Jultider

Jag sitter och lyssnar på vinnalåten i Idol och den är ju så himla bra, helt klart den bästa och sen blev det ju rätt person som vann också. Första låten Calle sjöng är ju så sjukt bra sen innan och han gjorde den ännu bättre men det var ändå Erik som var den bästa.

Igår tog vi en sväng till Pingstkyrkan med Emma och Otilia. Det var vi och en massa pensionärer men vi hade det trevligt ändå. Det fanns ett stort lekrum för dom små att springa i och så fikade vi och lyssnade på barnkören.
När vi kom hem fick Milla äta och vila middag. När hon vaknade snöade det och hon vart helt fascinerad över det, hon stod och tittade ut genom fönsret med hakan i golvet. Då satte vi igång julmusik så klädde julgranen tillsammans. Emilia plockade kulor och la dom på grenarna, för det där med att hänga dom var ju onödigt när dom kunde läggas direkt på... Vi hade det verkligen mysigt och Johan fick för sig att vi skulle byta julklappar redan då men han får gott vänta, han tjatar ännu idag om att vi ska ge klapparna.

Det bästa av allt var ju när vi kom hem från fikat i pingstkyrkan. Utanför våran ingång stod en bil med flyttlass och våran partyprisse över oss sprang och fyllde flaket med sina grejor. ÄNTLIGEN!!!! Nu blir det mycket lugnare i huset, sjukt skönt. Det enda som är lite störande nu är ju tvättstugan precis under men det är mest Johan som tycker den är jobbig att lyssna på jag har ju vant mig.

Snön ligger ännu kvar på backen så vi ska väl ge oss ut med lillan innan det är dags för lunch.
Bara 10 dagarn tills vi kommer hem :D!!



Kommentarer
Postat av: johanna björnlund

ne byta klappar redan nu får han lungna sig lite:) är han så nyfiken. Vad mysigt att klä granen ser fram emot de med isabelle iår kan hon ju faktiskt hjälpa till. Undrar hur det går, jag tror den kommer välta några gånger. kul att ni snart kommer hem vi måste få bjuda på en fika kraaam

2009-12-13 @ 13:36:39
Postat av: Ingela Lindström

Jaha, det är så typiskt Johan, han är så nyfiken, tror nog aldrig det går över..Hihi. Nu får ni snart sätta upp hästsvans på skruttan hon har ju fått riktigt långt hår i nacken..Haha. Nu är det bara 7 dagar kvar till jag kommer och jag längtar så. Kramiz.

2009-12-13 @ 17:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0