Helgens arbete

Johan har fixat och donat här i trädgården i princip hela helgen. I fredags hämtade han grus på lite olika håll för att fixa en klokare parkering och en uteplats vid Emilias lekstuga. Nu ska det bara hyras en padda, införskaffa betongplattor, grusa infarten och jorda traktorhålen i trädgården och strö på gräsfrön men det får bli nästa helgs projekt. Emilia har varit med sin pappa en del. Hon har till och med fått testa att köra kranen på lastbilen ett par gånger. Det kommer bli så fint när vi är klara :).


Kommentarer
Postat av: ingela Lindström

Ni kommer få det jättefint..Förstår att lillsnuffa tyckte det var roligt att pappa hade lastbilen hemma. Tråkigt att hon har blivit tuff tjejen men det ändrar sig nog snart, mycket som har hänt för henne nu med två dagis o allt, Hon vill nog bestämma nu så länge det går.Nu har hon så många runt sej som hon inte haft förrut när det bara har varit hon och du o nu helt plötsligt har hon massor och kanske har hon fått bestämma lite o då är det svårt för henne att förstå att det blir så fel. Det kommer säkert ordna sig har varit mycket nu för henne..Kramar på er alla.. Saknar er.

2010-06-14 @ 23:02:23
Postat av: Johanna

Ja jag hoppas att det ordnar sig. Ikväll har det gått jättebra alltig och hon har varit underbar. Hoppas hennes humör håller på att vända peppar peppar.

2010-06-14 @ 23:11:49
URL: http://rockkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0