Utvilade.

Äntligen har vi fått en hel natts sömn. Hon har ju vaknat flera ggr per natt nu sen i söndags och varit panikledsen. Vaknar hon till nu så räcker det med att man klappar henne längs huvudet så somnar hon om men inte ens det behövdes inatt.
Så när vi hämtade henne på dagis idag så var hon inte lika grinig som hon har varit dom andra dagarna för nu var hon ju mer utvilad.
Första räkningen från dagis kom idag. Vi hade väl räknat med 600-700kr/mån för henne eftersom hon bara räknas som ett halvt barn med sina 15t/v, för ett helt barn ligger det runt 1200-1300kr. Men 380kr blev det och det är ju helt okej tycker vi.
Imorn ska vi köra dit däck som dagis har önskat att ha och leka med. Det finns redan fyra där men Johan kunde fixa fler och det var väldigt uppskattat. Dom är ju ute mest hela tiden så det behövs massor med olika grejer dom kan leka med.

Våran bar blev inte såld igår, han dök aldrig upp... Men det har ringt två stycken som vill ha den idag så förhoppningsvis är det nån som tar med sig den hem.

Vi har varit hos en annan fastighetsägare här i stan idag och hört om det finns lediga lägenheter hos dom. När vi berättade vilka ägarna var där vi bor nu så sa hon att dom har hört mycket klagomål från det här området. Inga lyor fanns just nu men vi skrev upp oss på en lista för antingen 3.a eller 4.a. Hoppas dom hör av sig snart.

Igår for jag o Milla ner till stan igen efter hon vaknade så jag kunde köpa dom där Maxböckerna. Hon får två stycken i julklapp eftersom hon redan fick en bok igår. Sen passade jag på att inhandla fler skålar och muggar till henne för dom var så bra. Ikeas som vi kör med nu börjar bli lite för små. Hon äter nästan bara hemlagad mat nu och då behövs det större skålar till henne eftersom allt inte är nermalat i en mixer. Av nån anledning så äter hon inte upp allt från burkmaten längre, verkar som att hon föredrar morsan och farsans mat numer.

Strax ska jag kila ner till affären och köpa beasås så vi kan göra kassler med ungsbakad potatis (kokt potatis till Milla) och sås.


Bilderna:

Vänster-Hon springer för jämnan runt i alla andras skor, här i Johans.

Dom andra två- Någon har smygit sig ut i köket för att äta frukt.


Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Gud vad jag längtar efter er när jag ser alla mysiga bilder!! Roligt att dom har roligt av en massa däck o att ni kan fixa det. Hoppas ni kan få en ny lägenhet snart så ni kommer därifrån.Vad glad jag blir Johanna när du nu träffat andra mammor och hoppas ni kan hålla ihop o träffas då o då. Kramizar på er alla.

2009-10-15 @ 19:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0