Friskus

Nu har vi en bra mycket piggare och gladare Milla här hemma. Kruppen vart aldrig mer än i torsdagskväll men hon har haft feber och är väldigt snuvig.
Att sova i nya sängen har gått väldigt bra. Hon har ju varit rätt matt så hon har ju även somnat i våran säng men hon har i alla fall vant sig med sängen nu under sjukan. Idag när hon vaknade vid halv nio var hon pigg och vi åkte en sväng till Vingåker och hälsade på Johans farmor, pappa och två bröder. När vi kom hem var det dags för lunch som hon mumsade i sig, hon åt ingenting igår så vi är väldigt glada att se henne äta, efter lunchen var det läggdags men hon hade för mycket enrgi i kroppen så hon springer här nu och leker för glatta livet. Nu kom Johan hem han har varit och handlat mer flyttkartonger :). Han har skruvat isär spjälsängen och ställt den i garaget så  nu finns ingen återvändo.

Imorn får hon stanna hemma och repa sig en dag till så då får vi se vad som hittas på, kanske ska hjälpas åt att packa ner grejer i kartonger.

När vi var till Vingåker passade vi på att mäta trädgårdsmöbeln så vi kan handla dynor. Det är två stolar och en soffa till bordet så vi ska hålla ögona öppna efter dynor.



Bilderna:
Överst- Vi åt våfflor i fredags men det var inte det bästa hon hade ätit. Sen är det en dam som gömmer sig i garderoben. Och pappa ligger brevid en sjuk tjej.
Nederst- Sängen är begagnad och ska målas vit, hon vet att man inte får ha några leksaker i sängen utan bara böcker.


Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Skönt o höra att hon mår bättre. Roligt att det går bra med den nya sängen den var jättefin..Kramiz.

2010-01-24 @ 17:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0