Stora maskiner eller små dockor?

Igår när vi åkte för att fika hos Johans farmor så sklle hans pappa också komma förbi medan han var ute och plogade. Då frågade vi Milla om hon skulle åka traktor med faffa när vi kom fram och jo det ville hon helt klart. Hela vägen i bilen tjatade hon om faffa och traktorn. När vi kom fram och väl fick se den traktorn blev hon helt stum. Dom traktorerna hon har sett här i stan och plogat har ju inte alls varit lika stora som den han kom i. Johan gick med Milla fram och skulle ta med henne upp i hytten men hon totalvägrade. Nej nej nej sa hon så hon fick vara nedanför och titta istället.
När vi kom hem igen så hade Johan tagit med sig lastbilen och lyckats få en parkering just utanför vårat vardagsrumsfönster. Emilia vart helt galen och stod i fåtöljen mest hela tiden och tittade och pekade.
Samtidigt som hon avgudar stora maskiner i alla sorter så kan hon sitta med sin docka i famnen och borsta håret på den. Dockan får ibland bli torkad i rumpan och testa Millas blöjor, dockan får också göra kullabyttor med hjälp av Milla.
Konstigt det där...svårt att säga om hon blir en pojkflicka som kommer gilla allt med motor att göra eller om det ska vara dockor hon kan klä på och så ta hand om?? Fast dom flesta barn gillar nog stora brummiga saker när dom är små  om dom senare växer ifrån lite.



Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Hon är väl för go den lilla ängeln..Pappa Johan har ringt till sin mamma ikväll och berättat...Jag o Milla ska nog hitta massor på Ullared...Och johan har ju redan sagt att ni ska ha era födelsedagspresenter då, så det är väl bara att lyda..Hihi. Jag har bestämt att vi ska åka till en affär här som heter Klädkällan, det är lite som Ullared i miniformat och dom har jättemycket gardiner o tyger, kläder o husgeråd o prylar av alla de slag så jag tror det passar dej Johanna..Längtar så o hoppas Anna har fått en liten parvel vill ha ett kort på mej o mina barnbarn..Pussis o Kramis.

2010-02-22 @ 19:18:27
Postat av: Johanna

Åh vad snällt av dig, vi skulle jättegärna uppskatta ett bidrag i födelsedagspresent det är precis vad vi behöver :). Låter som en väldigt bra butik Klädkällan hihi. Ja vi får verkligen hålla tummarna på att hon har fått ut den lille, hade varit kul att se Millas reaktion.

Kramelikram bästa svärmor

2010-02-22 @ 20:14:23
URL: http://rockkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0