Nya grejer till nya hemmet

Nu är Milla lämnad på dagis och jag kan få lite tid ensam här i hemmet. Städade just ur bilen på allt skräp och tänkte fortsätta städandet här inne i lägenheten.

Vi drog ju en sväng till Ikea och Örebro igår tillsammans med Andreas. Vi handlade Jalusi till alla fönster på undervåningen utom ett för den storleken var slut och kom inte in igen förens om några veckor så då får vi väl försöka ta oss dit igen. Om inte annat så ska vi ju till Göteborg i slutet av månaden så då kan vi ta Ikea där. Vi handlade med oss lyktor att ha utomhus, tyg till Millas rum, brandvarnare, nya kattmatskålar, halktejp till trappen och lite annat smått. Hittade på Lagerhaus sån plastficka jag var ute efter till Milla tack vare Emma som sett sånna där. Men ingenting av det som inhandlas kommer upp här hemma utan packas ner i kartonger med en gång.
Andreas var så snäll och tog hand om en helt överlycklig Emilia igår. Dom var med på Ikea men gick på eget håll för han skulle också handla. Hon avskyr att vara där men igår var hon helt tokig och satt i vagnen och skrattade hela tiden...tror det var för att nån hade tid för henne hela tiden så hon var riktigt nöjd.
Vi stannade förbi BR-leksaker för att hitta något för hennes presentkort. Innan vi åkte så tog vi även med pengarna vi lägger i hennes spargris ifall det andra inte skulle räcka vilket var en himla tur att vi gjorde för hon fick sig en bobby car. Hon älskar bilen kan jag säga men tutan fick vi ta bort för annars vägra hon sitta på den.

Lilla fröken är snäll och säga prosit nu när man nyser, så himla underbart. Och efter fallet i trappen här utanför för några veckor sedan så är hon allt mer försiktig och går fram säger "akta, ramla" sen går hon ner försiktigt :).

Jag såg på Sommaren med Göran igr och fi fan vilken rolig film det var. Jag låg och småskrattade hela tiden och försökte att inte väcka Johan som låg brevid och sov inför jobbet idag. Aj den var riktigt bra ska se den ikväll med ;).


Igår gick tyvärr mammas fina katt bort efter 11 år som underbar kisse. Du får sussa så gott Alice, kommer bli tomt utan dig när man kommer hem nästa gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0