Vinter vinter vinter....

Jag börjar allvarligt tro att den här snön aldrig kommer försvinna, det blir bara mer och mer och ovädren tar aldrig slut. En midsommar i år kanske bli vit? Här är det förbaskat kallt ikväll. Vi var just ute en sväng och kinderna höll på att ta sitt pick och pack och lämna mitt ansikte.

Idag har vi varit på fika hos Johans farmor i Vingåker. Hon har gjort en matta och en väska till Emilia som hon blev helt överlycklig för. Milla säger Mamor istället för gammelfarmor, blir lite svårt att förklara för henne när vi ska till farmor Ingela på fredag vilken farmor som är vem?? Sen åkte vi hemåt för att fortsätta packningen här. Igår packades det en del, alla böcker, skivor, dvd.er och en del leksaker sen vi skröv ner hyllor och sånt som inte behövs. Flyttkartonger är det nästan till taket i både sov- och vardagsrummet. Ska bli så skönt när man har flyttat och kommit till rätta så man kan ha det snyggt runt om sig igen för just nu är allt i en enda röra. Johan var till garaget idag och sorterade bort skräp som skulle kastas och packade ihop sånt som ska med i flytten medan Milla vilade middag.

Lilla fröken har en massa spring i benen idag. Hur ska det gå nu när hon ska vara hemma hela veckan för det är ju sportlov?? Hon kommer klättra på väggarna redan ikväll känns det som...


Inte lätt att ta sig fram i all denna snö när man bara är två äpplen hög.


Kommentarer
Postat av: Emma

vi tar och träffas nån dag så kan tjejerna få springa av sig?

2010-02-21 @ 19:22:23
URL: http://minstamini.wordpress.com/
Postat av: Johanna

det får vi helt klart göra =)

2010-02-21 @ 19:54:16
URL: http://rockkarlsson.blogg.se/
Postat av: johanna björnlund

Vilken fin overall hon har:) jo de e helt tokigt med snö men ni har det mycket värre än vi tror ja. Och kallare vi hade lite sol och det droppa från taket ida. Gud vad det ska bli trevligt när ni komma hem igen, så vi kan träffas och fika o bani kan leka! Vi får se till att komma ut på krogen nån helg och dansa och dricka drinkar:)

2010-02-21 @ 20:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0