Städardag

Den här dagen fick börjas med att städa. Johan tog med Milla och åkte till hans farmor så jag kunde pyssla på egen hand utan att få hjälp av lillan. Så nu har jag bäddat rent i sängen, bäddat i kisskydd i Millas säng, diskat, skurat toaletten, dammsugit och ska snart tvätta. Igår kände jag verkligen hur mycket det behövdes göras här så det var snällt av Johan att dra iväg en stund.
Igår bakade jag en sockerkaka och gjorde bröd så nått bak i dag blir det nog inte fast det finns ett kakrecept jag vill testa så vi får se.

Funderar på att åka till jysk sen och kolla på kuddar till sängen. Några är riktigt gamla och slitna som behöver bytas ut och Jysk brukar alltid ha bra erbjudanden på sånt. Annars ser den här dagen ut att bli lugn. Johan ska väl försöka få med Milla till pulkabacken sen men när vi åkte med Andrea hemma sist så tyckte inte Milla om det. Tror det är mest lilla pappa som vill åka och att ta med Milla är nog en ursäkt så han får glida ett par varv i backen ;). Det är -15 ute ännu och varmare verkar det inte bli, brrrr det är förbaskat kallt och man måste sysselsätta sig med något för att hålla sig varm både ute och inne annars fryser man nästan ihjäl.

Familjen är på ingång så jag ska laga lite lunch åt dom. Igår åt vi kyckling i pitabröd med sallad och mangorajadressing mumma vad gott det var och Milla vräkte i sig av allting.


Bilderna är från när Millas farmor var här:

Överst- Grismössan gillar hon, Sitter gärna i knät hos farmor.
Nederst- I sin nya morgonrock/kimono hon fick från Thailand, Ska numer ligga i kattsängen och äta välling tokfia, vart kommer alla ideér ifrån??


Kommentarer
Postat av: Martina

Det ser ju jättemysigt ut att ligga i kattsängen o äta välling!

2010-01-08 @ 12:58:46
Postat av: Anonym

jo på jysk brukar de ha bra erbjudanden på kuddar köpte en för nån vecka sedan till isas myshörna. Var där ida o köpte en vit köpmandisk med 9 lådor de du blir nåt för madam att rota i. GUD snart ska man igång o jobba igen känns konstigt! Åkte förbi ert hus ida, ser så mysigt ut. Ska bli så kul att träffas lite oftare sen:) jo ni har de kallt där uppe höll på att frysa ihjäl när vi var i Flen o hälsa på. här e bare -4 KRAM !!!!

2010-01-09 @ 14:45:45
Postat av: Ingela Lindström

Längtar så efter er..Kram

2010-01-10 @ 18:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0