Ny vagn

Imorn blir det styrdans på byn!! Emilia ska till sin mommo och bo där över natten och hon pratar om det hela tiden att hon minsann ska till "mommo, bubban, lelis och dea, sussa". Vi ska grilla lite här med lite folk sen drar vi ner och dansar.

Idag har vi varit en sväng till city. Vi behövde ha myrdödarmedel, lämna på återvinningen, ha byxor till Johan och handla lite mat. Allt det gjordes och vi kom hem med en oberäknad grej till. Jag sa till Johan att medan vi ändå var i krokarna kunde vi titta på en ny vagn och vad den skulle kosta och så eftersom våran är klumpig att ha i stan, i bilen (speciellt när vi åker till fastlandet) och den är onödigt stor våran Emmaljunga Scooter. Jag fick gå iväg och kika efter Milla i affären för hon försvann bakom ett hörn och när jag kom tillbaka sa Johan "den här tar vi". Det vart en väldigt liten vagn Zero2Four Cape Town och är i ljust fuskskinn, ascool. Den gamla behåller vi nog. Den är det bättre komfort i när hon ska sova om dagarna. Ska sy en snygg dyna när lusten faller in och Milla stortrivdes i den.
Helt otroligt vilka priser det skiljer från vagn till vagn. Den första man köper när bebisen verkligen är en bebis går lös på 5000-7000kr ungefär (fast vi köpte begagnad) men det finns ju såklart vagnar som är hur dyra som helst också, nästa vi köpte kostade 2300kr och den var ny, den här lilla pluttvagnen gick lös på 1295kr men just nu var det erbjudande så den gick på en tusing. Helt otroligt.



I förrgår så försökte våra lilla smärta Emilia klättra in i ett köksskåp här hemma, kolla hur bra eller ja dåligt snarare det gick...



Jag är trött, ska gå ner till soffan och se AcDc-konserten med Johan som går på tv, jag saknar Vilda.


Kommentarer
Postat av: ingela Lindström

Hoppas ni får riktigt skoj ikväll..Vagnen var jättefin. Och lillskrutta tror nog hon är mindre än vad hon är..Hihi. Kramar.

2010-06-05 @ 11:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0