom proppade hon i säg räkor i mängder från smörgåstårtan som hon inte har gillat tidigare. Hon kanske börjar komma ifrån den där blyga perioden och kan träffa nya människor utan problem?

Idag var vi förbi en annan kompis till Johan som ville bli av med en massa barnleksaker och han ville att vi skulle kolla om vi ville ha något. När vi kom dit var allt ner packat så vi fick kika igenom det när vi kom hem igen. Mycket fick vi slänga för det var en del skrot men vi behöll en keyboard, barnstrykbräde med strykjärn i plast och en minidator som hon ännu är lite väl liten för. Så ikväll drog hon igång keyboarden som spelade en truddilutt av sig själv medan hon strök sina tajts, jag lyckades få det på film och det så så kul ut.



Våran fining.


Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Gullunge!!!

2010-03-08 @ 10:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0