Hemma i kaoset

Nu är vi hemkomna efter en kort visit i Göteborg. Vi har haft det jättebra, alltid kul att träffa svärmor. Resan upp och ner gick super med Emimlia. Hon brukar tröttna att sitta i bilen efter ett tag men Johans brorsa och hans polare satt bak i bilen och underhöll henne hela vägen så det räckte med ett matstopp under dom fyra timmarnas bilfärd. Hon somnade dock inte på vägen ner men hem igen sov hon nästan 2 timmar. På lördagen åkte vi till Ullared och dit tar det över en timma att åka men hon var så nöjd att ha farmor bak vid sig då så den gången var det också lugnt.
Vi har fått i det mesta till huset nu.. Det enda som saknas är jalusi till vardagsrummet för Ikea har slutat tillverka det måttet vi behövde dit men vi får leta någon annanstans, annars finns det till alla dom andra rummen. På ullared hittade vi lite grann att handla, mer än tänkt. Vi har fått tänka lite på vad vi har lagt pengarna på eftersom vi lever på en ganska tjärv budget denna månad. Men där finns ju allt och så mycket till väldigt bra priser. Som sällskapsspel är en tredjedel av priset än vad som är i vanliga butiker, sanslöst, leksaker i oändlighet så vi passade på att köpa några årsdagspresenter till Emilia, lite kläder blev det till min sambo och Milla, en stor rund ryabadrumsmatta för 170kr, skitsnygga dricksglas 16kr/st, en jättestor rund taklampa i svart spets till sovrummet 99kr, badlakan 50kr/st, Johan köpte grejer till bilen och det blev en massa mer. Vi såg långt ifrån alling där inne, behövs nästan två dagar för att hinna titta på allt. Efter det åkte vi till Ikea och handlade det sista som skulle has därifrån. Nu är det slutshoppat innan flytten.

Här hemma ser det mer eller mindre ut som en katastrof. All packning är inslängd i hallen, kartonger överallt, sopsäckar fyllda med grejer står här och där, diskbänken är full med disk och annat skräp. Vi packade ur några köksskåp igår så det vart ännu fler kartonger utav det. Så jag ska försöka få nån struktur på det hela medan Emilia nu är på dagis efter en veckas ledighet.

Bara fyra helger kvar nu =).


Kommentarer
Postat av: Lillasyster A

Sv: Tänka sig att det är så det är!

2010-03-01 @ 14:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0