Hemma idag

Ytterligare en jobbig natt har det blivit, speciellt för Johan som skulle kliva upp och åka till sthlm 04.15. Hon har som vanligt haft svårt att sova så vi har fått blitt hemma idag från dagis. Hon klev upp kl sju imrose och la sig igen kl halv nie och sov ytterligare fyra timmar. Då hade hon fått alvedon och nässpray så hon sov gott en stund.
Nu mår hon rätt okej, är pigg och leker för fullt men hostar en del. Själva ögoninflammationen var nog ganska snäll för det har gått över och nu är det mera en förkylning som hänger kvar.

Vi har precis varit ute på en promenad, måste ju vädra oss lite och få frisk luft. Dammsög innan promenaden så man kunde lämna hemmet med gott samvete.
Kommer ta det lugnt resten av dagen, ska se om hon vill vila en stund snart så hon orkar vara vaken ikväll. Kanske att vi tar en sväng till Jysk senare och köper en liten skummgummimadrass för dom hade annons på sån nu. Ska sy ett överdrag till den och lägga på kistan, tänkte kolla tyg på Ikea i helgen.

Hon klättar upp överallt nu. Igår tog hon sig upp på vardagsrumsbordet, idag drog hon fram en pall så hon kom åt allt uppe på köksbänken, klättrar på våra sängbord, klättrar på toalettstolen, upp på köksbordet, på kistan och når alla våra grejer under spegeln...ja överallt.
Pottaträningen går sådär, hon sitter gärna en stund men blir rastlös fort. Men vi får ta det lite som det kommer.


Bilderna:
Högst upp-Läser bok och försöker få henne att sitta en stund.
Ner t.v.-Skulle en snabbis till affären igår och tog henne i ryggan.
Ner t.h.-Stolt tjej på vardagsrumsbordet.


Kommentarer
Postat av: johanna björnlund

härliga bilder. har ni oxå en sån där att bära på ryggen.

2009-10-06 @ 16:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0