Fin Fredag

Den här dagen har fått börjat med en städning. Fixade i ordning Millas rum så det vart fint. Något jag vill ha till hennes nya rum är en sån stor plastficka man har på väggen och kan sätta in fotografier i där hon kan ha det på alla hon tycker om..frågan är vart dom finns, har skrivit på familjeliv och hoppas på att nån vet.

Idag kommer det bli rätt lugnt. Johan ska fixa lite med flyttbilen som vi ska låna och mäta den sen ska vi upp till Möbelhuset åt brorsan och Emma för att kolla en matsalsmöbel. Kanske att vi drar ner på stan senare för att kolla nya bodys till Milla för även dom har blivit för små, det är i princip en helt ny garderob hon behöver sådär huxflux. Hennes t-shirtar är för korta så magen hänger under, byxorna åker upp till knäna när hon hukar sig, en del strumpor har hälen hamnat mitt under foten så det enda hon kan ha ett tag till är sina tjocktröjor och sina tajts.

Här är det varmt idag med endast -0,5 ute. Träden har varit jättefina ett tag nu fulla med frost och jag har tänkt fotat dom länge men alltid glömt kameran...ska försöka göra det idag innan frosten försvinner.

Ikväll ska vi göra god mat. Igår gjorde vi wook men den vart inte så bra, Milla åt nästan ingenting. När vi såg Kniven mot strupen igårkväll så lagade dom massor med smarrig mat så det riktigt vattnades i munnen. Så vi ska äta nått gott kött med hemmagjord klyftpotatis och dip/sås med sallad mums.


Våran finaste ute i snön först i morfars träd sen hos mommo och äter snö.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0