Förbaskade krupp!

Emilia har inte blivit bättre idag snarare sämre. Hon hostar snart sönder sig själv känns det som och hon borde snart nästan kollapsa eftersom hon inte har ätit sen söndags. Johan kom hem ikväll medan hon ännu var vaken och fick se vilket vrak hon verkligen är idag och han blev nästan rädd, tyckte att vi ska ringa läkare imorn igen så vi får se hur hon har det imorn. Natten som var vart den värsta med hostan och jag hoppas verkligen att hon får en bättre natt med mycket sömn. Man känner sig så hjälplös eftersom man inte kan underlätta eller hjälpa henne med varken medicin eller annat. Vad ska man göra? Dessutom är det nått med hennes ena öga men jag tror det bara är ett blodkärl som spruckit, får hoppas på det.

Imorn blir det en sväng till dagis för att hämta hem hennes grejer eftersom hon är ledig fram till 11 Januari, annars kommer det bli ganska lugnt. På lördag fyller Johans moster år som ska ha kalas så det hänger på Milla om vi ska gå eller inte. Vi måste ju en sväng till Ikea innan resan till Gotland som också ska göras i helgen. Och det bästaste är ju att svärmor kommer på Söndag, Milla kommer bli så glad.

Nu blir det att slänga sig i sängen och försöka få nån timmas sömn ifall hon får en kämpig natt och man behöver vara vaken.

Kramkram!


Kommentarer
Postat av: Ingela Lindström

Stackars lilla hjärta inte roligt för henne..Jag längtar så efter er men nu är det bara en dag kvar...:o)).

2009-12-18 @ 17:13:00
Postat av: Ingela Lindström

2009-12-19 @ 09:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0