Lite nytt

Nu börjar det ordna upp sig, ett himla krångel med alla dessa siffror och tecken som måste vara på sin rätta plats. Men nu är det lite mera juligt här på min sida än innan (mammas julgran).
 
Idag har det varit förbaskat kallt. När vi gick ut till bilen imorse var det -6 grader och det var bara för mig att skrapa rutorna. Under natten var det -8 så nu börjar verkligen vintern komma med stormsteg. Det gjorde ju att Milla fick använda sina nya vinterstövlar hon fick av Mamma och Urban och hon vart för himla söt. Katterna fick också smaka lite på kylan, dom var ute max 5 min sen sprang båda in igen. I eftermiddags gick jag, milla och katterna en promenad i kvarteret och då blev det genast lite roligare för dom att vara ute. Det var is på vattenpölarna nu som Milla brukar plaska i. Hon tyckte det var skitkul och spräckte mer än gärna isen för det lät ju så kul, smakade gjorde hon med. Sen gick vi in och gjorde köttfärssås och spagetti och den lilla damen åt som aldrig förr, tror hon satt en halv timma och åt minst.

Funderar på att göra ett litet krypin åt katterna på balkongen. Dom springer ju gärna ute länge (i vanliga fall när det inte är så kallt) och om vi ska iväg så kommer dom ju inte in under den tiden så då kan dom ju smita in i en koja och gotta sig i väntan på oss...blir nog ett projekt för morgondagen.

Strax blir det bonde söker fru =), ska nog göra klart dynan till vagnen innan dess.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: johanna björnlund

du har gjort det så himla fint på bloggen. Jag skulle vilja sitta med di i timmar utan barn och få hjälp. Kraaaam

2009-12-02 @ 20:05:59
Postat av: Johan

Du har gjort sidan så himla fin älskling :). Saknar er två som bara den! Älskar er till tusen ni är underbara. Pussssssss

2009-12-02 @ 20:48:55
Postat av: andrea

oj, jisses vilken Johan-kommentar.

Anyhow blire toppenfint!

2009-12-03 @ 06:45:41
URL: http://lowhighlife.blogg.se/
Postat av: Ingela Lindström

jättefin sida, du är verkligen duktig och roligt att Johan skickade en kommentar förstår att han saknar er jättemycket..

2009-12-03 @ 20:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0