En vända till Borås och en liten bit till...

Hela våran dag igår bestod utav att åka lastbil mest hela tiden. Vi åkte kl 10 på morgonen och var hemma strax efter 20 på kvällen och det blev 68 mil allt som allt. Det blev en vända till Borås och Kinna för att lämna Johans chefs bil hos nån bilfirma där.
Emilia fixade det jättebra, hon tycker det är så kul att åka lastbil och vi har lekt massor. Däremot sov hon bara i tjugo minuter under hela dagen så när vi kom hem fick hon välling och slocknade direkt. Hon har ju inte behövt sitta still hela tiden för Johan har ju körtider och sånt att åka efter och då måste han stanna för pauser lite då och då så Emilia också har kunnat springa runt i lastbilen och busat emellanåt.

Idag får vi se vad som sker. Emilia tycker det är skönt att vara hemma med sina saker eftersom det var en evighet sen hon var hemma...
Det är bandy nere på Backavallen ikväll och Johan vill dit sen ska vi till Kupolen och titta på en massa barnkläder som säljs ut.

Milla mår bra nu, hon vart redan pigg i förrgår på eftermiddagen. Den dagen fick hon äta välling, blåbärssoppa och rostat bröd så inte det skulle vända sig i magen igen. Men igår fick hon vanlig mat och det stannade i magen. Ringde till dagis igår och sa att hon kommer på måndag.

Nu ska vi äta frukost, Johan har köpt färska frallor :D.


Kommentarer
Postat av: Emma

åh var ni vår "gamla" by?? Såg till om ni ska med tillbandyn för vi ska nog dit hela familjen :)

Kram på er!

2009-10-31 @ 14:27:01
URL: http://minstamini.wordpress.com/
Postat av: Martina

Skönt att Emilia är pigg igen!

2009-10-31 @ 14:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0