Städardag

Idag finns det mycket att göra här hemma. Ska diska, dammsuga, bädda rena lakan och städa bort en massa skrot som ligger överallt och tar onödig plats och sen koka smörkola. Inte världens roligaste att börja dagen med men sånt måste ju göras.

I helgen tänkte vi redan plocka fram julgranen. Eftersom vi åker bort ganska länge sa tar vi upp den denna helg istället för nästa. Allt kommer vara i plast, det är väl säkrast med småbarn och busiga katter i lägenheten. Då kanske julstämningen kan smyga sig på lite mer också kan man ju hoppas.

Andreas kanske ska följa med mig och hämta Emilia vi dagis idag. Hon har tjatat och tjatat om honom hela tiden sen hon lärde sig säga hans namn. Hela gårdagen och den här morgonen har det varit "Dreas" och "pappa" från hennes mun så hon skulle nog bli överlycklig om han följer med.

Igår kom Johan hem igen. Han har jobbat några mil härifrån så då har det passat bra att komma hem. Imorn ska vi ju se Luciatåg med en liten Emilia i...frågan är hur det kommer gå?? Ska ladda filmkameran med batteri för det måste ju filmas. Jag tror hon att när hon ser oss i publiken så kommer hon springa och sätta sig vid oss och titta på dom andra, hur det än blir kommer det vara väldigt kul att se.
Igårkväll sprang hon runt här utan blöja i endast underbyxor och tröja. Då fick hon för sig att hon skulle minsann sitta på pottan och läsa böcker för sig själv. Perfekt tänkte jag med lite pottaträning. Hoppas att hon slappnar av så pass att hon kissar snart i den. Det bästa var ju att hon valde boken "Max potta" att läsa där :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0