091123

Milla har just lagt sig och det är tyst och lugnt här hemma. Hon har haft en siosådär dag med humörsvängningar så det heter duga. Vi tog en promenad i förmiddags så hon skulle få springa av sig och då lyckades hon ramla i en jättdjup vattenpöl med magen före så det blev bara att ta en ledsen tjej under armen och gå in. Sen åt hon lunch, vilade middag och vaknade på ett strålande humör. Ikväll har hon badat riktigt länge för en gångs skull så jag passade på att ordna med lite annat.

Det verkar som att vi kommer att stanna kvar på Gotland lite längre en vad vi har bokat. Johan behöver inte hem och jobba så då passar vi på att stanna några dagar till, hur många är inte bestämt ännu men minst till 30 dec istället för den 27.

På onsdag ska Milla till BVC på 18 mån kontroll. Då ska hon mätas, vägas och få ännu en spruta. Det var ju längsen vi var där sist så det ska bli spännande och se om hon har växt något. Man märker ju inte det så tydligt längre på kläderna som förr då hade hon en body några veckor sen var den för liten. Nu har hon några kläder som ännu passar som hon fick förra julen.

Även den här kvällen har julmusiken strålat ur våra högtalare. Här kommer några jullåtar jag gillar. Dessa är med Queen, Twisted Sister och sen Lars Vegas Trio.
Snart dags för Design Simon and Tomas samtidigt som Ullared går efter det Grannfejden :).





Kommentarer
Postat av: Anonym

vi åker över den 30 dec till Flen och firar. Vi tar tidiga båten, skulle vara kul om vi tog samma! Kanske ni har tid att komma och hälsa på oss då eller så hälsar vi på er i katneholm;)

2009-11-25 @ 13:24:47
Postat av: johanna björnlund

det var jag:)

2009-11-25 @ 13:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0