Vinter i Göteborg

Nu medan deg står på jäsning tänkte jag få upp lite bilder här om hur helgen har varit.

I fredags klev vi alla upp vid 04.45. Emilia som hade kommit in till våran säng under natten talade glatt om för oss att hon var pigg och skulle åka flygplan. Vi hämtade upp brrosan och Emma sen for vi till flygplatsen och drog mot götet. Milla var jättesnäll under hela resan och var väldigt fascinerad över alla lampor man kunde se nere på marken. Väl framme stod svärmor och Tommy och väntade på oss. Det var så himla kul att få se dom igen.


Milla hittade direkt julklapparna från sin farmor och skulle genast börja öppna.


Bland alla paket fanns denna snygga kreation. Milla blev så stolt när hon fick på sig allt och speciellt över örhängena som hon fick använda för första gången.


Millas underbart söta kusin Noel bodde där samtidigt som oss.

På kvällen efter att ha varit en runda på Ikea åkte vi till Liseberg för att äntligen få gå på julmarknaden. Det var fantastiskt fint överallt och ingen av oss hade sett något liknande tidigare. Det var svårt att få några fina bilder med tanke på mörkret, alla lampor och både snö och småregn som kom från himlen.
Här kan vi prata om julstämning och ett pyntat ställe :).


Så här såg många utav träden ut.


Brorsan, Emma och en reflexerande Emilia.




Rulltrappan upp till DesignTornet.


Isdans såg vi.


Väldigt suddigt men Milla åker på hästen längst in.


Här kommer Johan och Milla tuffandes i en bil.


Johan spelade i endast ett stånd vad jag vet och han vann som vanligt första pris den turgubben.

Jag fick tyvärr ingen bild på när Emilia åker berg o dalbana utan bara en film som får läggas upp en annan dag. Hon åkte den två ggr och var helt överlycklig och skrattade som en tok varje gång sa Johan. Det fick vi bevisat på kortet vi köpte som tas under turens gång och där gapskrattar hon :).
Resten utav helgen får jag nog lägga i ett annat inlägg för här vart det fullt. Men på en och samma dag fick lillan åka flyg, buss, tåg och karusell. Gissa om hon var nöjd. Vid halv tio somnade hon i vagnen på väg från Liseberg, då hade hon varit vaken sen vi gick upp på morgonen och bara fått 20 minuters sömn under dagen.
Tro mig hon var helt slut.

Kommentarer
Postat av: johanna björnlund

oj vilken underbar dag!

2010-12-14 @ 15:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0