Rainy Day

Usch vilket ruggit väder vi har, regnigt och kallt. Milla behöver en höstjacka så jag har varit på jakt efter en idag. Var på factory och skulle ha en Polarn.o Pyret men alla var typ slut utom en och den fanns bara i stl 74, too small. Kollade på Lindex, Kappahl och Åhléns här i stan och inget fanns i hennes storlek utom en jacka på Åhléns så det fick bli den, röd och svart, komma passa henne perfekt.

Vi hade en liten turbolent kväll igår. När hon skulle sova för kvällen så var hon röd om kinderna, hakan, näsan och glansig i ögonen. Vi tänkte inte mer på det utan la henne i sängen. Efter nån timmas sömn vaknade hon till och vände och vred sig hela tiden, varje gång hon skulle andas in tog den stopp, inge varm, inge snuvig, hade inte ätit nått konstigt, kliade sig i ansiktet som ännu var rött och allt var bara helt mysko. Hon skrek konstant för det vara bara då hon andades ordentligt. Efter hon lugnade ner dig la vi henne igen och efter en halvtimma vaknade hon igen likadant. Då ringde jag sjukvårdsupplysningen för det här kändes inge bra och hon bara skrek och skrek. Dom kunde inte svara på vad det var utan tyckte att jag skulle hålla kolla på naglarna och läpparna att dom höll sin färg, lägga henne med huvudet högt och blev hon sämre (för under samtalet hade milla lugnat sig och lekte) så skulle vi åka till akuten.
00.15 skrek hon till hysteriskt i sängen och jag sprang in men hon la sig ner och somnade om till 07.30 imorse. Så vi slapp akuten. Idag är hon inte lika röd men trött och glansig i ögonen, hon har ätit bra och leker, ligger nu i sängen för att vila för andra gången idag.

Johan kom just hem, han har varit i garaget och sålt vårat gamla soffbord och lampbord så det var skönt att bli av med dom.
Med tanke på hur hon mår idag så blev det inge sthlm och barnmässa för oss, vi får sikta in oss på nästa år.

Ha en trevlig dag :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0