Dags för'et igen...

Nu har vi helvetet under vårat tak, Milla ligger med feber och krupp...igen. Det kom nu natten som var och vi tre har inte fått så mycket sömn. Hon sussade hos oss från klockan 00.30 för annars ville hon ha mig sittandes brevid spjälsängen hela tiden. Hostandet var värst i natt för idag har hon tagit Bisolvon 2 ggr som har hjälpt lite, Mollipect vägrar hon ta som är lite bättre än Bisolvonen. 

Idag var vi och hämtade växasängen och satte ihop den så nu har hon en annan säng. Vi har varit lite oroliga hur det skulle gå att somna där ikväll speciellt nu när hon är dålig men hon sover redan och det har hon gjort sen halv sju. Febern kom inte förens mot kvällen så under dagen har hon varit rätt pigg och fart runt som vanligt. Vi var till Vingåker för att hämta Johan på jobbet i förmiddags sen somnade hon i bilen på vägen hem då la vi över henne i vagnen sen gick vi på stan och kikade på rean och käkade lite mat i lugn och ro.
Hennes garderob är snart fulländad med det nödvändigaste. Fyndade igår en långärmad tröja, t-shirt, byxor och baddräkt för 160kr istället för 500. Och idag hittade jag två par shorts hon kan ha i sommar sen hämtade vi paketet som kom från h&m också. Till oss handlade vi fyra nya kuddar till soffan och bordduk till stora bordet. Åkte även till lövåsen och köpte nya sängkläder till Milla, en ny kudde till henne sen matinköp.

Nu har vi tvättid och kommer sitta framför tv.n resten av kvällen känns det som just nu för vi är helt slut efter nattens gång och allt farande idag. Hoppas verkligen hon inte blir lika dålig som sist men nu vet vi lite mer om kruppen och hur man ska gå till väga.

Saknar er där hemma, kramar på er!!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Stackars lilla pyret, hoppas det inte blir lika jobbigt som sist. Snart kan ni tvätta när ni vill, å inte behöva tvätta på fredagskvällen, skönt. Ta hand om er, kram

2010-01-22 @ 19:48:40
Postat av: johanna björnlund

neeej vad jobbig för Milla o er. Lider me er huuu vilket skit hon har me det där. vi ska köpa en ny säng till Isa imorrn till Ikea över dan i barkaby ska bli sååå kul. Saknar er me men det dröjer faktiskt inte så länge tills vi ses igen:) STYRKE KRAMAR till er....

2010-01-22 @ 20:55:41
Postat av: Ingela Lindström

Usch vad tråkigt att det aldrig tar slut, lider med er och lillskruttan..Massor med kramar till er alla.

2010-01-23 @ 11:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0